Gość: y IP: *.k2.pl 24.10.08, 16:25 ja się nadal będę upierać przy tym, że gra oparta o film, nie wybije się ponad poziom gniota... wyjątkiem był Monster Inc... głownie przez fragmenty filmowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratheal Gra w Piłę za rok IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 16:42 hehe a ja myslałem, że chodzi o kolejną Fifę czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Gra w Piłę za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 20:19 Ma ktoś ochotę na mielonkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Gra w Piłę za rok IP: *.hardcom.3s.pl 25.10.08, 00:21 O jaaa... Odrąbałem sobie czachę ;-/ I jak ja teraz będę podziwiał gry??? Hmmmm... Można przyszyć nie ?? Bo Piła 89 mi kazał no co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Gra w Piłę za rok IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 12:23 ale Ty gupi jestes xD xD H... ci w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Gra w Piłę za rok IP: *.hardcom.3s.pl 25.10.08, 12:35 @ Anonim może Tobie do gęby ?? Obraziłem Cię w jakiś sposób że tak do mnie mówisz !!?? Jestem w odróżnieniu od Ciebie hetero... Więc propozycja nieaktualna.. Zastanów się co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
basic1234 Re: Gra w Piłę za rok 10.11.08, 12:18 witam, ja osobiscie uwazam ze gra oparta o film jest dobrym pomyslem a w szczegolnosci gra oparta o taki film jak pila moze byn bardzo ciekawa. Takze poczekajmy ten rok i zobaczymy jakie to bedzie cudi pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś