eszuran 11.03.09, 15:29 Dawno nie widziałem tak odrzucającej reklamówki. Niedopracowana (i kij z animacją - dźwiękowo jest tragicznie, a to dźwięk jest sednem gry!), niegrywalna, brzydka, nudna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cux87 Re: Patapon 2 we flashu 11.03.09, 18:17 Niedopracowana? Animacja i dzwiek sa na wystarczajacym poziomie, praktycznie prawie jak w grze. Niezle, wlasnie sie zagrywam. No...ale to chyba trzeba miec sentyment do Pataponow. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
habern Re: Patapon 2 we flashu 11.03.09, 19:43 Gdybym nie grał w pierwszą część i zagrał w tą reklamówkę, to na słowo paptapon twarz automatycznie wykręcałaby mi się z bólu, a tak wiem, że nie będzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Patapon 2 we flashu 11.03.09, 22:21 Pragnę tej gry (pierwszej części też). Jeśli wyjdzie kiedyś na PSN to jest to dla mnie system seller Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Patapon 2 we flashu 12.03.09, 09:27 @cux87: Mam sentyment do Pataponów. Mam pierwszą część, grałem w nią długo. Ale jeśli sądzisz, że animacje w tym czymś są takie jak w grze, to jednak ponownie przyjrzyj się grze. Odpowiedz Link Zgłoś