dr_evil 23.03.09, 13:16 Ja chcę! Chętnie zaprojektuję coś, tylko powiedzcie w jakim okresie będzie osadzony następny TW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_wroc_love Re: Konkurs Total War 23.03.09, 13:20 rozumiem, że zawodowi graficy nie mają moralnego prawa udziału w konkursie? eeech... żeby to jeszcze jakaś konsolowa gra była.... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Konkurs Total War 23.03.09, 13:25 @dr_evil - heh, nie wiadomo właśnie sam coś wymyśl @don - jeśli będziesz mógł później z tym żyć poza tym nie tylko jest oceniany profesjonalizm, ale też pomysł i humor Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Konkurs Total War 23.03.09, 13:31 Wchodzę w to! Miałem robić projekt na studia, ale... mam teraz lepsze zajęcie, hehe ;D. Troszkę się wahałem po tym jak zobaczyłem to wymacanie przez Sławka, ale co tam ;P. Ile prac można nadsyłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczohrany rzbik Re: Konkurs Total War IP: 80.51.63.* 23.03.09, 13:48 fajny pomysl, ale czy ten egzemplarz pozwala na gre czy tez sie wiesza? Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Konkurs Total War 23.03.09, 13:55 A do kiedy trwa konkurs? W końcu taka okładka to nie bułka ze smalcem Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Konkurs Total War 23.03.09, 13:59 A do kiedy trwa konkurs? ----- dwa tygodnie, już dopisuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Konkurs Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:07 Można wysłać tylko jedną pracę ? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Konkurs Total War 23.03.09, 14:07 no nie mógłbym z tym żyć... a poważnie - to na pc i jeszcze strategia... odpuszczę sobie ale jak zrobicie podobny konkurs z czymś na iksa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunann Re: Konkurs Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:10 Czy oceniacie grafike czy pomysł? Można Robić w Paincie?? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Konkurs Total War 23.03.09, 14:21 @Kunnann - generalnie oceniamy wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunann Re: Konkurs Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:23 Ja Wam Wyśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek [...] IP: *.chello.pl 23.03.09, 14:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunann Re: Konkurs Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 15:08 Daj E-maila) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Konkurs Total War 23.03.09, 15:12 @Kunnann - przeczytaj dokładnie notkę, to zobaczysz, że ci mail żaden nie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagal` Re: Konkurs Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 15:57 Eeee . Za późno z tym konkursem żeście wyjechali bo Empire Total War już sobie kupiłem . Szkoda . Ale może wezmę udział w konkursie dla czystej zabawy . Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Konkurs Total War 23.03.09, 16:06 @Zagal - późno, bo byłem chory konkurs miał być w poprzedni poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Konkurs Total War IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 16:21 total war dużo bugów + gra wymaga steam + wywala z gry. p.s:drobne ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lipton Re: Konkurs Total War 23.03.09, 16:41 eee. A ja tak myślałem że może by Panowie z GC zorganizowali mały turniej w ETW? Tak bez nagród, czysto "for fun" Odpowiedz Link Zgłoś
cr4nk Re: Konkurs Total War 23.03.09, 18:08 A ja od wczoraj zaczynam poznawać powoli E:TW. Nie grałem w żadną z poprzednich części (chyba tylko Shoguna widziałem dawno temu u kumpla) więc jak dla mnie, to gra jest czarną magią... zanim zorientuję się co do czego to minie trochę czasu Co do samej gry: póki co wszystko chodzi tak jak powinno... instalacja też poszła bez problemu, tylko trwała coś około 1,5h! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mkbart Re: Konkurs Total War IP: *.komernet.pl 23.03.09, 19:13 Ponowię pytanie, ile prac można nadesłać? Może 2? Jedną poważną i drugą humorystyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Konkurs Total War 23.03.09, 19:29 @Mkbart - chyba można... ja tam nie wiem... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evenstarpl Re: Konkurs Total War IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:54 Parę razy padło pytanie, nie widziałem odpowiedzi. Ile prac można nadesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Konkurs Total War IP: *.2-0.pl 23.03.09, 22:30 Eeee tam Dalibyście inną grę do wygrania Odpowiedz Link Zgłoś