Dodaj do ulubionych

gorzow24.pl i nie tylko

27.12.05, 20:17
Gdyby ktoś chciał pogadać o gorzowskim i lubuskim internecie, to o 20:30
spotykamy się w Celticu z Maćkiem Zakrzewskim, autorem portalu
www.gorzow24.pl
Sorki, że nie uprzedziliśmy wcześniej, ale czasem trzeba zadziałać szybko.
Chcemy powrócić do www.lubuskie.republika.pl każda pomoc mile widziana.

Ten portal jest bardzo potrzebny, kilka najnowszych wątków utwierdziło
mnie w takim przekananiu.

Będziemy gdzieś do 22:30. Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ant777 Re: gorzow24.pl i nie tylko IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.05, 22:54
      oj chyba ta informacja wyszła za późno. mimo wszystko życzę powodzenia w
      reanimacji portalu.
    • Gość: Tony Strona jak strona,bez REWELACJI IP: *.kom / *.os1.kn.pl 28.12.05, 20:01
      naprawdę i bez złośliwości
      • Gość: Bernard Re: Strona jak strona,bez REWELACJI IP: *.ed.shawcable.net 28.12.05, 20:23
        Hey Tony,
        Mam na komputerze mase sttron gorzowskich ktore czesto odwiedzam...
        Gorzow24.PL wymazalem juz jakis czas temu..
        Slabiutka. Nie ma po co zagladac.
        Pozdrawiam
        • Gość: mag9 Re: Strona jak strona,bez REWELACJI IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.12.05, 23:43
          Podaj lepsza jesli potrafisz - najlepiej z 5, bo piszesz ze masz ich wiecej.

Sadzac po Twoich wypowiedziach na forum na Twoja ulubiana strone typuje ta oto
          perelke: www.wybory.gorzow.pl.
          • Gość: Bernard Re: Strona jak strona,bez REWELACJI IP: *.ed.shawcable.net 29.12.05, 02:36
            Get mag,
            Mam mase stron gorzowskich - tak napisalem i chyba niezbyt dokladnie...
            Mam mase stron gorzowskich biznesow, szkol, instytucji, urzedow itp.
            Jesli chce cokolwiek na temat Gorzowa znalezc...Gorzow 24PL nie jest wcale
            pomocnym...Zawiera pare ogloszen, przedawnione notatki czy artykulu...itp...
            Ktos otworzyl ....lecz o to nie dba..
            A wiec wykopalem.
            Pozdrawiam
        • goznawca Re: Strona jak strona,bez REWELACJI 29.12.05, 02:28
          Ty Bernard jakie to masz lepsze w Gorzowie strony internetowe? Podzielisz sie adresami?

Chyba cos ci sie namieszalo i piszesz co ci tam glowka przemeczona nierobstwem dyktuje, a ze w niej nie za wiele, to...
    • Gość: agave Re: gorzow24.pl i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 00:50
      > Ten portal jest bardzo potrzebny, kilka najnowszych wątków utwierdziło
      > mnie w takim przekananiu.

Jest może potrzebny ale należy nad nim pracować, jak na razie to amatorszczyzna;)
      • goznawca Re: gorzow24.pl i nie tylko 29.12.05, 02:29
        Który portal masz na mysli?
    • pretty01 Re: gorzow24.pl i nie tylko 29.12.05, 13:40
      Ludzie, na litość, o czym bleblacie. Strona Maćka - do której Marek podał link-
      dla ciekawych, może się podobać, albo nie, ale Marek prosił tu o odzew osoby,
      które byłyby zainteresowane pomocą przy tworzeniu n o w e g o portalu-
      www.lubuskie.republika.pl. Pomoc ta jest w dalszym ciągu mile widziana.
      • marek_p Re: gorzow24.pl i nie tylko 29.12.05, 22:31
        pretty01 napisała:

> Marek prosił tu o odzew osoby, które byłyby zainteresowane pomocą przy
        > tworzeniu n o w e g o portalu- www.lubuskie.republika.pl. Pomoc ta jest
        > w dalszym ciągu mile widziana.

Domenę już zakupiłem. Większy hosting opłaciłem już wcześniej.
        Pomoc w redagowaniu i aktualizacji jest bardzo potrzebna. Prawdopodobnie bez
        kilku ludzi, którzy by zechcieli pomóc ta witryna nie spełni swojej roli.
        Osoby, które wstępnie zadeklarowały swoją pomoc są już zaangażowane w wiele
        innych spraw.
        • Gość: gość Re: gorzow24.pl i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 01:25
          Domena o nazwie: www.lubuskie.republika.pl nie przekonuje za bardzo:(
          • Gość: Bernard I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 03:16
            Hey gosc,
            Jak to zwal tak to zwal...
            Obydwa projekty wydaja sie zaczete i...porzucone..
            Zaniedbane jak ogrod pani Zochy...
            Do niczego.
            Przykro mi...Taka moja, urzytkownika opinia...
            Wydaje mi sie ze ktos tu sie chce pokazac ..a nie moze...
            Radze skupic sie na czyms jednym i zrobic dobrze..
            Pozdrawiam i oczywiscie jak zawsze powodzenia zycze
            • Gość: gosc Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:03
              a inne domeny lubuskie.xxx sa zarejestrowane co oznacza, ze pojawi sie jeszcze
              kilka konkurencyjnych portali, ktore tez beda lezaly;)
              • Gość: Bernard Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 09:13
                Gey gosc,
                Zbudowac portal jest stosunkowo latwo...
                Problemy zaczynaja sie w utrzymaniu go przy zyciu.
                Majac na codzien do czynienia z najlepszymi z najlepszych...urzytkownicy
                wymagaja cudow..
                I cuda otrzymuja..
                Nigdy jednak od amatorow.
                Pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:26
                  o to wlasnie chodzi, utrzymanie przy zyciu. Portale zakladaja albo idealisci i
                  zapalency albo tez osoby, ktore chca kiedys zrobic kase, co nie jest latwo.

BTW jak sie pisze "użytkownicy"? w Kanadzie inaczej?? :))))
                  • Gość: Bernard Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 09:28
                    Hey gosc,
                    Uzytkownik to uzytkownik...Po angielsku "user"..
                    :)
                  • e_werty Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... 30.12.05, 13:52
                    "...jak sie pisze "użytkownicy"? w Kanadzie inaczej?? "

bo i taki z niego "urzytkownik"...
            • goznawca Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... 30.12.05, 11:46
              Bernard przestań pie..ć... Naucz się poprawnie pisać, bo ortografia u Ciebie leży!

Chłopie czego Ty w życiu dokonałeś z wyjątkiem pie..nia głupot na forum?
              • Gość: agave Re: I Gorzow24 i Republika leza i to plasko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:39
                Ortografia moze się w Kanadzie troche zniekształcic;) Z portalami ma Bernd racje.
            • pretty01 Widzenia... 30.12.05, 13:38
              Gość portalu: Bernard napisał(a): > Obydwa projekty wydaja sie zaczete
              i...porzucone..
              Ciekawe... widzi coś, czego jeszcze nie ma, a nawet twierdzi, że już leży...
              Klasyczny przykład schizofrenii.
              • Gość: agave Re: Widzenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:41
                Dlaczego od razu schizofrenia, może być przykład "jasnowidzenia";) Ale życzę
                ażeby się portal udal...
                • marek_p Re: Widzenia... i mroczne wizje :) 30.12.05, 17:07
                  Gość portalu: agave napisał(a):

> może być przykład "jasnowidzenia";)

Podzielam Wasze obawy (Agavy i Bernarda). Sam sobie na pewno nie poradzę.

Napisałem do kilku osób z forum maile z zaproszeniem, jak na razie nikt
                  nie odpowiedział.
                  Nie znaczy, że kapituluję. Wiem tylko jak to działa - witryna musi być
                  aktualizowana, bez tego JEST NICZYM. Co najmniej 2-3 osoby muszą "żyć tym",
                  dopingować się nawzajem w działaniach..., ale to też za mało, potrzebna jest
                  grupa "wolnych strzelców" i ekspertów. Wtedy to się zazębia i działa. Tego się
                  dopracowałem na www.pozytki.pl

chociaż do pełnej satysfakcji jeszcze daleko.

Jestem gotów zaryzykować i zostawić pożytki na jakiś czas, żeby rozruszać
                  www.lubuskie24.pl (jeszcze nie działa, ale skoro jest gorzow24.pl, tvn24.pl
                  to musi być i lubuskie24.pl - domena jest zakupiona)

Wygląd strony (grafika), to rzecz mniej ważna. Ważniejsze jest, żeby
                  administrujący nie mieli problemów z aktualizacją, żeby poradził z tym
                  sobie 70 latek z 7 klasami szkoły powszechnej.

Oprócz obiecanych przy innej okazji aktualnych informacji o długości
                  kolejek do specjalistów i stawek za wizyty prywatne w poszczególnych
                  gabinetach *) będą też mieli swoje zakładki wszyscy nasi przedstawiciele:
                  radni, posłowie, wysokiej rangi urzędnicy miejscy **) - coś takiego proponował
                  wcześniej na forum Gazety Darth4 - nie wypaliło, może i u nas nie wypali.

*) możliwe, że któraś z gazet "kupi" ten nakręcający wizyty internautów temat,
                  nie pogniewam się, bo aktualizacja tych danych to spore wyzwanie.

**) tego tematu nikt nie "kupi" :))), o to jestem spokojny - trzeba mieć dużo
                  odwagi, graniczącej z głupotą, żeby ten temat ruszyć..., ale jest szansa
                  zdopingować naszych polityków do lepszej pracy.

Możliwe, że z tych zamierzeń nic nie wyjdzie, ale dam z siebie dużo, żeby
                  wyszło, oczywiście tylko przez jakiś czas. Potem będę musiał wrócić do swoich
                  spraw osobistych i prywatnych (nie każdy gania za pszczołami, więc może
                  ktoś poczuje się gospodarzem i pociągnie ten projekt).

Wracając do ** - wspomniane osoby publiczne zostaną poinformowane o miejscu,
                  gdzie będą się mogły pochwalić swoimi osiągnięciami. Będą chciały informować
                  o tym czym się zajmują, to poinformują, nie będą chciały, to nie poinformują.

Jeśli chodzi o personalne bluzki, nie poparte żadnymi konkretami, to będę
                  wiedział co z nimi zrobić.

Będziemy potrzebować osoby biegłej w prawie prasowym i wielu innych
                  sojuszników. Każdy komu zależy na naszym mieście, znajdzie tu coś
                  w czym będzie mógł pomóc lub chociaż podpowiedzieć.

Bardzo będę się starał, żeby witryna nie była tubą jakiejkolwiek partii
                  politycznej. Nie bedziemy się też zajmować kwestowaniem i pomoca społeczną,
                  do tego jest wielu chętnych.
                  Na rok 2007 - 2013 Premier Kazimierz Marcinkiewicz uzyskał dla Polski prawie
                  60 mld euro. Społeczeństwo musi podpowiedzieć jak je trzeba zagospodarować.

Dużo się napisałem, ale szczerze. Proszę to docenić i się przyłączyć, dla dobra
                  Miasta i Regionu.

Dla siebie nic nie potrzebuję wygrać, nie chcecie wierzyć to nie wierzcie,
                  jest mi to obojętne.
                  • e_werty Widzenia... 30.12.05, 17:36
                    Nooo!!! sie rozpisałes...

"...Jeśli chodzi o personalne bluzki,..."

to dla mnie jakaś nowośc - czyzby były jakieś "grupowe bluzki"?

Albo "lubuska bluzka"?
                  • Gość: Bernard Re: Widzenia... i mroczne wizje :) IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 18:40
                    Hey marek,
                    Nie musisz sie tlumaczyc.
                    Napisalem, iz nie interesuja mnie powody dlaczego one takie sa...
                    One po prostu takie sa..
                    Pozdrawiam
                  • Gość: nicelus Re: Widzenia... i mroczne wizje :) IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 00:43
                    > Na rok 2007 - 2013 Premier Kazimierz Marcinkiewicz uzyskał dla Polski prawie
                    60 mld euro. Społeczeństwo musi podpowiedzieć jak je trzeba zagospodarować. <

rozumiem - i ty jesteś to społeczeństwo które będzie premierowi podpowiadać.
                    • marek_p Re: Widzenia... i mroczne wizje :) 31.12.05, 10:53
                      Gość portalu: nicelus napisał(a):

> rozumiem - i ty jesteś to społeczeństwo które będzie premierowi podpowiadać.

Wciąż mam nadzieję, że nie będę jedynym przedstawicielem tego społeczeństwa
                      chętnym do podpowiadania.
              • Gość: Bernard Re: Widzenia... IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 18:37
                Hey pretty,
                Obydwa sa z latwoscia osiagalne...Tak Gorzow24 jak i Lubuskie.rebublika
                Pozdrawiam i szukac nauczyc sie radze
                Pozdrawiam
                PS. Lipa tak czy inaczej - jak na dzisiaj
                • pretty01 Re: Widzenia... 30.12.05, 20:41
                  Gość portalu: Bernard napisał(a): > Obydwa sa z latwoscia osiagalne...Tak
                  Gorzow24 jak i Lubuskie.rebublika
                  > Pozdrawiam i szukac nauczyc sie radze

Czytać ze zrozumieniem nauczyć się radzę-
                  > marek_p napisał: Jestem gotów zaryzykować i zostawić pożytki na jakiś czas,
                  żeby rozruszać
                  w w w. l u b u s k i e 2 4 . p l (j e s z c z e n i e d z i a ł a, ale skoro
                  jest gorzow24.pl, tvn24.pl
                  to musi być i lubuskie24.pl - domena jest zakupiona)>

Może powtórzę raz jeszcze- www.lubuskieDWADZIEŚCIACZTERY.pl . Strona nie działa,
                  nie ma jej jeszcze, więc widzisz ją w swojej wyobraźni... Biedny człowiek...
                  • Gość: Bernard Re: Widzenia... IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 00:54
                    Hey prettyt,
                    Czytaj wlasne posty...
                    Pozdrawiam
              • Gość: Bernard Moje "widzenia" czy twoja slepota? IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 18:48
                Hey pretty,
                Oto te "moje zwidy"...
                I republika i Gorzow sa rownie dobre jak stara gazeta
                Pozdrawiam bo mi sie chce (choc nie musze...)

www.lubuskie.republika.pl/
                www.gorzow24.pl/?ads,0
                • goznawca Re: Moje "widzenia" czy twoja slepota? 31.12.05, 00:02
                  Bernard a ty jesteś nudny i beznadziejny... No napiszesz wrescie na jakie inne portale wchodzisz? Pochwal się co takiego w życiu dokonałeś, że Ci się we łbnie poprzestawiało.
                  • Gość: Bernard Re: Moje "widzenia" czy twoja slepota? IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 01:03
                    Hey goznawca,
                    Napisalem: "Mam na komputerze mase sttron gorzowskich ktore czesto odwiedzam..."
                    To dokladny cytat.
                    Sprawdz kretaczu.
                    Ps.
                    Jak nie sklamie to nie odpoowie...
                  • marek_p Re: Moje "widzenia" czy twoja slepota? 31.12.05, 10:59
                    goznawca napisała:

> Pochwal się co takiego w życiu dokonałeś

Kobietę ma całkiem ładną. Być może po angielsku (amerykańsku) ma lepszy bajer.
                    Bernard - sorki za osobisty wtręt, w pojednawczym, jednak tonie.
                    Zresztą myślę, że pozostałym uczestnikom spotkania też się z pewnościa podobała.

Goznawco, Bernard na tym forum musi być, co nie znaczy, że każdym jego postem
                    należy się przejmować :)
                    • e_werty Pytanie... 31.12.05, 12:20
                      "...Bernard na tym forum musi być..."

... po co?
                      • Gość: Bernard Re: Pytanie... IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 13:13
                        Hey werty,
                        Ktos musi cie pacanie pilnowac...
                        :)
    • e_werty Re: gorzow24.pl i nie tylko 30.12.05, 17:45
      A tak na poważnie - bez kasy - społecznie to można.... dwa miesiące
      (maksymalnie...) a potem trzeba płacić - takie realia - aby portal istnial i
      był miarodajny - ktoś musi siedzieć na tym 12 godzin na dobe... i miec kasę na
      swoje i swojej rodziny utrzymanie...
      Ja mam dwie swoje i jedna stronę przyjaciół do utrzymania... i muszę powiedzieć
      że czasami sobie odpuszczam z aktualizacja... ale to nie ma żadnego wpływu
      na "społeczeństwo" - ale portal bedący wiarygodnym... nie może sobie
      odpuszczać...

Summa summarum - bez kasy - to zabawa na dwa miesiace...
      • marek_p Re: gorzow24.pl i nie tylko 30.12.05, 18:12
        e_werty napisał:

> ale portal bedący wiarygodnym... nie może sobie odpuszczać...

Odpuszczamy sobie wiadomości sportowe i niezwykle istotne informacje o kotach,
        co wlazły na drzewa i straż musiała je sprowadzać.
        Tylko istotne dla regionu sprawy - inwestycje, zdrowie, wspieranie inicjatyw
        społecznych (typu jeziorko przy Błotnej).
        Inne subregiony z województwa będą aktualizować, jeśli znajdą się chętni...

> Summa summarum - bez kasy - to zabawa na dwa miesiace...

Trochę w tym racji jest, ale nie widzę źródła finansowania. Nikt Pretty nie
        płaci za sprawowanie opieki nad forum Gazety, a przecież robi to dłużej niż
        2 miesiące.
        Będzie kilka osób, to obowiązki się podzieli nie będą one aż takie męczące.
        • e_werty Re: gorzow24.pl i nie tylko 30.12.05, 18:25
          "...Nikt Pretty nie płaci..."
          nie - ale cóż to za porównanie?
          Jezeli nie wykasuje jakiegoś bluzgu - to cóż czyjeś ucho ucierpi tak jak na
          ulicy - ale opiekunowi portalu nikt nie wybaczy jeżeli nie aktualizuje jakiejs
          ustawy czy zmiany przepisu - istotnego dla czyichś finansów...

"...Będzie kilka osób,..."

i tu jest zasdzka - dobierz te osoby tak aby "nie deptały sobie po
          autorytetach"!!! Znajdź osobe ktora (za darmo) będzie koordynowac ich
          poczynania i godzic wasnie co do kompetencji!!! Wszak w sieci sami
          indywidualiści...

Jedynie powstanie Firmy i zatrudnienie (na umowę o dzieło) kilku kolesi
          zajmujacych sie portalem i rozliczanych ich z efektów - czyli kasowanie za
          wpadki - daje szanse na powstanie profesjonalnego i wiarygodnego portalu -
          inaczej - to zabawki grupki entuzjastów - a entuzjazm ma to do siebie ze
          opada...
        • Gość: nicelus Re: tylko psy? IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 01:05
          > Odpuszczamy sobie ... niezwykle istotne informacje o kotach, ...

jasne!

prawica.net/old/modules.php?name=News&file=article&sid=383
          • marek_p Re: tylko psy? 31.12.05, 10:43

prawica.net/old/modules.php?name=News&file=article&sid=383
            W przeciwieństwo do Imć Majchrowskiego jestem człowiekiem dość zapracowanym.
            Nie mam ochoty mu "przywalić", chociaż jak mi się napatoczy ze swoimi bzdurami
            jak będę miał trochę więcej czasu, to wióry się posypią.
        • Gość: agave Re: gorzow24.pl i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:32
          > Tylko istotne dla regionu sprawy - inwestycje, zdrowie, wspieranie inicjatyw
          > społecznych (typu jeziorko przy Błotnej).

