Dodaj do ulubionych

Killzone 2 - już gramy

IP: 94.251.144.* 21.01.09, 15:03
A kto to pisze?
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 15:05
      ja piszę
    • Gość: Jason Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:17
      To było pewne od dawna że Killzone 2 pozamiata wszystkich w swojej kategorii!
      Premiera już niedługosmile
      Radku dziękujemy za krótką relacjęwink
    • radek.zaleski Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 15:26
      dlaczego krótką?smile
    • Gość: Kane Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.icpnet.pl 21.01.09, 15:28
      Wiele kontrowersji? Wygląda to dobrze jak na moje niewprawne oko.
    • pankomentarz Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 15:29
      Glosy moga nie byc nagrane za cicho, ale u nas w Polsce jestesmy juz tak przyzwyczajeni do lektora, ktory zaglusza muzyke i dzwieki w filmach, ze trudno jest nam zrozumiec co mowia. Tak przynajmniej mam na oryginalnych filmach
    • Gość: jasioooo Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.chello.pl 21.01.09, 15:29
      mam nadzieje żę dubbing nie bedzie taki jak w mirrors edge na pc bo, co prawda głos faith był całkiem podobny do orginału i dobrze powidziany , nagrany i wgóle te jednak wogóle nie pasował do postaci , a nie ma w dubbingu gorszej rzeczy jak głos nie oddaje charakteru postaci.

A tak wogóle chyba niezauważyliśmy jak sie świat zawala , bo wczoraj ktoś napisał "jak sie świat nie zawali to relacja live z codname panzers:cold war bedzie jutro" smile no ale killzone też ciekawy (może i ciekawszy)
    • d_pawel Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 15:41
      jasioooo -> Coś nam się zwaliło na głowę, ale niestety, nie świat, a embargo. Tak to jest jak się nie czyta wcześniej tego, co nam przysłano razem z grą suspicious.

Radek -> Rozumiem, że nagrywając komórką promujesz zrzutkę na nowy telefon, co aby w przyszłości czytelnicy mogli oglądać filmik w jakości HD? wink
    • radek.zaleski Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 15:45
      @d_pawel

tak, dokładnie tak. budżet na rok 2013 przewiduje takie wydatki.
    • eszuran Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 16:44
      Jedna rzecz z relacji mnie rozsmieszyla: "bohaterowie wygladaja jak zywi". Przy okazji ilu gier juz to czytalem?smile Jak zywi byli goscie z Mortal Kombat, Max Payne, postaci z UT2003 i z milion innych. Za rok-dwa ten tekst bedzie czytany z sentymentalnym usmiechem. smile
      ---
      kultturystyka.blox.pl/ - twardziele i mieczaki 80's
    • Gość: zbir Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.du.vortex.is 21.01.09, 16:58
      @eszuran

ale teraz to już na prawdę jak żywi wink
    • eszuran Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 17:05
      Taaa, jak za kazdym razem. wink
    • gurafikku Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 17:29
      gameroom o lekko burdelowym wystroju, zwłaszcza te tapety big_grin ten w microsoftcie ładniejszy i maja wiecej kanap chyba? smile)
    • qubeqq Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 17:46
      Ja tam bym chciał mieć taki pokój do grania ;D
    • Gość: rambo Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.09, 18:12
      Gra prezentuje się fenomenalnie!
      Stawiałem,stawiam i będę stawiał na tą grę.
      Będę miał PS3 to nie ma innej opcji kupuję to!
    • Gość: lemix Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.09, 18:25
      Xbox ma swoje Halo i Gow'a a ps3 ma Killzona i nie powiem nigdy "zaluje ze kupilem xbox'a" predzej bym tak powiedzial o ps3
    • Gość: arturo Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:02
      @lemix
      halo do multi, gow do singla
      można powiedzieć że różnorodność, ja bym powiedział że niedopracowanie (jak zresztą sama konsola xbox)
    • Gość: zeniu Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.range86-143.btcentralplus.com 21.01.09, 19:40
      tryb single jest w tej produkcji żenująco krótki, coś jak CoD 4, szkoda kasy na ledwo 10 godzin prucia. dla multi są lepsze alternatywy mimo wszystko.
      bardziej oplaci sie FEAR 2, w ktorym singiel jest o wiele dluzszy a gameplay wymiata podobnie jak killzone 2
    • Gość: gienia Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.multi-play.net.pl 21.01.09, 20:42
      filmy nagrywane komórką!? smile Z każdym dniem jesteście coraz bardziej profesjonalni smile i zdecydowanie właśnie dlatego Was czytam.
    • Gość: nesti Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 22:08
      Poziom wiedzy nt. Killzone 2 niektórych na tej stronie PORAŻA. big_grin Zmuście się i przeczytajcie jakąkolwiek zapowiedź tej gry, ewentualnie recenzje w najnowszym numerze psx extreme.
    • gorak333 Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 23:30
      nesti ---> psx extreme heheh tych sonyboyow zabawny jestes tongue_out
    • Gość: nesti Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:31
      Ty również.
    • gorak333 Re: Killzone 2 - już gramy 21.01.09, 23:32
      heheh ty tak tu czekasz na jakis komentarz co z lol smile
    • Gość: des Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.ntlworld.ie 21.01.09, 23:35
      kampania solo? jest cos takiego? a po co?smile ja juz mam preordera na ta gre, i nie moge sie doczekac. Czytajac opinie na zagranicznych stronach, wiem ze jest na co czekac. A juz calkowicie rozwalil mnie wychwalajacy ta gre artykul na oficjalnym blogu xboxa;D
    • Gość: zeniu Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.range86-143.btcentralplus.com 22.01.09, 00:02
      psx extreme??? te fanboye przyznaly ocene 8,0 najwiekszej pomylce roku jaka jest NFS undercover wiec dajmy spokoj z tymi amatorami. kazdy tytul na ps beda wychwalac chocby nie wiadomo jaki crap byl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka