wynmacher 07.01.09, 15:58 Ja tam nie widze czemu planowanie nie miało powrócić do R6. Zawsze w pierwszych R6 był plan defalutowy i jak sie nie chciało to nie trzeba było siedzieć godzinę aby własne robić. Na konsolach może być tak samo przecież. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fialas Re: Ploteczki od Ubisoftu 07.01.09, 16:20 Czuć w tekscie właśnie wyrażany smutek z powodu braku planowania misji Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Ploteczki od Ubisoftu 07.01.09, 17:40 Jesli chodzi o serie Rainbow Six to niech wreszcie developerzy wyrzuca pecetyzm z tych gier, ktorym oba Vegasy cuchnely na kilometr!Co do Ghost Recon to mam nadzieje, ze gra bedzie skrojona na miare pierwszego Advance Wrfighter, ktory do dzisiaj jest dla mnie jedna z najlepszych gier na X360, w ktore gralem...Dwojka mocno mnie rozczarowala do tego stopnia, ze jej nie skonczylem... Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Ploteczki od Ubisoftu 07.01.09, 17:44 Aha, jeszcze jedno...Jesli chodzi o GR to niech wreszcie napisza od podstaw porzadny kod sieciowy, bo ten z Vegas nadawal sie tylko do zsypu. Mialem nieodparte wrazenie, ze za kazdym razem gram przez modem z pingiem 250... Odpowiedz Link Zgłoś