Gość: ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 08:31 nie będzie włóczęgi... eeeee... włóczniczki znaczy się? oby to zrekompensowali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qingdad Re: Diablo III - same nowe klasy 22.08.08, 09:03 super osiłek został innych wymienili tyle że tego akurat nie musieli w diablo zmieniać no cóż pożyjemy zobaczymy. peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anim Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.chello.pl 22.08.08, 09:15 hmmm a co z Druidem-moja ulubiona klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raynor Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.acn.waw.pl 22.08.08, 10:14 Narzekacie i narzekacie a powiedzcie mi kiedy Blizz dał ciała z jakąś grą? Na pewno przy takim tytule staną na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narayan Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:17 dokładnie Raynor jeśli blizz zaczyna robić jakąś gre to wiadomo że bedzie mega zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czizus [...] IP: 163.244.63.* 22.08.08, 10:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:25 czizus - zamknij morde, jak ci nie pasuja newsy serafina to ich nie czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: Diablo III - same nowe klasy 22.08.08, 11:37 abcd - jak Ci nie pasuja komentarze to ich nie czytaj. Panie Serafin - chcialem pogratulowac kawalu solidnie odwalonej roboty. Informacje w Twoim newsie - "Z diablo 2 tylko barbarzynca ukaze sie w nowym diablo - reszta to nowe pomysly". To taka ogromna ilosc informacji zasluguje raczej na notke , ale autor chyba mial zamiar dac popis swojego kunsztu , moj ulubiony fragment: "Jak będzie z resztą? Ja obstawiam tak - zamiast Paladyna Rycerz, zamiast Amazonki Łuczniczka a zamiast Czarodziejki Czarnoksiężnik. I już, trzy całkiem nowe klasy. Tadaam. A teraz krótkie ćwiczenie umysłu metodą GameCornera wspomagane obrazkowo. Pamiętacie tę piątkę? Tak? To dobrze. A teraz zapomnijcie szybko o wszystkich oprócz mięśniaka z toporami. Już? Wspaniale, jesteście gotowi na Diablo III. Gratulujemy. " Po tym wspanialym tekscie zastanawiam sie czy masz swoich czytelnikow za idiotow, czy moze piszesz dla przedzialu wiekowego 8-12. No coz, tak jak SS bedzie traktowal powaznie swoich odbiorcow, tak oni sie odwdziecza w swoich komentarzach. A pozniej placze ze sie czepiaja biednego pana Serafina. Przeciez on zyly sobie wypruwa dla nas , wklada serce i dusze w swoje teksty dla nas ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiadomość została Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 13:53 o ser sławek sie chyba zezloscil i bedzie kasowal komentarze w ktorych jest krytykowany hahah;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.chello.pl 22.08.08, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
riddi Re: Diablo III - same nowe klasy 22.08.08, 18:53 Ludzi, jak nie lubicie pana Serafina i GC to po co tu wchodzicie? Aby sobie ponarzekać, a przy okazji innym poprzeszkadzać? Przecież są o wile lepsze sposoby na spędzanie wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezii Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 00:52 dobrze piszę, nie twierdzi, że d3 będzie złą grą, bo w to chyba nikt nie wierzy. Trochę dystansu, a nie ślepi fani blizzarda wszystko odbierają jako krytykę. A pan SS mądrze napisał, że niemożliwe jest zostawienie samego barbarzyńcy i zmiana pozostałych klas - na co? wiedźma, templariusz?? też podobnie tak jak podobne będą klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czizus Re: Diablo III - same nowe klasy IP: 163.244.62.* 23.08.08, 06:06 abcd - ciężko jest nie czytać wynaturzeń tego jełopa. Boję się już nawet lodówkę otworzyć. Mordo ty moja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sewer Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 23:23 ALE to sama prawda w Diablo 3 ze starych postaci zostanie tylko barbarzyńca reszta zostanie wymieniona... Taki los D3 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Diablo III - same nowe klasy 26.08.08, 23:35 Grafika mi się na Gazecie nie wyświetla, taki już mój los... Ale w temacie nowych klas, to propozycje mam następujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SahiQ Re: Diablo III - same nowe klasy IP: *.chello.pl 17.11.08, 20:24 eh Blizz tylko chcą zyski czerpać , dobrze że przynajmniej battle net nie jest płatny.. wystarczylo d2 porównać do wowa... Blizzard cały czas tylko jakieś patche itd. do wowa robił bo z tego czerpał zysk a w D2 trzeba było 2 lata na nowy patch czekać i wszystkim sie odechciewalo grać Odpowiedz Link Zgłoś