Dodaj do ulubionych

Need for Speed Shift - pierwsza galeria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:02
Też mi wychodzi ciągle Need for Shit
Obserwuj wątek
    • Gość: Rid Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.hardcom.3s.pl 05.03.09, 12:02
      Jeeezu Chryste ile jeszcze tych popłuczyn po prawdziwych wyścigach wyjdzie ???
      uncertain

Toż to najgorsza seria gier wyścigowych ever !!!
    • Gość: V Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 05.03.09, 12:04
      Nie brzydkie ale (denny żart ON) macie literówkę w tytule, to F w ostatnim słowie (denny żart OFF)
    • Gość: Rid Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.hardcom.3s.pl 05.03.09, 12:08
      Nid for spit szit big_grin
    • y_jak_y Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria 05.03.09, 12:15
      czy tylko dla mnie to wygląda jak GRID2? smile rozczarowałem się oczekiwałem czegoś zupełnie innego.
    • Gość: pseudo mim Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:37
      Nie lubię wyczynowych samochodów . W grach wolę seryjne np. jak w PGR4 i Forza. No może z możliwością drobnego tuningu . Poczekam na kolejną Forze ,albo na PGR5 .
    • Gość: Kuba Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.wro-com.net 05.03.09, 12:39
      I znowu będzie super "grafa" i elo-ziomalskie klimaty i totalne ZERO grywalności. Zlitujcie się. I tak już doszczętnie zniszczyliście świetną niegdyś serię...
    • Gość: erg0 Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.cust.tele2.pl 05.03.09, 13:04
      snif, snif...znowu po torach? największą przyjemnością w nfs były ucieczki przed policją... i mam kolejną część po Pro Street w która NIE zagram;/
    • Gość: a Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.aster.pl 05.03.09, 13:21
      w gran turismo5 model lusterka bocznego ma wiecej poligonow niz to cale need for shit
    • Gość: Kenny Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 13:27
      GRID-wannabe w czystej postaci :o
    • Gość: szalony Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 13:37
      Ja chce połączenia PGR4 (pogoda i samochody seryjne) z FORZĄ (fizyka i wybór samochodów) z Burnout Paradise(zniszczenia) z GT5 (grafika) z TestDrive (ogromna przestrzeń do jazdy i wolność) .
    • Gość: gracz Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: 89.174.58.* 05.03.09, 13:46
      To ja wolę Crash Time II do kupienia w kioskach po 19,99 z serii PC HIT
    • Gość: Gość Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:33
      No niestety grafika na te czasy wyznacza standardy ktorymi tzreba sie kierowac tutaj porazka juz jezeli chodzi o grafike jestem designerem hehehe i neistety z wsyztskich nowosci ktore wychodza jest doslownie 5 tytulow ktrore sa godne uwagi reszta to shit jakich wieleuncertain a grywalnosc owszem musi byc bo co mi po silniku jak w farcrayu 2 jak h...owa fabula i przeciwnicy odnawialni hehee ubisoft i inne firmy jada ostro nie kupujcie chlamu dajcie im to odczuc !!
    • Gość: milman Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:42
      zajebiste rendery. WIECEJ WIECEJ !
    • Gość: Xoar Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:49
      sześć? smile ktoś widzi szósty, czy ja jestem ślepawy?
    • Gość: loluś Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: 195.205.186.* 05.03.09, 15:24
      zgadzam się z twierdzeniem 'nid for spid szit'
      jak dla mnie to będzie podobne do nascaru, sądząc po screenach, tylko, że na bardziej 'krętych' trasach
    • Gość: zulwik Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:30
      Jak tak czytam te wasze nędzne komentarze to żal d..pe śściska... większość tutaj tekstów pochodzi z nędznych recenzji. ta wszyscu kur..a wiedzą nawet ile poligonów ma gra skoro bardzo mło o niej wiadomo. życze wam wszystkim zeby na kompach działała wam tylko jedna gra: tongue_outro Street'. żal.pl
    • Gość: aver Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.spray.net.pl 05.03.09, 16:19
      Nie lepiej pograć w GTR Evo? smile
    • Gość: Yogi Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.ds3.univ.gda.pl 05.03.09, 16:22
      Moim zdaniem mało jest obecnie gierek które by były w stanie przebic Test Drive Unlimited
    • Gość: gigi Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.legnica.vectranet.pl 05.03.09, 17:56
      render aż kłuje w oczy...
    • ripper_666 Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria 05.03.09, 20:05
      Widzę tutaj przynajmniej 75% zrzynki z Race Driver: GRiD. Pozostaje tylko powiedzieć jedno: Weak...
    • noone.x360 Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria 05.03.09, 23:11
      Która część NFS jest dla Was najlepsza?
    • Gość: Jason Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:43
      A ja mam nadzieję i wiarę że będzie dobrze big_grin
    • Gość: santiago Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 10:17
      need for sheet
    • Gość: santiago Re: Need for Speed Shift - pierwsza galeria IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 10:19
      need for shit będzie lepsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka