rafmazz 12.11.08, 12:58 Ja juz gralem od wczoraj. Warto zaznaczyc ze zabawa zaczyna sie od poziomu Expert i dopiero wtedy jest to jakies wyzwanie Jakby ktos z gamecornera chcial pograc i szukal osob do teamu to moj steam account "ronmic18". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Left 4 Dead - jest już demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 13:01 Może przynajmniej teraz użytkownicy nie będą się tłumaczyć że grają w piraty bo nie ma dem Gierka całkiem przyjemna i wciągająca ? przynajmniej to demo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Left 4 Dead - jest już demo IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 17:14 a mi demo przypomina Deadhunt- tania gierka w ktorej kosilo sie setki zombiakow na AZ 2 mapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Left 4 Dead - jest już demo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:28 Nie wie ktoś jak zmienić rozdzielczość w Steamie bez wchodzenia do gry left 4 dead? Bo jak ściągnąłem to ustawiło mi jakąś kosmiczną rozdzielczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: Left 4 Dead - jest już demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:15 Wyjątkowa gra to nie jest, bez przesady. Jest wiele gier w których kosi się zombiaki. Nawet do Half-Life 2 jest pełno podobnych modów. Odpowiedz Link Zgłoś
nagly_atak_zwieracza Re: Left 4 Dead - jest już demo 12.11.08, 20:20 Nie no żeby robić zapisy na demo gry. To już jest poj*bane z deka. Chętnie zagram w tą grę, ale na prawdę wszystko mi jedno czy to będzie jutro czy za miesiąc Gdyby to jeszcze było coś innowacyjnego a to kolejne siekanie zombiaków. Na razie zostanę przy Zombie Panic! i Zombie Master Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Left 4 Dead - jest już demo IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 13.11.08, 11:12 Jeszcze w zadnej grze nie widzialem takich zombie Resident jest smieszny przy Left 4 Dead Gralem w demo online dla mnie rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Left 4 Dead - jest już demo IP: *.waw.cdp.pl 13.11.08, 14:02 Demo wymiata, jest dostepne dla kazdego kto ma steam, gralem do 3 rano a na 8 do pracy ledwo dzisiaj zyje, ale mowie wam wejsc rano do metra mialem problem obawialem sie ataku z kazdej strony od 12.11.08, 17:28 Gość: gość - steam pobiera ustawinia gry z zainstalowanych gier, wystarczy opalic sobie cs i zmieic tam to napewno pomoze. Gra nie jest dla samolubnych graczy, typ rambo dlugo sobie nie pogra, no chyba ze jakims cudem znajdzie nikomu nie potrzebny karabin gatling z 10tys naboi Co i tak na dlugo nie wystarczy, niestety nie mozna zagrac zombiakami tylko ludzmi(sprawdzane na dwóch kontach steam) Co do grafiki i wymagan - valve postaralo sie o to aby na słabych maszynach tez sie dalo dobrze grac, jedyny problem mialem z karta dzwiekowa, po pierszym wystrzale z broni stery odmówiły posluszenstwa Klimat gry jest porażajacy, i jak dobrze pójdzie to kupuje oryginal. Gra jest polaczeniem filmow, Tylko Jeden, 28 dni później. Podobno najwazniejsze jest pierwsze 5 min gry, ja w tym czasie zdarzyłem dwa razy otrzec sie o smierc Odpowiedz Link Zgłoś