Dodaj do ulubionych

polygadka #77

08.01.09, 23:54
Aha! akurat spac nie moge smile
Obserwuj wątek
    • totonek Re: polygadka #77 09.01.09, 00:13
      No nareście!
      Toro, zdrowia smile
    • cwebb Re: polygadka #77 09.01.09, 00:30
      co tak dlugo panowie? lud chce podcastow!
    • rockboy84 Re: polygadka #77 09.01.09, 00:52
      Hej nie informowaliście, że redaktorów poszukujecie/robicie nabór na redaktorów smile To nadal aktualne?
    • htaler Re: polygadka #77 09.01.09, 02:37
      nareszcie!
    • jurget Re: polygadka #77 09.01.09, 07:33
      Fajnie się słuchało, akurat nie mogłem zasnąć smile
    • polychessman Re: polygadka #77 09.01.09, 08:34
      Polygadka, polygadka.... co to była polygadka? :] Tyle czasu minęło smile
    • gurafikku Re: polygadka #77 09.01.09, 11:46
      rzeczywiście problemy techniczne zaistniały ale nie były upierdliwe, przeszkadzało za to echo u kogoś
    • piethru Re: polygadka #77 09.01.09, 11:52
      gurafikku poratujesz z serwerem odsiebie?
      • gurafikku Re: polygadka #77 09.01.09, 12:35
        Bardzo proszę
        odsiebie.com/pokaz/1290172---55cb.html
    • piethru Re: polygadka #77 09.01.09, 12:59
      dziękuje smile
    • wynmacher Re: polygadka #77 09.01.09, 14:12
      Och czekało się ale doczekało się na szczęście.
    • crinos_pl Re: polygadka #77 09.01.09, 14:59
      Jeszcze nie słuchałem, ale szczerze mówiąc opis nie zachęca...
    • domekzkart Re: polygadka #77 09.01.09, 15:58
      Lux! Akurat 80 min, na płytke do auta, na droge do/z pracy smile
    • kradziejus Re: polygadka #77 09.01.09, 17:29
      no nareszcie! Polygadka uzależnia - nie powinniście nas na tak długo pozbawiać dostępu do towaru wink
    • habern Re: polygadka #77 09.01.09, 18:15
      Po tym tekście, że zaraz wracacie z grami myślałem, że reklamy puścicie, całe szczęście, że jednak nie ;]
    • krzysieks108 Re: polygadka #77 09.01.09, 21:42
      Dopiero teraz ale nadrabiam zaległości, jak zwykle świeta robota smile
    • sluchacz_polygami2 Re: polygadka #77 10.01.09, 06:06
      Słucham Was stale, ale muszę z przykrością stwierdzić, że coś się dzieje niedobrego. Najpierw ta wpadka z left4dead a teraz ten podcast ... Panowie, przygotowujcie się na litość boską odrobinę do nagrań. Odpowiadać na każde pytanie "eeee w tym roku było dużo dobrych gier, to był dobry rok, to był nawet bardzo dobry rok, coś konkretnego? ... to był naprawdę dobry rok, bardzo dobry rok". Podobnie w pytaniu o wydarzenia: odpowiedzi na pytania Piotrka brzmiały momentami jak dukający student, który się nie przygotował do egzaminu. Panowie, jesteście podcastem nr 1 w Polsce i powinniście bardziej się przykładać, do utrzymania poziomu. A może czas na jakieś roszady w składnie? Piotrze przemyśl to.
    • gurafikku Re: polygadka #77 10.01.09, 20:51
      Tu nie Przemyśl tu Warszawa wink Gdybyś był łaskaw zauważyć Panowie są po Świętach Bożego Narodzenia i Piotrek jeszcze po ospie, dochodzi do siebie. Więcej zrozumienia. Nie kwestionuję Twoich uwag jeśli chodzi o brak przygotowania, ale właśnie "garażowość" nagrań to czar podcastów polygamii zwanych polygadkami, bo to są takie eeee yyyy pogadanki o grach.
    • ryslaw Re: polygadka #77 10.01.09, 21:08
      Od siebie dodam, że mieliśmy konkretne kłopoty techniczne i część rzeczy była nagrywana po raz nty, a wtedy i wątek się gubił i zapominało się, co dokładnie się przed chwilą powiedziało. Stąd pewnie wrażenie chaosu.
    • sozza Re: polygadka #77 11.01.09, 03:45
      Świetna, luźna polygatka. Nie chciałbym aby kiedykolwiek straciła swój luźny klimat. Podoba mi się ten chaos który czasami występuje. Wygląda to wtedy realistycznie. Wole chaos niż pełen 100% profesjonalizm bo nie mam wrażenia że słucham maszyn. Każdy prawdziwie oddaje swój stosunek do danej gry co sprawia że ufam ich opiniom. Bardzo mi się podoba podejście do gier Pana (nie mam pamięci do imion) który docenił NG2. Mam identyczny pogląd na NG2. O ile pamięć mnie nie myli to kiedyś porównał ją do dyscypliny sportowej w czym się 100% zgadzam. Ostatnio z powodu problemów osobistych (ahhh te kobiety) sięgnąłem po tą grę ponownie. Ahhhh cóż za piękna jatka. Naprawdę genialny system walki i można niesamowicie odreagować. Zaskoczyło mnie jedno w tej polygadce. Jako wydarzenie roku powinni wszyscy zgodnie powiedzieć że to (o ile mnie pamięć nie zawodzi) narodziny córeczki(jeśli się pomyliłem i to chłopczyk to przepraszam) Pana o którym piszę powyżej. Wiem że to nie wydarzenie z dziedziny gier. No ale kurcze jesteśmy ludźmi. Powinniście chociaż żartem to powiedzieć. Pozdrawiam.
    • habern Re: polygadka #77 11.01.09, 10:15
      Zdziwił mnie brak w podsumowaniach patapona, na którego swego czasu był duży hype na polygami.
      I zgadzam się w pełni z gurafikku odnośnie polygadek. Jane technicznie mogłoby być lepiej, ale jako polygamiowy beton zmianie ekipy mówię stanowcze NIE!
    • tap-chan Re: polygadka #77 12.01.09, 12:47
      sozza, wśród nas, piszących i udzielających się na Poly(-gadkach) jest sporo młodych tatusiów i gdybyśmy każde narodziny mieli świętować, to by czasu na gry niemal nie starczyło, serio. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka