Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA A

IP: 193.201.137.* 15.10.08, 12:02
first
Obserwuj wątek
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 15.10.08, 12:31
      Second big_grin

Dałem głosa na Tetrisa bo trzeba przyznać,gra jest ponadczasowa i do teraz się w nią zagrywują miliony graczy ..
    • Gość: DOTC Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 193.201.137.* 15.10.08, 12:48
      DOTC
    • furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 13:36
      Raz na arkanoid i raz na tetris.

Jeśli nie możecie się zdecydować i chcecie zagłosować na więcej niż jedną grę, wystarczy wyczyścić Cookies w przeglądarce. Nie trzeba nawet zmieniać adresu IP! SZOK!
    • furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 13:40
      Na podstawie Tetrisa kręcą nawet film!

www.youtube.com/watch?v=lJuoWNoLwgw

Myślę, że będzie lepszy niż Max Payne smile
    • Gość: PauL Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 13:43
      furry... Takim zachowaniem mozna popsuc totalnie zabawe innym, grajcie fair to przekonamy się co tak naprawde jest najlepsza gra 8-bitowa w mniemaniu większości graczy, a nie tylko jednej osoby, no poprostu żaaallll.... Wg mnie to chyba grupa smierci tongue_out w sumie jak kazda inna wielki dylemat miedzy tetrisem a arkanoidem, ale jednak obstawiłem arkanoid ;]
    • afrooss Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 13:58
      Oczywiscie ze DOTC. Nigdy jej nie przeszedlem i do dzis zaluje sad
    • Gość: sdqwd Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 193.201.137.* 15.10.08, 14:41
      @afrooss
      to mozesz to zrobic teraz - 2 mozliwosci:
      1-jakis emulator c64, amigi, lub DOSBOX
      2-wersja chyba z 2002 roku z poprawiona grafika (sama gra poza tym sie chyb anie zmienila - nie wiem bo nie gralem, ale chyba sie skusze big_grin)

oczywiscie glos na DOTC
    • Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 14:58
      Głos na Arcanoida wink
    • afrooss Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 15:10
      @sdqwd
      Slyszalem o tej wersji. Ale zazwyczaj takie powroty sa bardzo bolesne i chyba wole miec te piekne wspomnienia niz niechec smile Ech, te wgrywanie z kaset kiedy cala rodzina nie oddychala, nie ruszala sie zeby tylko wgrala sie gra big_grin
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 15:21
      Defender of the Crown w wersji przeglądarkowej smile

www.cinemaware.com/browser/dotc/final.asp
    • lost_b0y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 16:12
      Głosować mi tu na Moon Patrol, bo się wkwie!
    • Gość: f Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.ghnet.pl 15.10.08, 16:54
      niedobrze ze tetris prowadzi
    • Gość: wqe Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.ghnet.pl 15.10.08, 17:19
      to jest smieszne
    • Gość: el^^ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 18:34
      boze przeciez tetris to beznadzieja... Arkanoid rulez!
    • nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 21:01
      @lost_b0y: melduję, że na Moon Patrol zagłosowano smile Boże, ileż ja się nabawiłam tą gierką! Arkanoid też, ale Moon Patrol to był miodzo.
    • Gość: Hugon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.chello.pl 15.10.08, 21:28
      Zdecydowanie Tetris - pierwsza gra, która uzależniała. Do dziś niezwykle grywalna. A jaka ścieżka dźwiękowa!

Sentymentem też darzę Moon Patrol, podczas informatyki się grało na Spectrumach. Chlip...
    • Gość: 666 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.ghnet.pl 15.10.08, 21:33
      arkanoid ssie
    • lost_b0y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 15.10.08, 22:00
      nessie-jp, dzięki za głos... nie wygląda to jednak zbyt dobrze... ale ja wierzę, że zaraz wpadnie tu 100 osobowa brygada krzepkich fanów Moon Patrola, odda 100 głosów i sprawiedliwości dziejowej stanie się zadość. ;p
    • Gość: Bri Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.devs.futuro.pl 15.10.08, 22:38
      Tetris to nawet na "jednogrowych-konsolach" (takie jak gra w jajka) był big_grin
      a Defendera grałem na amidze (dopiero), na C64 szybciej dopadłem polską produkcje "Władca"
      a moon patrol był tylko na automatach w salonie gier tongue_out
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 16.10.08, 00:09
      na C64 szybciej dopadłem polską produkcje "Władca"

----

oooo, Władca, to było to smile

Arkanoid!!! idziesz, chłopie, idziesz!!!
    • afrooss Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 16.10.08, 09:18
      Heh. Jaka walka: "arkanoid ssie", "arkanoid rulez". Zebraly sie stare dziady i wspominaja ;]
    • Gość: qwqaq Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 193.201.137.* 16.10.08, 12:23
      TO SKANDAL
    • nagly_atak_zwieracza Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 16.10.08, 20:09
      uu ciężko, ciężko
      Arkanoid vs. Tetris
      osobiście wole Arkanoida, bardziej dynamiczny i fajniejsze przeróbki były smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka