Gość: Q Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: 88.156.66.* 19.10.08, 09:51 Zamiast wdawać się w dyskusję po prostu kasuj takie posty, po co jeszcze masz nakręcać jakiegoś anonimowego trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby 19.10.08, 12:10 Dlatego, panie SS, daruj sobie, wyrazaj sie jasno, a polemike z pozywka do dyskusji dla czytelnikow, nad forma dziennikarskiego warsztatu ogranicz do minimum. Nie osmieszaj sie. ---- a teraz drogi kolego przeczytaj jeszcze raz artykuł, zobacz kto się pod nim podpisał i ładnie mnie tu przeproś. I się nie ośmieszaj już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nrop Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 19.10.08, 20:21 Slawek, ladnie przepraszam przy okazji: lubie czytac GC, chociaz czasem, chlopaki przeginacie. Pisownia, pisownia, nowomowa nowomowa, ale forma mi sie przejada. Fajnie jest pokazac, ze mimo prawie 3 dych na karku, jest sie dalej komputerowym ziomem, ale czytelnikow macie rowniez w swoim wieku, ktorych to zwyczajnie razi. Bycie redaktorem to jedno, bycie rzetelnym redaktorem to drugie [nawet jesli piszecie o grach]. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby 19.10.08, 23:05 Pisownia, pisownia, nowomowa nowomowa, ale forma mi sie przejada. ---- ej, przynajmniej nie piszemy, że coś jest "miodne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: 80.51.232.* 20.10.08, 09:11 LOL fakt, piszesz za to totalne bzdury takie jak ta, ze corka prathetta nie jest jego corka. albo te ciagle anglicyzmy. o rly? itd. czapki z glow gamecorner rulez nawet jezeli nikt nie wie o co caman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.k2.pl 20.10.08, 10:22 hmm w obecnych czasach chyba jednak lepiej, żeby za ten tytuł się nikt nie brał... kilka legend odarto nam już ze skóry szkoda by zgotować taki sam los jednej z tych najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.bbdo.com.pl 20.10.08, 10:38 Syndicate - kurcze zapamiętałem tą grę jako lepszą pod względem graficznym. Człowiek już nie pamięta jakie ograniczenia były na takich komputerach jak Amiga 500. Gra straszna, przypominają mi się krzyki palonych żywcem. Ciekawe czy taki CoD z swoim miotaczem ognia to przebije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: 212.180.146.* 20.10.08, 14:19 @Herod i Inni Wydaję mi się, że niepotrzebna jest ta nagonka na autora. Jak każdy kto amatorsko bierze się za pisanie tekstów, próbuje uprawiać styl "na luzie" i wkomponywujący się (w jego mniemaniu) w obowiazujące trendy. Doceńmy, że w czynie społecznym (nie wierze, że za takie teksty ktoś mógłby orzymywac wynagrodzenie) próbuje nam przekazac jakieś informację na temat ciekawych gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.k2.pl 20.10.08, 14:34 gc jest blogiem o grach... więc to od autora/autorów zależy jaką formę przybiorą ich teksty @DMG, @m, @Herod i im podobni nikt nie każe Wam tutaj zaglądać, serio wolny kraj macie całą masę innych serwisów dlaczego trujecie nam dupę tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby 20.10.08, 14:49 @DMG to prawda. nikt nie płaci mi za teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby supe IP: 80.51.232.* 20.10.08, 15:05 moze i nie placi, maloby to sens, choc ze wzgledu na komercjny charakter gc trudno w to uwieryc. @y racja to wolny kraj. nie musisz czytac moich komentarzy i truc mi dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.k2.pl 20.10.08, 15:22 @m zastanawiam się po co czytasz coś co nieustannie krytykujesz? rasowe polactwo z ciebie wyłazi, przyczepić się do czegoś z braku laku kompletnie nic nie wnosząc ani do dyskusji jednocześnie kompletnie nic nie poprawiając swoimi wypowiedziami bo jeżeli już ktoś je czyta to nieodmiennie z tym samym nastawieniem: "o kolejny troll - bez pomysłu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lgyhx Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: 81.210.114.* 20.10.08, 19:27 najlepsze "zywe pochodnie" ze wszystkich gier w jakie sie gralo...a bylo tego duuuuzzzooo...plus za klimat. i kto pamieta czasy zeby zostawiac amige wlaczona na 5-6 h zeby sie kasa nabila z podatkow na prace badawcze, agentow i bron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esp Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.devs.futuro.pl 21.10.08, 09:49 ... może ktoś doda jakiś tekst w nawiasie pod tekstem z tłumaczeniem "przejmującym cyberpunkowym settingu". Jestem już chyba za stary na artykuły o grach. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby supe IP: 80.51.232.* 21.10.08, 09:58 @esp nie zniehecaj sie tak szyko. gamecorner to blog adreowany do doroslych ludzi, wiesz, oni dojrzale pisza o dojrzalch grach. zobacz jak ed zaleski i serafin pieknie pisa, jaki styl, a glebosc mysli LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf? Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.gprs.plus.pl 21.10.08, 22:08 czy 'czyberpunkowy setting' to chodzi o ekran wyboru opcji, tzw. 'settings'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraos Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.bsb.vectranet.pl 01.11.08, 20:58 super gra piekne czasy ach...nowy fallout to klapa miejmy nadzieje ze SYNDICATE nie zrobia jakies malolaty od efektow i nic pozatym! DUNE, MEGALOMANIA, UFO....mialem wtedy amige1200 i te gry mnie pożarły SYNDICATE jest potega! old school rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unit-6 Re: Kultowe Syndicate doczeka się remaku? Byłoby IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.08, 09:18 To nie była gra! ,to jest Gra! ,najlepsza w swoim rodzaju. Jak każda ze stajni BULLFROG. Przymierzam się do zrobienia remake'u na silniku source ( dla nieznających sie "HALF-LIFE2" ) dla chcących pomóc www.sourcesdk.pl / Unit-6 szukać mnie tam pozdrawiam. SYNDICATE WARS KICKS ASS. Odpowiedz Link Zgłoś