Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - Wielki Finał

• Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.uznam.net.pl 13.10.08, 10:55
      Freeman zyskał 30 głosów w 5 godzin. I do tego w nocy. A Max w tym czasie raptem kilka. Jak na tak wyrównany pojedynek, to podejrzana zwyżka. Coś mi tu śmierdzi.

Może gordon ma przyjaciół z innych stref czasowych, którzy na niego zagłosowali ^^ ?
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 13.10.08, 11:43
      Obstawiam, że Radek Freemana a Sławek na Maxa wink

---

dokładnie tak smile

Jak na tak wyrównany pojedynek, to podejrzana zwyżka. Coś mi tu śmierdzi.

---

niestety, nie ma sposobu na powstrzymanie oszustów. A w każdej sondzie internetowej da się oszukiwać bez trudu, niestety sad ktoś po prostu nie gra fair i nie wykazał się dojrzałością.

Pojawił się temat strony. Może odejdziecie od wyglądu bloga? Po prostu.

---

Mamy nie być blogiem, więc czym mamy być? Jeszcze jednym serwisem o grach jakich pełno w Polsce? Recenzje, zapowiedzi, poradniki? No c'mon... smile
    • Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 12:04
      i tak MAX jest królem tongue_out
    • Gość: Valkyrie Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 195.117.29.* 13.10.08, 12:26
      "Freeman zyskał 30 głosów w 5 godzin. I do tego w nocy. A Max w tym czasie raptem kilka. Jak na tak wyrównany pojedynek, to podejrzana zwyżka. Coś mi tu śmierdzi."

Nic nie śmierdzi. Jeno zwołaliśmy na pomoc steampowered.com. big_grin
    • Gość: Psubrat Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.10.08, 12:42
      ---------------------------
      Nic nie śmierdzi. Jeno zwołaliśmy na pomoc steampowered.com. big_grin
      --------------------------

Chodziło o to, żeby zobaczyć jak głosują inni, a nie żeby przepchnąć swojego. Dziecinada. Pff...
    • Gość: Valkyrie Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.chello.pl 13.10.08, 15:02
      Przepchnąć? smile Użytkownicy forum steampowered.com, to też ludzie. smile Zwyczajnie ich poinformowano.
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 13.10.08, 15:59
      Pojawił się temat strony. Może odejdziecie od wyglądu bloga? Po prostu.
      --
      no way. po prostu ten model się najlepiej sprawdza. moja wiedza, a także wyniki wieloletnich badań wskazują, że ludzie chcą czytać tylko najnowsze rzeczy. czyli te u góry. reszta do kosza. a dla ciekawych - jest przyrząd pt. "następna strona".

z rzeczy istotnych: pracujemy (jako portal gazeta.pl) nad nową wyszukiwarką. możecie ją potestować na forum. będzie też lepszy, nowy kanał wideo.
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 13.10.08, 16:00
      aha, głosowałem na Maxa. ma duszę.
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 19:57
      Chyba dzieci nie zrozumiały sensu tej ankiety. TO BYLA KONFRONTACJA DWOCH BOHATEROW, A NIE DWOCH GIER. Jak mozecie oddawac glos na goscia, o ktorym nic kompletnie nie wiadomo? No spoko, znamy jego wyglad, a mniej wiecej jego zachowania, ale na tym chyba koniec. Przez cala gre (HL1, HL2 itd.) Gordon nie odezwal sie ani razu (chyba, ze cos pominalem, to sory), wiec co wy tutaj oceniacie ? Wygral bezplciowy bohater, to fakt.
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.chello.pl 13.10.08, 21:34
      Chyba dzieci nie zrozumiały sensu tej ankiety. TO BYLA KONFRONTACJA DWOCH BOHATEROW, A NIE DWOCH GIER. Jak mozecie oddawac glos na goscia, o ktorym nic kompletnie nie wiadomo? No spoko, znamy jego wyglad, a mniej wiecej jego zachowania, ale na tym chyba koniec. Przez cala gre (HL1, HL2 itd.) Gordon nie odezwal sie ani razu (chyba, ze cos pominalem, to sory), wiec co wy tutaj oceniacie ? Wygral bezplciowy bohater, to fakt.

-----

Właśnie dla tego wygrywa Freeman, ponieważ każdy kto grał w HL mógł się wczuć w niego, a Max Payne to wiadomo kim jest itd. itp. i przez to jest to postać mniej ciekawa od Gordona "Łomiarza" Freemana.
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 22:40
      Aha, czyli dla Ciebie gość, który jest niemową, o którym tak naprawde nic nie wiemy, jest zarazem lepszą postacią? Ciekawe.
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 23:28
      Twoja wypowiedź jeszcze bardziej potwierdziła moje zdanie. "Właśnie dla tego wygrywa Freeman, ponieważ każdy kto grał w HL mógł się wczuć w niego, a Max Payne to wiadomo kim jest itd." No fajnie, ale co to ma do charakteru i historii tego "anonimowego" bohatera? Tutaj oceniamy postać. Widocznie wczuwanie się w Pana "nikogo" nie przypadła mi do gustu. HL to jedna z najlepszych gier FPP, lecz kreacja Gordona pozostawia wiele do zyczenia.
    • Gość: ??? Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 11:02
      Dla mnie nie pozostawia nic do życzenia. Jeżeli mówisz, że oceniamy jego postać, to oceniamy też jego zachowania, umiejętności itd. A ten twój argument o 'nie gadaniu' to jakiś żart. Równie dobrz Max mógłby nie mieć jednej ręki... Czy dlatego, że on nic nie mówi, jest on złym bochaterem? A właśnie taka postać tajemnicza jest bardziej ciekawa niż od kolesia, który łazi i tylko zaija lub gada....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka