Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA A

• Gość: zapisz-sobie.pl Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.chello.pl 12.11.08, 22:10
      Europa Universalis!!! Nie ma to jak klasyka której się nigdy nie zapomina chociaż pewnie bym w to nie zagrał już dzisiaj smile
    • Gość: Tran Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.acn.waw.pl 12.11.08, 22:25
      ...chociaż pewnie bym w to nie zagrał już dzisiaj

---

ostatni dodatek do EU3 jest calkiem swierzy.. najwyzej kilka miesiecy.
    • Gość: OldSkul Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 23:12
      oż kurcze, wyjątkowo trudny wybór, EU, czy PG? Wybrałem PG, bo dochodziło do nieco mniejszych idiotyzmów (w stylu: w ciągu 4 lat wybiłeś 300 tysięcy buntowników w prowincji a liczba ludności dalej byla 100tysięcy) czasami wink
    • Gość: qrc Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 195.205.202.* 13.11.08, 00:29
      EU, bo to jedyna z tych gier, z którą miałem przyjemność.

Ale czytając głosy chyba zapoznam się z tym Pancernym Generałem smile
    • Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.acn.waw.pl 13.11.08, 07:34
      Na dobrą sprawę zgadzam się z Wami, że EU bliżej do turówek niż RTSów, po prostu mam problem z porównywaniem tego unikalnego typu gry z klasycznymi turówkami typu Civa czy PG.
      Swoją drogą były już jakieś zapowiedzi HOI 3 - kontynuacja nejlepszej serii z tego podgatunku co UE - już się nie mogę doczekać.
    • Gość: Q Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.icpnet.pl 13.11.08, 07:52
      PG. Trawa wtedy byla bardziej zielona chyba wink
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 13.11.08, 09:06
      PG. Trawa wtedy byla bardziej zielona chyba wink

----

tak z 7x bardziej zielona, z tego co pamiętam smile
    • bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 13.11.08, 09:36
      Dopiero teraz, kiedy już po ptokach, przypomniałem sobie o prekursorze wszystkich "Total War" (identyczna mechanika rozgrywki) - Centurionie! Naprawdę nikt tej gry nie pamięta? Do dziś jest lepszy od "Total war", bo są w nim rozgrywalne bitwy morskie, do czego słynna seria dopiero dochodzismile.
    • Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 217.153.86.* 13.11.08, 10:03
      Moj glos poszedl na EU, gra swietna pomimo czestego wieszania (zarowno I jak i II, w III nie gralem).

W PG nie gralem zbyt duzo, jakos nie przypadla mi do gustu. IMO z serii generalow Fantasy General byl najlepszy.
    • Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.icpnet.pl 13.11.08, 10:30
      @bosman_plama

Pogrywało się w Centuriona całkiem namiętnie. Dobra gra, faktycznie umknęła.
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 13.11.08, 11:02
      Pogrywało się w Centuriona całkiem namiętnie. Dobra gra, faktycznie umknęła.

----

psia mać... to moja wina sad jak mogłem zapomnieć, że największy zasięg głosu mieli Scipio Africanus i Marius... swoją drogą, nie powiedziałbym "nie" na jakiś mały remake Centuriona, z nową grafiką, ale starymi zasadami
    • Gość: s Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 193.201.137.* 13.11.08, 11:30
      no wlasnie - Centurion
    • bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 13.11.08, 11:37
      Ech, Scypion i Mariusz! To było coś! I starcie z Scytamismile. Ale gorszymi dowódcami też wesoło się grało - ta konieczność biegania z jednego końca linii na drugi, jeśli coś poszło nie tak!
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 13.11.08, 12:26
      damn, przypomniało mi się, że jeszcze jedną serię gier pominąłem - Legion/Spartan ze Slitherine Studios. Bardzo fajne starożytnościowe strategie turowe... Swoją drogą, Legion II już od kilku lat robią i nic.
    • Gość: Nomad Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.axit.pl 13.11.08, 13:49
      Ja zagłosowałem na Wory Lorda.
    • Gość: g Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 193.201.137.* 13.11.08, 15:01
      no i to wyglada na wiarygodne wyniki
    • Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 217.153.86.* 13.11.08, 15:35
      Zobaczymy jaka bedzie wiarygodnosc wynikow w rywalizacji Civ z Alpha Centauri, X-Com i MoM. Tam beda duze emocje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka