corfix Re: polygadka #78 14.01.09, 13:05 W polowie gadki pojawia sie temat prawdopodobnej mozliwosci sciagania normalnych gier za pomoca mechanizmow tozsamych z XboX Arcade - chcialbym zwrocic uwage, ze w serii Originals jest dostepny Psychonauts, ktory wazy niemal 6Gb... i trzeba to ciagnac z sieci... i ludzie to kupuja. Dla ciekawostki dodam jeszcze, ze o ile na laczu 1Mb gra powinna sciagac sie minimum 10h, ale na laczu, ktore kosztuje miesiecznie 100zl mozna taka gre (nominalnie) sciagnac juz po... godzinie. O ile dystrybutor zaoferuje odpowiednia infrastrukture, i tu chyba upatrywalbym sie najwiekszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: polygadka #78 14.01.09, 14:07 Stary, daj mi przykład ogólnodostępnej oferty gdzie masz łącze na którym ściągniesz 6Gb w godzinę. Czyli jak tak liczę transfer rzędu 1748 kB/s. Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: polygadka #78 14.01.09, 16:36 Sie rozbestwily chlopaky xD Offtop po koniec jak diabli, ale co sie usmialem to sie usmialem Mother Flocker mnie zniszczyl, a co do wydarzen i gier o ktorych nie mowiliscie, a powinniscie chociaz wspomniec to: Wydarzenia: Final XII na Xboxa 360 Przewidywania: MGS na Xboxa 360 (dzolk ^^) Oczekiwana gra: Mafia II I to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
shim-en-core Re: polygadka #78 14.01.09, 19:25 Książe z "Prince Of Persia" bardzo ale to bardzo przypomina Nathana Drake'a (pewnie w dużej części dlatego, że głos podkłada dokładnie ta sama osoba czyli Nolan North) i dlatego właśnie zakupiłem PoPa w oryginale A polygadka była po prostu miażdżąca! 10/10 Emielów to stanowczo za mało Odpowiedz Link Zgłoś
mordecay Re: polygadka #78 15.01.09, 10:21 obrazek mnie skosił - mało nie utopiłem laptopa w kawie Pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: polygadka #78 15.01.09, 10:39 Wreszcie przesłuchałem. Cieszę się, że doceniliście MGS4. Kenner troszkę poszedł po bandzie z LBP i GoW2 ) Ale rozumiem, ze każdy ma swój gust i oczekiwania. Co do GTAIV, rozumiem, że dla Was było to jakieś rozczarowanie ale nie można tej gry nazwać słabą. Emiel ma rację odnośnie słabości samej mechaniki rozgrywki, ja bym dodał jeszcze uciążliwe budowanie "social links". No szlag mnie trafiał jak dostawałem 3 telefony z rzędu z pytaniem o kręgle, bilard lub dart w środku misji Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: polygadka #78 15.01.09, 11:45 Czy to tylko ze mną coś nie tak czy tap-chana momentami w ogóle nie słychać przez zakłócenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: polygadka #78 15.01.09, 14:14 Poligadka byla piekna. Nic tak nie laczy posiadaczy x360 i ps3 jak wspolne nasmiewanie sie z Wii Odpowiedz Link Zgłoś
sluchacz_polygami2 Re: polygadka #78 16.01.09, 11:33 Kapitalna audycja. Dowcipnie, na luzie i rzeczowo. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: polygadka #78 16.01.09, 11:45 No, śmiesznie było wyjątkowo i bardzo dobrze! Przed następnym podcastem również zażyjcie trochę tego proszku dodawanego do WiiMusic Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacompl Re: polygadka #78 17.01.09, 21:53 Witam Panowie zanim zabiorę się zasysania 78 pogadaniki grona gospodyń wiejskich czyli dlaczego doba ma tylko 48h. To moje spostrzeżenia co do poprzednich wersji a już się tak zbieram do pisania i w końcu czasu chwilkę znalazłem. Jeżeli można oczywiście napisać co sądzę o Waszych podcastach to proszę. Całość super po za małymi niedociągnięciami ale to raczej z przyczyn technicznych. Często słychać Wasze stukanie w tle na klawiaturce ,albo jakieś drukowanie czy stukanie sztućcami podczas konsumpcji. Dobrze by było po prostu używać headsetu a nie mikrofonu i taka mała sugestia zapodajecie podcasty na iTune może by tak odrazu dodawaćdo nich okładeczki do każdego inną ,albo jedną do wszystkich. Zapewne wiele osób ( ja rózwnież ) słucham Was na ipodzie ,albo na iphonie więc było by to miłym dodatkiem bo te nutki które dodaje ipod wyglądają nudno. (wiem samemu też można dodawać i też tak robię oczywiście na moich okładeczkach lądują Panie nie zawsze ubrane ale okładeczki to fajna była by sprawa) Pozdrowienia i zabieram się do pobierania. Odpowiedz Link Zgłoś