Napewno potrzebny jest jakiś fokus tzn. nei o wszystkim i dobra open-source
          software tzn. łatwe w obsłudze dla niefachowców. Potem należy wciągnąć "gości",
          którzy by od czasu do czasu cos napisali, ludzi z polityki, kultury itp. W
          kazdym razie ja bym tak zrobiła. Jak pomysł będzie dobry to może dostaniecie
          jakąś dotacje ale żadnego wielkiego dofinansowania. Jak będzie chodzić i będzie
          popularne to byc może znajdzie się sponsor.
          • marek_p Re: gorzow24.pl i nie tylko 31.12.05, 10:48
            Gość portalu: agave napisał(a):

> byc może znajdzie się sponsor.

Nie chcę sponsora, bo trzeba by potem dług (wdzięczności) spłacać.
            W ten sposób straci się niezależność.

Pozostałe uwagi są słuszne i zgodnie z założeniami.
            • Gość: Bernard Re: gorzow24.pl i nie tylko IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 13:14
              Hey marek,
              Niezaleznosc to luksus na ktory niewielu stac..
              Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: gorzow24.pl i nie tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:43
      Gdyby ktoś chciał pogadać
      jak wielki c/huj....
    • goznawca Re: gorzow24.pl i nie tylko 31.12.05, 00:06
      marek_p po co ty chcesz robic ten portal? dla kogo? nie widzisz, ze wszyscy w kolo na czele z bernardem i tak "potrafia" zrobic lepsze...

gorzow nigdy nie bedzie miastem z klasa, bo mieszkaja tutaj zasciankowi ludzie, ktorzy dawno pozjadali wszystkie rozumy.

szkoda slow, czasu i pieniedzy...
      • Gość: Bernard Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 00:58
        Hey goznawca,
        Ja nie potrafie samochodu zbudowac, a grata na kilometr rozpoznam..
        Gotowac za bardzo nie potrafir, a zlego jedzenia nie tkne...
        Portali nie buduje, a kiepskie rozpoznaje od razu...
        Pozdrawiam
        • Gość: nicelus Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 02:07
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Ja nie potrafie samochodu zbudowac, a grata na kilometr rozpoznam..
          > Gotowac za bardzo nie potrafir, a zlego jedzenia nie tkne...
          > Portali nie buduje, a kiepskie rozpoznaje od razu...

a marek szuka takich, którzy coś potrafią.

• Gość: Bernard Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 02:20
            Hey nicelus,
            Okay...
            Moze jak za te portale wezmie sie ktos kto potrafi...cos z nich bedzie..
            Sytuacja na dzisiaj jest taka, ze tam nie zagladam...
            Nie ma po co.
            Pozdrawiam
            • Gość: nicelus Re: też tam nie zaglądam ... IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 17:09
              masz rację. z tymi portalami jest jak z gorzowem.
          • marek_p Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... 31.12.05, 16:13

> a marek szuka takich, którzy coś potrafią.

Szukam przyjaciół dla tej inicjatywy.
            Dwa maile do mnie dotarły. Z obu bardzo się cieszę.

Teraz Macieju my - następny tydzień musi być nasz !
        • goznawca Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... 31.12.05, 19:47
          a ja nie jestem najmądrzejszy na świecie, a debili zawsze rozpoznaje...
          • Gość: Bernard Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 21:16
            Hey goznawca,
            No widzisz.. Polemika ze mna czegos cie uczy...
            Dziekowac nie musisz...Gratis.
            Pozdrawiam i postepow w nowym roku zycze...
          • Gość: go Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:29
            przestan sie tak pienic bo pomysle zes Maciek ;)
            • goznawca Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... 01.01.06, 16:18
              go, Macka nawet nie znam, wiem tylko ze robi kawal dobrej roboty.

Na Bernarda mam uczulenie ;)
              • e_werty Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... 01.01.06, 16:48
                "...wiem tylko ze robi kawal dobrej roboty... Na Bernarda mam uczulenie "

To moze weźmie zlecenie na Bernarda?
                • goznawca Re: Rob dobrze lub spodziewaj sie krytyki... 01.01.06, 16:51
                  Hehe e_werty chyba nie ta dzialka dla Macka, ale mozemy sprobowac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka