kondy.pl 12.03.09, 12:28 Ta gra wygląda gorzej niż Halo 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dead-space Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 13:39 Co z tego? W ilu grach masz destrukcje otoczenia? Wole cos "nowego" (Fracture i operowanie ziemia, Fable 2 - swoboda dzialania, itp) niz supergrafike a gameplay jak sprzed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 14:08 Krotko, bo nie ma co sie rozwodzic: ta gra to crap. Odpowiedz Link Zgłoś
djfurio Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 14:08 Właśnie z tą destrukcja X może sobie nie poradzić. Tu nie chodzi o tekstury tylko o mnogość obiektów na ekranie. Na tym polu wielordzeniowy cell będzie zawsze lepszy ale szczerze wątpię, żeby gra wyglądała gorzej na xboxie. To jeszcze nie ten moment. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 15:15 A mi się BARDZO podoba. Wreszcie gra w której można porozwalać Pamiętam jak dużo czasu spędziłem w "szklarni" w pierwszym Red Faction ahhh. Tylko nie podoba mi się widok tpp. Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 15:39 @djfurio nie pisz mi, że znasz konsole i programujesz.. sznuję to co piszesz, ale ta gra jako multi-platform zapowiada się na crap, jest gameplay z PS3 i tam już widac zwolnienia animacji... jest po prostu słabo, bo zniszczenia robią wrażenia, ale nie w 10 FPS... Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 15:41 ps "to jeszcze nie ten moment" jezuu.. po 3 latach jeszcze ktoś 'tym' zyje ? kamaan. Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 16:06 czezare pl - skąd wiesz że to crap, gra jeszcze nie wyszła -_- djfurio - ten cell to takie cudo nie jest, poszukaj w starszych wpisach Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 16:24 garam-->widzialem ta gre na GC w Lipsku i gra wowczas nie rokowala zadnej nadziei, co zreszta potwierdza powyzszy filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Trailer: Red Faction: Guerrilla 12.03.09, 17:48 Wow, rok 2003 po raz drugi. Half Life 2 nadal wygląda lepiej niż RF:G. To dramatycznie brzydka gra - i to nie tylko ze względu na małą ilość polygonów itp., ale także dlatego, że projekty są po prostu ohydne. ------------ kultturystyka.blox.pl - Lucio Fulci, włoski mistrz horroru Odpowiedz Link Zgłoś