Dodaj do ulubionych

Fable II na PC? Nadciąga.

IP: 91.198.186.* 26.01.09, 11:14
Cytat: Wyglądajcie nowych wieści w tym temacie.

Czasownik wyglądać łączy się z "jak" a nie z "kogo? czego?"
Można wyglądać jak debil ale nie można wyglądać nowych wieści.
Gamecorner nie jest fanowskim blogiem, ale częścią firmy Agora SA i od jego redaktorów można wymagać umiejętności operowania językiem ojczystym i korekty
Obserwuj wątek
    • Gość: twarzoch Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 11:25
      @esemoka
      Brawo, nie ma to jak znać wyłącznie jedno znaczenie danego słowa. To bardzo pomaga w życiu.
    • drmad Re: Fable II na PC? Nadciąga. 26.01.09, 11:47
      @esemoka
      no co ty? a nie wyglądasz....

fable2 polecam gorąco, kupiłem żeby moja kobita mogła sobie pograć na xboxie kiedy ja spokojnie będę uskuteczniać COD w multi. Skończyło się na tym, że oboje siedzieliśmy przez kilka dobrych dni przed TV z padem w łapie smile

• drmad Re: Fable II na PC? Nadciąga. 26.01.09, 11:47
      aha, a SS się nie zna
    • Gość: fanka gier Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.ols.vectranet.pl 26.01.09, 11:49
      OOch, kocham Fable i juz sie doczekac nie moge na pecetowa wersjesmile Szkoda tylko, ze nie podali choc w przyblizeniu planowanej premiery....
    • wypisany Re: Fable II na PC? Nadciąga. 26.01.09, 11:51
      @esemoka

Człowieku, poczytaj najpierw ze dwie, trzy książki, a potem dopiero wypowiadaj się na takie tematy na stronie będącej częścią Agory SA.
    • Gość: y Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.k2.pl 26.01.09, 11:53
      hmm na xklocka fable2 skończyłem jakoś w trakcie świąt. fajnie, że ukaże się na PC, jestem ciekaw o ile lepsza będzie grafika.
    • shadow493 Re: Fable II na PC? Nadciąga. 26.01.09, 12:14
      Fajnie, pograłem sobie w pierwszą część i nawet nawet.
      PS. Sławek jak tam zdrowie?
    • Gość: sex Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:30
      pierwsza część Fable była jedną z niewielu gier, które nie dosc że przeszedlem od początku do końca, to jeszcze zrobiłem absolutnie wszystkie moźliwe questy, spróbowałem grać raz jako zły a raz jako dobry a wszystko to dlatego, że gra przypominała mi moje ukochane Diablo (jedynkę) tylko w bardziej kolorowym świecie smile

tak więc jeśli dwójka będzie równie dobra, to będzie dla mnie gra roku (pytanie tylko któregosmile)
    • Gość: fix Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 12:46
      wg mnie wyjdzie w rozliczeniowym 2008, tzn do kwietnia 2009, pytanie co z wersja PL? Nie pogniewałbym się na oryginalna angielską + reżyserska + opcja pełna PL do wyboru...
    • Gość: M461K Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.adsl.alicedsl.de 26.01.09, 12:48
      Najlepszy H&S w jaki grałem
      BTW - Witam pana Sławomira !
    • Gość: Matt Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:52
      @esemoka: A można wyglądać przez okno? Można! Można wyglądać przez okno nowych wieści?! Też można! więc wyglądać nowych wieści jak najbardziej można! smile Poza tym, nawet jeśli byłby to błąd, to i tak używa się takiego zwrotu w mowie potocznej, więc nie widzę problemu.

A na Fable czekam w takim razie z niecierpliwością, mam nadzieję, że pojawi się jak najszybciej big_grin
    • Gość: mis Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 13:02
      Jedynka była bardzo... "sympatyczna", ale to chyba jedyna zaleta tego tytułu. Przyznać jednak trzeba, że to fajna pozycja typu "zagraj i zapomnij". Gierka naiwna, prostacka, z niewykorzystanym potencjałem, ale zabawna. No, ale czego można oczekiwać po tytule stricte dla młodszego odbiorcy? Jak F2 wyjdzie na PC to może i nawet spróbuje.
    • Gość: Aha Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 13:34
      Z tym "wygladaniem" wiadomosci to faktycznie bardziej po polskiemu, a nie polsku. Oczywiscie, niektorzy mowia "poszlem", "siadlem" itd ale to nie znaczy, ze jest to poprawne. Ba, cos takiego wystawia wlasciwa ocene takiej osobie. Z drugiej storny "wytykacze" w rodzaju Esemoka sa rownie beznadziejni i takze wystawiaja sobie wlasciwa ocene.
    • Gość: gość Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 15:47
      SŁAWKU ABY POLUBIĆ FABLE TRZEBA ZAGRAĆ W PIERWSZĄ CZEŚĆ, ZAGRAJ A CI SIE SPODOBA smile JEST TAK FAJNA POPROSTU I SWOJSKA, W 2 NIE GRAŁEM ALE SPORO OSÓB TAK MÓWI, NOALE JAK WYJDZIE NA PC TO MUST HAVE
      PS.SPECJALNIE Z CAPSEM BO BEZ CAPSA NIKT GOŚCIA NIE CZYTA...
    • Gość: aya_m Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.ukonline.co.uk 26.01.09, 16:50
      @Gość: fix - na X'e była polska wersja w postaci napisów, więc nie wiem czy będzie im się teraz chciało dodatkowo głosy robić, no ale może.
    • goku94 Re: Fable II na PC? Nadciąga. 26.01.09, 19:18
      Mam nadzieję, że tą konwersję dopracują i nie wyjdzie taki crap jak GTA IV!
    • dj_sasek Re: Fable II na PC? Nadciąga. 26.01.09, 19:35
      goku94 pierw zastanów się jaki masz komputer, a potem zacznij grę oceniać, bo takie pierdzenie na GTA że jest "be" i inne, bo mam za słabego kompa. Założę się że masz co najmniej 2 letni sprzęt. Mi chodziło od początku dobrze, pow 30fps z patchami się jeszcze polepszyło.
      Wracając do Fable II to nie mogę się doczekać. Jedynka była miodna, męczyłem ją długie wieczory, mam nadzieję że 2ka okaże się równie dobra albo nawet lepsza od poprzedniczki. Nie grałem na konsoli smile
    • Gość: Dark Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 21:54
      a dla mnie 1 byla chyba najdurniejszym i najslabszym RPG w jakiekolwiek gralem dno totalne tak sie zawiodlem po tych wszystkich pieknych recenzjach rekomendacjach itd dzieki Bogu ze dali to w CD-Action bo pare razy mnie kusiło zeby kupic org i stracilem tylko 15 zl wiec stfu mi z takim gniotem bo z tego co slyszlaem to II jest tym samym co I
      Juz Diablo jest bardziej rozbudowanym RPG niz ta gra
    • slawomir.serafin Re: Fable II na PC? Nadciąga. 27.01.09, 03:27
      PS. Sławek jak tam zdrowie?

-----

a lepiej, dziękuję smile

@gość - po pierwsze, to właśnie postów z capsem się nie czyta, a po drugie w pierwsze Fable grałem i znudziło mnie jeszcze szybciej niż drugie

Najlepszy H&S w jaki grałem

-----

wierzymy na słowo
    • Gość: CFaust Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: 212.160.172.* 27.01.09, 15:55
      Ups, chyba się pospieszyłem z zakupem Xboxa smile Kupilem go specjalnie dla Fable 2 smile. No, coz ale i tak zakochalem się w tej konsoli i Xbox LIVE smile
    • Gość: Eliot Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.09, 19:05
      @Gość: Dark
      po 1)
      diablo nie jest grą rpg tylko H&S (hack and slash)tak samo zresztą jak fable.
      po 2)
      są to gry o całkowicie odmienne i nie sposób ich zbytnio porównywać
    • Gość: misiek Re: Fable II na PC? Nadciąga. IP: *.eimg.pl 11.07.09, 17:50
      Kiedy wyjdzie fable 2 w wersji pc czekam już prawie rok! I H**nia!
    • pakin24 Re: Fable II na PC? Nadciąga. 19.07.09, 22:47
      H**nia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka