Gość: Klayman Re: Gry zabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 18:55 Dlaczego nie zamkną fastfoodów, sklepów z chińskimi produktami i wprowadzą zakaz dystrybucji artykułów tytoniowych w 1. kolejności? Bo za dużo na tym zarabiają, dmuchają aby dmuchać a tak naprawdę goovno z tym zrobią bo i tak sznurki trzyma kto inny. Zdrowy tryb życia w tych czasach to mit i wyłącznie sposób aby jeszcze więcej zarobić na tych którzy sobie nie zdają z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Gry zabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:00 Czy nikt nie zauważył, jak ŚWIETNA jest ta reklamówka? Brytyjczycy to jednak mają styl i klasę w robieniu telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMM..... Re: Gry zabijają IP: *.12g.piotrkow.pilicka.pl 10.03.09, 19:37 Racja, świetna jest ta reklama. To jakaś bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom_lord Re: Gry zabijają IP: *.ds14.agh.edu.pl 10.03.09, 19:46 Jak zwykle przesada we wszystkim jest zla. Np dajmy na to taka pilke, duzo ludzi ktorcyh znam i grali sporo to mieli problemy z nogami (kolana itp.)... moze by tak najlepiej zakazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberales Re: Gry zabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:54 Ja nie do końca rozumiem o co ten szum. W tej reklamówce nawet nie wymieniają gier z nazwy. Hasłem akcji NIE jest 'eat better, move more, don't play'. Chyba wpadacie w jakąś społeczną histerię. Jakiś syndrom oblężonej twierdzy. A po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banita Re: Gry zabijają IP: 83.238.68.* 10.03.09, 19:55 Filmik sam w sobie jest bardzo zabawny. Tylko nie podoba mi sie to przedstawianie gier jako głównego czynnika powodującego otyłość. No, ale obecnie właśnie na gry najłatwiej zrzucić winę za całe zło na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberales Re: Gry zabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:56 A, zapomniałbym: reklamówka świetna, akcja bardzo potrzebna i oby takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Re: Gry zabijają IP: *.net.azartsat.pl 10.03.09, 21:14 W reklamie jest pokazane, że tłuszcz zbiera się głównie na łokciach - albo to mi się tak wydaje ;p Jak zobaczyłem nazwę firmy, to pomyślałem o L4D x/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Gry zabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:12 Na łokciach? No trzeba go opierać żeby lepszy aim był :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tapir Re: Gry zabijają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:17 Książki zabijają, czytajmy mniej książek bo umrzemy przedwczesnie. Szkoła zabija, chodzmy mniej do szkoły bo umrzemy przedwczesnie. Praca siedząca zabija, zabronmy jej. Wogole to zniszczmy wszystkie krzesła kanapy fotele i łóżka zeby nikt nie mogł usiąść. Może jeszcze zniszczmy cywilizacje i wróćmy do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Gry zabijają 10.03.09, 22:52 a ja lekko przytyłem po ślubie (na szczęście dieta plus bieganie rozwiązały problem) - czy to oznacza że małżeństwo zabija/jest szkodliwe dla zdrowia? ---------------------- 3 gry na bezludną wyspę fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92510769.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: washu Re: Gry zabijają IP: *.euronet.net.pl 10.03.09, 23:02 *przypomniał mi się świetny odcinek Unspkippable poświęcony grze The Gateway - "Your kids dies!" FAIL NUMBER ONE: Unskippable FAIL NUMBER TWO: The Getaway FAIL NUMBER THREE: Your kids dies ? Tu musisz poradzić sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psubrat Re: Gry zabijają IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.09, 23:04 Link o Getaway przedni! Uśmiałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Gry zabijają 10.03.09, 23:32 washu -> Brutal, musiałeś mnie tak załatwić? Psubrat -> Warto zobaczyć inne odcinki, świetny duet . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak Re: Gry zabijają IP: *.icpnet.pl 11.03.09, 00:17 No to w sumie powinni piętnować też czytanie książek, przeciesz siedzi się ciągle w jednym miejscu !!, tak samo nauka czy pisanie jest złe, bo też siedzi się w miejscu !!!! Nadal niestety panuje stereotyp, że gracz to jest jakiś zakopleksiony nastoletek, piegowaty z mnóstwem trądzików i okularami na nosie, nie ruszającym się z domu całymi dniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lde Re: Gry zabijają IP: 87.204.115.* 11.03.09, 00:51 Połowa osób tu piszących boi się pewnie wejść na wagę nie mówiąc już o wyjściu na dwór. --- Jop... ja mam niedowage A uprawiam codziennie jogging Chyba musze przestac, bo to mnie zabije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: washu Re: Gry zabijają IP: *.euronet.net.pl 11.03.09, 00:51 przepraszam dobry art no i escapist rox ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gry zabijają IP: *.mas.airbites.pl 11.03.09, 01:13 ta reklama wcale nei jest szokujaca, wogole raczej jest slaba bo jakos na mnie niewywarla jakiegos wrazenia, powiem nawet ,ze nawet bym jej nie przyuwazyl gdyby byla w tv i gdybym nie wiedizal ze dotyczy gier, choc wcale nie odnioslem wrazenia jak autro ze gry zabijaja z tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Gry zabijają 11.03.09, 01:20 as -> Nie chodzi mi o reklamę w TV, ale w czasopismach, którą masz zresztą na obrazku pod tytułem newsa. Dziecko z zapadniętymi oczami, ledwo trzymające wielgachnego Dual Shocka i czarne słowo "Death". To dość jasny przekaz, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Gry zabijają IP: *.hardcom.3s.pl 11.03.09, 01:58 Hahhaahaha Śmieszą mnie gadki jajogłowych z zza granicy... Czy ku....wa nikt nie widzi że MY,POLACY,mimo iż mamy popi...y rząd,to mimo wszystko,dalej żyjemy zdrowo?? (w porównaniu do "ZACHODU").. Głupie spasione świnie!!! Starają się usprawiedliwić swoją głupotę i obżarstwo,jakimiś pierdołami... Słabe psychicznie pokraki Potrzebna jest kolejna wojna żeby pokazać,że "znów damy radę".... Taka prawda ludziska... Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Gry zabijają 11.03.09, 09:26 @don_wroc_love Ja też utyłem po ślubie! Mówisz dieta plus bieganie? A jaka dieta najlepsza jest na to? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Gry zabijają 11.03.09, 10:04 @pankomentarz ja zamieniłem tłuste frytki z snażonym serem, pizze, zbójnickie pierogi i tego typu tłuste rzeczy jedzone o 19.00 na sałatki z chudym mięsem jedzone o 17.00, a jasne pieczywo na ciemne. do tego wieczorem kilka rundek dookoła pobliskiego parku a dla poprawy samopoczucia raz na tydzien solarium i po paru tygodniach wyglądałem lepiej nie jest to jakaś wybitna dieta, ale zadziałało ---------------- najlepsze gry "ever" fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92521060.html miodność, czyli "jeszcze jeden level i idę spać" fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92422584.html Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Gry zabijają 11.03.09, 10:06 w sumie dobrze że mi się przypomniało - wiosna idzie - trzeba znowu parę razy się wybrać na solarkę, żeby nie straszyć białymi nogami jak założę spodenki albo tshirt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Gry zabijają IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 11:04 Anglicy bardzo żałosny narodem jak amerykanie wiele raz to pokazują i jeszcze nam w zaborach nie pomagali żal. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn Re: Gry zabijają 11.03.09, 12:28 Na otyłość rzymianie wymyślili zasade , którą ja przestrzegam i dzieki której mam sylwetke lepsza niż mój siostrzeniec-nastolatek. Zasada brzmi : "Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolacje zostaw wrogowi". Jedz rano dużo, bo dzień przed tobą i potrzebujesz energii. Obiad zjedz ale bez opychania się i popuszczania pasa. A wieczorem jakieś jabłuszko i koniec. I to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gry zabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 13:35 "Chodzi o rządową, angielską kampanię" "badania rządowe wcale nie wykazały" jeśli będziecie wierzyć w to co Wam rząd mowi - biada Wam my starsze pokolenie mamy akurat dobrze wyrobione gusta jesli chodzi o elektroniczna rozrywke wiec nie ma problemu, problemem sa media ktore popmuja glupote w glowy Waszych dzieci ktore to bez Waszej ingerencji graja w co popadnie. amiga ma racje oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś