Gość: uookie IP: *.man.poznan.pl 08.01.09, 11:53 okey, to jest wreszcie na co czekać. po rozwalaniu murzynów i mutantów wreszcie będzie można się zająć godnym/zacnym przeciwnikiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 11:54 dziwny masz gust Panie Sławku jeśli o kobiety chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.router.finemedia.pl 08.01.09, 11:58 AVP 3 NIECH ROBIĄ A NIE JAKIEŚ PODRÓBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: 94.251.144.* 08.01.09, 12:06 Mowie wam, ta gra wymiecie. W zyciu na zadna tak nie czekalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnz Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:44 i tak najlepszy był Hudson, ew. Hicks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 12:48 czekać można, naturalnie ale mam nadzieje że będzie w takim dobrym klimacie jak AvP , druga część mnie rozczarowała nie wiem ludzie się zachwycali a ja jestem bardziej przekonany do tej pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę 08.01.09, 12:54 dziwny masz gust Panie Sławku jeśli o kobiety chodzi ---- Vasquez nie podoba mi sie jako kobieta (brrrr), tylko jako świetnie wykreowana postać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: 57.66.197.* 08.01.09, 13:06 TETRALOGII?? Mały błąd wam się tu wkradł. Aliens to TRYLOGIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremayne Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 13:14 Bishop - a o Ressurection to zapomniał? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.k2.pl 08.01.09, 13:20 od czasów AvP i AvP2 nie było sensownego tytułu na tej licencji. fajnie bo stęskniłem się za tym światem. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę 08.01.09, 13:24 Bishop - a o Ressurection to zapomniał? ;p ----- może nie uznaje czwartej części? ja na przykład nie uznaję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: 57.66.197.* 08.01.09, 13:26 @Tremayne Nie ma czegoś takiego jak Ressurection. Coś takiego nie ma po prostu prawa istnieć. Ten film NIGDY NIE POWSTAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.k2.pl 08.01.09, 13:41 no fakt Ressurection było denne jak dla mnie także nie istnieje - wolę uznać serię za trylogię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 13:52 nie rozumiem... w całej serii każda część miała inny klimat, reżysera, oprawe wizualną a i sama głowna bohaterka diametralnie się zmieniała. Dlaczego nie uznajesz Ressurection? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: 57.66.197.* 08.01.09, 14:46 @V Bo trylogia stanowi zamkniętą całość. Zaś Ressurection to dorobiony na siłę chłam. Masa ciekawych w założeniu i kiepskich w realizacji pomysłów (Ripley-hybryda, biały alien), kiepska gra aktorska, pozbawione osobowości postacie.. Film może i miał jakiś potencjał ale pozostał on całkowicie niewykorzystany. A szkoda - bo chętnie zobaczyłbym jeszcze jakąś produkcję w świecie aliena - byle tylko miała sens i poziom ponadprzedszkolny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 15:00 co do aktorów sie zgodze poza Ronem Perlmanem ,on jest genialny - zawsze taki sam ale genialny Mnie urzekł klimat tego filmu,te kolory widać w tym ręce nie amerykanina a francuza którego inne dzieła są utrzymane w podobnej tonacji. Nie przekonuje mnie to, każda z cześci Aliena była znastawiona na zysk i bez każdej z nich można by powiedzieć że stanowi zamkniętą całość. Dla mnie wielkim zgrzytem bylo już Aliens Camerona chociaż genialne jednak sprowadzające cykl z horroru sf w pierwszej części do zwykłego action sf w drugiej. Całe szczęście każda z cześci jest tak bardzo od siebie różna że nie ma znaczenia czy jest to trylogia czy quadrologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Aliens: Colonial Marines na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:51 Aliens ouuuu jeeee !!!! Dawać mi to tutaj.Uwielbiam cykl "opcego" Odpowiedz Link Zgłoś