Gość: mr zoom Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.chello.pl 21.11.08, 07:23 Cywilizacja 50% Liczba oddanych głosów: 373 ********************************* Jagged Alliance 50% Liczba oddanych głosów: 377 Teraz widać jak to ładnie wszystko zlicza LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 08:09 Jagged Alliance - za większą identyfikację z prowadzonymi podopiecznymi i ich własne indywidualne charaktery. Nie da się ukryć, że w Civie właściwie każdą cywilizacją grało się podobnie. Z sentymentu do JA poszukuję obecnie nieoficjalnej kontynuacji Jazz: Hired Guns - wie ktoś skąd można zdobyć wersję angielską? Trafiłem tylko na niemiecką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 08:12 Swoją drogą dobry wynik JA, a wcześniej Tormenta, pokazuje, że jeszcze nas, starych graczy, trochę zostało i nie dajemy się do końca liczebnie zdominować młodzieży Ale zabrzmiało - jakbym miał z 80 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 193.201.137.* 21.11.08, 09:06 i wlasnie dlatego jako stary gracz glosuje na CIV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 21.11.08, 09:12 JA tak fuksem sie tu dostalo, a prosze - idą łeb w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi67 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.lan-177.netconnect.pl 21.11.08, 09:15 drogi trutniu tak masz racje 67 to rok w ktorym przyszedlem na swiat czyli mam 41 lat a twoja pasieka trutniu znajduje sie chyba na planecie key-pax skoro az tak sie dziwisz ze ludzie w moim wieku tez graja a ty jak bedziesz tu wypisywal te swoje wypociny a nie kupisz sobie wii fit i nie bedziesz cwiczyl to dopiero bedziesz sie musial jakl ty to napisales pochylac nad soba wiem co mowie bo przez te wszystkie lata synku z nie jednego pc chleb jadlem a nawiasem mowiac pectow mialem wiecej niz ty masz lat i z autopsji wiem ze granie na konsoli o wiele przyjemniejsze pozdro trutniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.icpnet.pl 21.11.08, 10:04 @waldi67 Ja się nie dziwię, bo jestem niewiele młodszy, a gram od 27 lat. Pochylam się jednak z troską nad Twoim wpisem w dyskusji o konsolach. Z jego treści wynikało, że powinieneś mieć w końcówce nicka 97. Poza tym w wieku 41 masz problem z polemiką we właściwym wątku. To wiele tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi67 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.lan-177.netconnect.pl 21.11.08, 11:10 trutniu proponuje zakonczyc juz polemike przynajmniej ja nie mam juz na nia ochoty a watek wybralem wlasnie ten bo tu cie znalazlem i mialem pewnosc ze tutaj bedziesz zagladal pozdro milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 11:40 Nonono, JA było hiciorem, gralo sie, gralo, "Steroid" byl niezly no ale do Civ niestety nie moze podskoczyc w bezposrednim starciu. A w posrednim - coz, to zupelnie inna gra, calkiem inny zamysl - taktyczna rozgrywka zespolem ludzi versus strategia totalna. Plutonowy w polu kontra wladca w swym palacu... Final CIV:HoMM... Hmmm. Znowu bedzie starcie dwoch zupelnie roznych gier, z roznych swiatow tak naprawde. Z pewnoscia wielu mlodych graczy poklika na HoMM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edredon Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 12:06 Ah, JA mistrzowska klasyka! Ja bym na JA zagłosował nawet jakby w starciu była JA1, czy też JA Deadly Games - zresztą jedyna JA w które można grać multiplayera. Cudowna seria, mało której poświęciłem tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edredon Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 12:16 Ah, JA mistrzowska klasyka! Ja bym na JA zagłosował nawet jakby w starciu była JA1, czy też JA Deadly Games - zresztą jedyna JA w które można grać multiplayera. Cudowna seria, mało której poświęciłem tyle czasu. A tak w ogóle to JA za wyjście z grupy gdzie było Close Combat i Master of Orion z automatu powinno wygrać cały plebiscyt a pozostałe gry powinny być zdyskwalifikowane za korupcję podczas układania grup, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.k2.pl 21.11.08, 13:04 @edredon a właśnie, że nie jedyna tzn, jeszcze przez chwile tak, ale zaraz autorzy moda 1.13 wypuszczają nakładkę do JA2 z multiplayer i swoją droga to, że pokonało MOO i CC to raczej wybór przez łzy tych co głosowali... dla mnie to był straszliwy dylemat. Ale z tych gier JA dawało najwięcej frajdy, zabawa w montowanie bomb i upgreadów do broni, skradanie się przez sektor, najemnicy, którzy tonęli w wodzie zaatakowanie przez węża jeżeli nie mieli noża, JA2 - i fenomenalnie stworzona obsada dla całej gry + wszystko to Co było w JA tylko więcej i lepiej. odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihhau Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.chello.pl 21.11.08, 13:17 civ. Hmm, poprzedni półfinał-530 głosów, w tym już ponad 900. Weird. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niczym Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.cust.teknikbyran.com 21.11.08, 13:38 ilość głosów świadczy chyba o tym, że czytelnicy doceniają arcydzieła, mimo że już leciwe. zauważył ktoś że w zdecydowanej większości gry są z zaszłego wieku? to miłe, a jednocześnie troszkę niepokojące, że przy obecnym zaawansowaniu technologicznym firm nie stać na wydanie produktu , który przyciągnął by szerszą rzeszę odbiorców.pzdr (ps.moja składnia może nie brzmieć rewelacyjnie, zrzucam to na barki całonocnego grania w Tranport Tycoon Deluxe ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 21.11.08, 13:41 całonocnego grania w Tranport Tycoon Deluxe ---- zazdroszczę, kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezii Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 13:46 całonocnego grania w Tranport Tycoon Deluxe ---- Hehe, skąd ja to znam. Siedzenie po nocach nad Transport Tycoon Kiedyś to były gry! Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 21.11.08, 14:03 A jednak Civ wygrywa I jednak chyba będzie trudny finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 193.201.137.* 21.11.08, 14:28 Super ok CIV jest spoko ok super mniam miodzio git. Najwiecej gralem chyba w CIV2, zreszta sam juz nie wiem. Ale ok git miodzio super faja CIV ok mniam ok lux. Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 21.11.08, 14:47 Ajj! Ja już chcę finał! Wolałem jak w tych starych DM pojedynki były już koło godziny 12-stej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 193.200.216.* 21.11.08, 15:37 całonocnego grania w Tranport Tycoon Deluxe --- O jaaa.... jak Ci fajnie. Dawno w to nie gralem, a gro czasu w mlodosci przy tym spedzilem... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 21.11.08, 16:05 w tych starych DM pojedynki były już koło godziny 12-stej ---- wszystko nam sie przesunęło przez jedną awarię na początku tygodnia w następnym GCDC już wrócimy do "w samo południe" Odpowiedz Link Zgłoś