Dodaj do ulubionych

Ninja Blade - galeria

IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 14:40
Trochę bez sensu news, przydałoby się jakieś małe info, co to za gierka, kiedy ma wyjść, czy jest to exclusive dla klocka dlaczego gra jest aż tak wazna by publikować screeny etc. ? Jak na razie to widze jakieś obrazki bez ładu i składu do niewiadomo czego?
Obserwuj wątek
    • ratheal Re: Ninja Blade - galeria 06.01.09, 14:42
      aha pojawił się strzępek infa :p, czyli to kontynuajca Ninja Gaiden 2? czy po prostu gra bazująca na jej koncepcji?
    • slawomir.serafin Re: Ninja Blade - galeria 06.01.09, 14:49
      rany, no gra z ninjami smile co w tym skomplikowanego smile ninja to ninja a jego blade są blade i tyle. Wszystko wiadomo. Włożyć płytkę do konsoli i grać big_grin
    • helixking Re: Ninja Blade - galeria 06.01.09, 14:58
      dobrze, że nie o wszystkich grach piszecie w ten sposób
    • ratheal Re: Ninja Blade - galeria 06.01.09, 15:06
      Ej no tą logiką można dojśc do wniosku, że Mount & Blade to symulator wyciągania miecza z góry ala King Arthur tongue_out
      Nie ganić mnie za cheć zdobycia strzępku informacji sad
    • Gość: gość Re: Ninja Blade - galeria IP: *.man.poznan.pl 06.01.09, 15:07
      o, i tu mi się podoba postawa pana sławka. gra o ninjach i wszystko jasne. nie jak w konkurencyjnych portalach, gdzie opis np. wyścigów samochodowych rozpościera się na czterech podstronach, odwołując się do historii dziadka z wermachtu założyciela studia na początku, a na możliwość dowolnego przypisywania klawiszy kończąc wink wyścigi to wyścigi, wsiadasz i jedziesz.
    • ratheal Re: Ninja Blade - galeria 06.01.09, 15:11
      Też mi się podoba, tylko dlaczego jest w komentarzach a nie w opisie ;>?
    • Gość: k Re: Ninja Blade - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:20
      oKatana na plecach kvrwa jakiejś kur@wskiej kukły którą nazwano ninja zwykłe konsolowe gó..., pjerdole takie gry.
    • Gość: Razorhost Re: Ninja Blade - galeria IP: *.2073224355.ddns.cablebg.net 06.01.09, 16:20
      hehehehehe normalnie skonam ... jeżeli to jest ninja blade .... to ja o ninja nic nie wiem znowu ;P z taki mieszcem to on się nie poskrada raczej tongue_out bardziej to na no-dachi wygląda a nie na 70-90 cm skróconą wersję katany używaną przez ninjasmile nie wspominam już o tym tasaku na plecach .... bardziej charakterystycznym dla chin niż japonii .... ale co tam ... napiszemy ninja łatwiej będzie sprzedać wink Najlepszymi grami o tematyce ninja była seria "Tenchu"
    • Gość: k Re: Ninja Blade - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:23
      oKatana na plecach kvrwa jakiejś kur@wskiej kukły którą nazwano ninja zwykłe konsolowe guwno, pjerdole takie gry.

p.s. Nawet w spokoju g.ó.w.n.o napisać nie można bo kropkują.
    • pankomentarz Re: Ninja Blade - galeria 06.01.09, 16:45
      "pjerdole takie gry"
      A myślałem, że widziałem już wszystko.
      Ludzie, to jest tylko gra. Udajemy wszyscy ze znamy sie tam na ninjach, historii japonii i mieczach, a pewnie nawet bysmy nie odroznili jednego kurde japonca od drugiego.
      Prawda jest taka ze jak gra bedzie miodna, fajna i szybka, to sie spodoba. Na takiej samej zasadzie, jak bzdurne amerykanskie filmy akcji sie sprzedaja. Albo beznadziejne ksiazki o wojsku, ktorych autor niekoniecznie wie, o czym mowi. Wyluzujcie, zachowujecie sie tak, jakbyscie sami byli Japoncami broniacymi swojej kultury smile a dla nich to tylko produkt eksportowy, ktory z przyjemnoscia nam wciskaja smile
    • Gość: V Re: Ninja Blade - galeria IP: *.chello.pl 06.01.09, 18:28
      znów japonski kopleks małego członka
    • Gość: Grabarz Re: Ninja Blade - galeria IP: *.net.azartsat.pl 06.01.09, 18:48
      A oni to mają takie duże miecze, bo skośne oczy to ograniczenie dla wzroku, dlatego nie można dać im np. igły do przebicia płuc, gardła lub wbicia w oko^^. Masz wielki miecz, to nim pomachasz i plasterki są.
    • Gość: A Re: Ninja Blade - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 22:50
      Ale ambitna nazwa...
    • Gość: Bri Re: Ninja Blade - galeria IP: *.devs.futuro.pl 07.01.09, 01:45
      Samurai Warrior: Usagi Yojimbo było lepsze
    • kretynofil Re: Ninja Blade - galeria 07.01.09, 08:52
      @k:

"oKatana na plecach kvrwa jakiejś kur@wskiej kukły którą nazwano ninja zwykłe konsolowe gó..., pjerdole takie gry."

Hmmm, niech zgadne - Swiety Mikolaj zawiodl i nie przyniosl klocka pod choinke?

Biedne dziecie sie zirytowalo big_grinDDD

A taki byles grzeczny, przestales tatusiowi podkradac swierszczyki i nawet prawie przestales walic konia - a i tak Swiety Mikolaj przyniosl Ci tylko kolorowanke z pokemonami...

Wszyscy bardzo goraco wspolczujemy smile))))
    • Gość: y Re: Ninja Blade - galeria IP: *.k2.pl 07.01.09, 10:57
      nie robi wrażenia, bardzo ograniczona paleta kolorów (przynajmniej na tych screenach, jakie ściemne to i ponure) główny bohater jakiś taki "pipowaty" no i brakuje info o samym tytule bo o tej grze nic kompletnie nie wiem i wnioskując po komentarzach nie jestem odosobnionym przypadkiem smile ach tak wiem, że mogę sobie wygooglować ale po co skoro mam GC? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka