Gość: Kiciak IP: *.ids.czest.pl 26.04.03, 09:12 O czym byc ta atykul ja nierozumny co to znaczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: Daewoo-FSO żegna się z majątkiem IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.03, 14:39 Mam doktorat i też nie rozumiem. Znaczy, jest jakaś ruchawka wokół tego majątku, ale kto kogo i po co itd. ni czorta nie panimaju. Autor tego niby-artykułu też chyba nie pojmuje, co pisał. Kupują i sprzedają. To wiadomo, ale czy to jest jakiś news? Jeśli pies pogryzł człowieka, this is not news. So what is new in this story? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Kloss ja wam chlopacy wytlumacze IP: *.dialup.cornell.edu 27.04.03, 08:45 Jak gdzies pojawia sie duzo dziwnych spolek zwiazanych troche z MSP a troche z kapitalem prywatnym, to wytlumaczenie moze byc tylko jedno: BARTIMPEX Znaczy sie GAZOWATY. Koles kombinuje jak <<wejsc>> do fajnej spolki za panstwowe pieniadze. Jak sie najpierw dodrze <<potafluje>> udzialami to nikt sie nie zorientuje ze nie mosial na to wylozyc ani zlotowki. Jeden warunek: trzeba miec urzednikow panswowych w kieszeni. Jak narazie nikt nic nie moze zrozumiec, czyli wszystko idzie zgodnie z planem!!! Odpowiedz Link Zgłoś