j_uk_dev Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake 24.02.09, 12:37 @Radek, jak nie masz o czym pisać ( bo tak trochę po tych "OMG" wnioskuję), to napisz o "Disgaea 3", która miała premierę 4 dni temu na PS3 ( choć nie wygląda jak na PS3 ). Jak zobaczyłem ją, to pomyślałem, że tam jakiś softwareowy emulator PS2 biega i ta gra jest raczej dla PS2, bo ta grafika to jak żart jakiś Jednak jest to jedna z tych produkcji, przy których śmiało można powiedzieć, że grafika się nie liczy, ale grywalność, a braku miodności i grywalności "Disgaea 3" zarzucić nie można Pozycja dosyć wyróżniająca się jak na 2009 rok ( no i SlayStation Portable rządzi ). Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake 24.02.09, 12:57 Radek, jak nie masz o czym pisać -- Ja to piszę raz na sto lat. Mam za to 100 innych rzeczy do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:00 Zróbcie nowy cykl notek pod nazwą właśnie "OMG!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.kalisz.mm.pl 24.02.09, 14:33 ja się tylko zastanawiam, dlaczego taki dziwny głos jest w tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.chello.pl 24.02.09, 15:49 To sceny z filmu z przed paru lat gdzie Jack jako były glina lub detektyw tropi jakiegos pedofila. Tytuł to chyba "obietnica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.chello.pl 24.02.09, 21:18 OMG --------- cyfrowy-kiosk.nextpress.pl <<<< Prasa komputerowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.2-0.pl 24.02.09, 23:17 Spokojnie Radku, nie jest kradzione No chyba, żeby rozszerzyć temat na te DVD Ripy i tak dalej i ściągnąć sobie całą nawałnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.2-0.pl 24.02.09, 23:31 "No proszę. Chciałem konkretów i je dostałem." - ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.chello.pl 25.02.09, 17:12 Radek, jak nie masz o czym pisać napisz o Battle for Wesnoth ...najlepszej turowej strategii modyfikowanej od 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.2-0.pl 26.02.09, 15:04 EJ, no co się czepiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.echostar.pl 26.08.09, 17:57 Niezłe... bez czepiactwa. -- Jakc Nicholson biografix.pl/profil/jack-nicholson Odpowiedz Link Zgłoś