Gość: Ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:02 Też mi wychodzi ciągle Need for Shit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rid Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.hardcom.3s.pl 05.03.09, 12:02 Jeeezu Chryste ile jeszcze tych popłuczyn po prawdziwych wyścigach wyjdzie ??? Toż to najgorsza seria gier wyścigowych ever !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 05.03.09, 12:04 Nie brzydkie ale (denny żart ON) macie literówkę w tytule, to F w ostatnim słowie (denny żart OFF) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.hardcom.3s.pl 05.03.09, 12:08 Nid for spit szit Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria 05.03.09, 12:15 czy tylko dla mnie to wygląda jak GRID2? rozczarowałem się oczekiwałem czegoś zupełnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo mim Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:37 Nie lubię wyczynowych samochodów . W grach wolę seryjne np. jak w PGR4 i Forza. No może z możliwością drobnego tuningu . Poczekam na kolejną Forze ,albo na PGR5 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.wro-com.net 05.03.09, 12:39 I znowu będzie super "grafa" i elo-ziomalskie klimaty i totalne ZERO grywalności. Zlitujcie się. I tak już doszczętnie zniszczyliście świetną niegdyś serię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg0 Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.cust.tele2.pl 05.03.09, 13:04 snif, snif...znowu po torach? największą przyjemnością w nfs były ucieczki przed policją... i mam kolejną część po Pro Street w która NIE zagram;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.aster.pl 05.03.09, 13:21 w gran turismo5 model lusterka bocznego ma wiecej poligonow niz to cale need for shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 13:27 GRID-wannabe w czystej postaci :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 13:37 Ja chce połączenia PGR4 (pogoda i samochody seryjne) z FORZĄ (fizyka i wybór samochodów) z Burnout Paradise(zniszczenia) z GT5 (grafika) z TestDrive (ogromna przestrzeń do jazdy i wolność) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: 89.174.58.* 05.03.09, 13:46 To ja wolę Crash Time II do kupienia w kioskach po 19,99 z serii PC HIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:33 No niestety grafika na te czasy wyznacza standardy ktorymi tzreba sie kierowac tutaj porazka juz jezeli chodzi o grafike jestem designerem hehehe i neistety z wsyztskich nowosci ktore wychodza jest doslownie 5 tytulow ktrore sa godne uwagi reszta to shit jakich wiele a grywalnosc owszem musi byc bo co mi po silniku jak w farcrayu 2 jak h...owa fabula i przeciwnicy odnawialni hehee ubisoft i inne firmy jada ostro nie kupujcie chlamu dajcie im to odczuc !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milman Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:42 zajebiste rendery. WIECEJ WIECEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xoar Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:49 sześć? ktoś widzi szósty, czy ja jestem ślepawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loluś Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: 195.205.186.* 05.03.09, 15:24 zgadzam się z twierdzeniem 'nid for spid szit' jak dla mnie to będzie podobne do nascaru, sądząc po screenach, tylko, że na bardziej 'krętych' trasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulwik Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:30 Jak tak czytam te wasze nędzne komentarze to żal d..pe śściska... większość tutaj tekstów pochodzi z nędznych recenzji. ta wszyscu kur..a wiedzą nawet ile poligonów ma gra skoro bardzo mło o niej wiadomo. życze wam wszystkim zeby na kompach działała wam tylko jedna gra: ro Street'. żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aver Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.spray.net.pl 05.03.09, 16:19 Nie lepiej pograć w GTR Evo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.ds3.univ.gda.pl 05.03.09, 16:22 Moim zdaniem mało jest obecnie gierek które by były w stanie przebic Test Drive Unlimited Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.legnica.vectranet.pl 05.03.09, 17:56 render aż kłuje w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ripper_666 Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria 05.03.09, 20:05 Widzę tutaj przynajmniej 75% zrzynki z Race Driver: GRiD. Pozostaje tylko powiedzieć jedno: Weak... Odpowiedz Link Zgłoś
noone.x360 Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria 05.03.09, 23:11 Która część NFS jest dla Was najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:43 A ja mam nadzieję i wiarę że będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 10:17 need for sheet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 10:19 need for shit będzie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś