Zakupiłem dzisiaj gre Left 4 Dead w Saturnie(119zl) wrocilem do domu ucieszony, ze sobie pogram. Otwieram pudelko patrze i nie ma karteczki z kodem aktywacyjnym, jeszcze wtedy pomyslalem sobie, ze moze go poprostu nie ma. odpalam instalacje i pojawia sie pole do wpisania cd-keya;/ pisalo, ze kod moze byc na pudelku, plytce lub na zalaczniku do gry! wpisywalem wszystko co mialo cyferki moja desperacja siegnela szczytu, gdy przepisalem numerki z kodu kreskowego

Wrocilem do Saturna, zeby zglosic ten produkt na reklamacje. Poszedlem do informacji w Saturni, odeslali mnie do biura obslugi(czy jakos tak sie to nazywa) z tamtad odeslali mnie do goscia, ktory w Saturnie stoi przy grach. Podszedlem do niego i mowie:
"dziendobry, chce zglosic reklamacje, w zakupionej grze nie mialem cd-keya" odpowiedz goscia mnie rozwalila "przykro mi, ale nie mozemy przyjac reklamacji bo zestaw jest nie komletny, nie ma CD-keya" co jest grane jakas paranoja?! facet powiedzial, ze jedyna opcja jaka mam to napisac do EA jej dystrybutora. Wracam do domu-juz totalnie wkurzony- wchodze na stronke EA, rejestruje sie, loguje, pisze do nich wiadomosc, nizej bylo okienko z wyborem gry, ktorej to problem dotyczy przewijam i co sie okazalo?? nie ma Left 4 Dead a EA jej nie rozprowadza;/
prosze o udzielenie mi pomocy co mam z tym zrobic? albo podanie jakies rady
z gory dziekuje za kazdego posta na temat