Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA D

• Gość: GOŚĆ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:01
      oczywiście fallout
    • Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.acn.waw.pl 04.11.08, 21:01
      Obaj - i OldSkull i świr mają rację smile
    • Gość: qcza Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.e-wro.net.pl 04.11.08, 21:04
      @husker

No, bardzo fajna AMVka. Ale ja dalej nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tym że klipy z yt wygrają z Falloutem.

• bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 21:12
      Fajnie, że nie tylko ja głosowałem na Arx Fatalis!smile. Chciałem nawet tłuc temu czemuś (nie grałemsmile ) punktów aż do ostatecznego zwycięstwa, ale coś za piątym razem mi się odechciało. Ale gdyby tak ruszyć jakąś akcję w narodzie...wink
    • Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 04.11.08, 21:16
      nabijacze, zróbcie tak zeby byl remis, wtedy zobaczymy co ludzie z GC zrobią ! smile
    • Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.acn.waw.pl 04.11.08, 21:18
      O której koniec tej farsy?
    • Gość: K Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:18
      Zaraz sprawdzimy czy głosy nie za szybko lecą mamy 21:17
      Fallout 48% głosów 585 Final Fantasy 47% głosów 580 !!
    • Gość: K Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:20
      NO chyba fani Flatouta boją się że przegrają mamy 21:20 a tu 396 ! a FF 582 !
    • Gość: black deneb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neotrix.eu 04.11.08, 21:30
      widzę, że dzieci neostrady się zdenerwowały, że ich falałcik przegrywa i w ruch poszły zmiany ip i czyszczenie ciasteczek...
    • Gość: Taucer Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 21:32
      Jak mogliście do jednego gara wrzucić FF i Fallouta !!! smile Nie daruję !
      Wybieram FF !!!
    • Gość: olek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:32
      @K
      Chyba na inne statsy patrzysz, bo teraz jest ~610:~580 dla Falloutów.
      To już się robi żałosne, i Redakcja powinna dopilnować, by na przyszłość się nie powtarzało
    • Gość: K Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:34
      Prawdziwym zwycięzcą jest Final Fantasy !!! Flatout oszukuje ! Ja nie wiem co to za dzieci to robią boją sie że ich ulubiona gra przegra i nabijają głosy i po co ? Ja oddałem jeden głos na Flatouta ale widzę że to zły wybór bo nabijają głosy ! Tu nie chodzi o to czy twoja gra wygra ja Np.Jestem ciekaw czy moja ulubiona gierka jest tak dobra żeby wygrać i chciałby zobaczyć prawdę ile osób ją lubi I co wam z tego że Flatout wygra jakieś zakłady porobiliście i trzepiecie na tym kase czy co ?? Jakby przegrała przestalibyście w nią grać?? Czy ktoś by sie powieśił?? To przecież zabawa a nie wojna ! Jak jesteście tacy dobrzy to czemu pozwoliliście Kaczyńskiemu wygrać trzeba było nabić komuś innemu głosów !! Dobra jak dla Mnie zwycięzcą jest Final Fantasy bo widać że fani tej gry nie nabijają głosów ! I mam nadzieję że nie będą ?!
    • Gość: Jakub Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 04.11.08, 21:34
      @black deneb

LoL smile Człowieku, zastanów się, co piszesz. Zdecydowana większość tzw. ?dzieci Neostrady? jest za młoda, żeby pamiętać Fallouty smile
    • Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.e-wro.net.pl 04.11.08, 21:37
      taaa jasne fanbojki FF nie nabijają głosów. Same się pojawiają
    • Gość:   Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:38
      Walka w miarę wyrównana... mnie bardziej rozczarował fakt że wygrał Wiedźmin.
      Nie że ta gra jest zła... ale bez porównania do "Udręki".
    • piooreq Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 21:38
      slawomir.serafin napisal:
      "poza tym widać że jedni i drudzy oszukują tak samo, więc w sumie uczciwie jest, nie? nie ma co rozdzierać szat smile"

Tak samo tłumaczył się Dariusz W. z kupowania meczów - wszyscy kupowali, to żeby było uczciwie my też kupowaliśmy tongue_out
    • Gość: husker Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 21:41
      @qcza
      Wyszedłem z założenia że niekturzy głosujący mogą znać FF tylko z youtuba z takich właśnie klipów, mogą głosować na FF bo to fajnie wygląda i wcale niemusieli grać ani w widzieć tej gry na oczy.
    • Gość: husker Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 21:43
      @piooreq
      Wymiotłeś wszystkichsmile
    • Gość: Q Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.icpnet.pl 04.11.08, 22:02
      dlaczego hack and slash o chlopcu z wielka fryzura, uzywajacym naostrzonych drzwi od lodowki z dospawana rekojescia w ramach miecza jest na tym samym poziomie glosow co fallout, to ja nie wiem.
    • Gość: PeterSpoon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 85.239.141.* 04.11.08, 22:03
      Albo glosowanie tylko zarejestrowanych ludzi (chyba najlepsze i najprostsze rozwiazanie), albo kontrola hostow.
      Slawku S. - nie gadaj, ze ciezko to przepchnac, bo wychodzi tylko lenistwo z Ciebie. Dzieciaki nabijajace glosy psuja dobra zabawe.
    • Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 04.11.08, 22:08
      I tak nic nie zrobią bo im to wisi. Wy komenty nabijacie i darmową reklamę robicie. Trzeba bojkotowac i już.

Z ostatnim głosowaniem było to samo.
    • Gość: K Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 22:34
      Olek patrzyłem na dobre statsy ! gość jesteś trochę nie wczasie teraz to już nabijają bo jak zobaczyli że Flatout z minuty na minute ma coraz więcej to nie chcą być gorsi ! No teraz to już będą nabijać ciekawe kto szybciej klika myszką Fani FF i Flatout ?? Zobaczymy jutro ale pewnie Flatout bo widzę że nieźle im idzie ! Najlepsze wyniki są na samym początku bo wtedy wszyscy patrzą jak idzie a jak zobaczą że ich gra przegrywa to sie zaczyna !!
    • helixking Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 22:35
      @Q
      O jakim hack&slashu mówisz? Bo chyba nie o FF. Nawyzywałbym Cię, ale się opanuję.

Czy mi się wydaje, czy Cloud na zdjęciu przy rankingu spuścił nieco głowę w ostatnich godzinach głosowania?
    • Gość: skatto Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 80.48.73.* 04.11.08, 22:35
      flatout?? taki fan a nie wie jak się jego ulubiona gra nazywa big_grin
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 22:36
      Po grupie C gdzie W i P:T miały kody "god mode" ( W wygrał bo jeszcze wpisał sobie "give all")i po dzisiejszej grupie naszło mnie pytanie jaki cel mają te D.
      Chyba nie wykazania, która gra ma więcej zwolennikow albo ktora jest lepsza...
      Pytam więc redakcję GC...co wyłoni ten D?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka