ber18 Re: Trailer: Ninja Gaiden Sigma 2 24.03.09, 18:22 Przynajmniej wiadomo jaka będzie nowa postać w DOA 5. Odpowiedz Link Zgłoś
big-daddy Re: Trailer: Ninja Gaiden Sigma 2 24.03.09, 18:52 Powiem wam tak ludzie mi tu śmierdzi fun boyami ps3. Mi ani razu i mogę to powtarzać po stokroć ani razu nie chrupnęło podczas grania (no raz ale miałem coś w konsoli rozwalone i się wieszały gry i musiałem czekać miesiąc prawie aż wróciła od M$)ale nie mam zamiaru się z nikim kłucić. Ja żałował nie będę że nie zagram w NG2 Sigmę bo mnie nie wzruszają 2 nowe postacie i pare bossów jak i pewnie ze 2-3 bronie o i co op a co do NG Sigma nie zachwycajcie się tak że miał lepszą grafikę niż NG1 na Xa bo NG1 był na starego gena a NG Sigma na Next-Gena tyle na ten temat bo przecież oni skaczą na kasę bo jakby nie skakali to na kija by robili konwersa bo jakoś nie za bardzo do mnie przemawia to że żal im było graczy z PS3 że nie zagrają jakby tak było od razu by wydali na obie konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
froniupl Re: Trailer: Ninja Gaiden Sigma 2 24.03.09, 20:00 No to ja jak i sporo innych osób po forach co narzeka na spadki animacji a szczególnie na wyższych poziomach trudności grało w inną grę Może grałeś po patchu który miał coś tam poprawić w tych aspektach..nie wiem , za to wiem co widziałem , NG1 chodziła płynie i nawet nie zakrztusiła się na sekundę dlatego chce żeby było tak tez w sigmie2. A jaki developer nie skacze na kase ? Każdy...Tak samo skoczyli na kasę i wydali tylko dla x360.. To nie czasy że gry robią dla przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Trailer: Ninja Gaiden Sigma 2 24.03.09, 20:23 wiem, kultura, komentarze bez osobistych przytykow itp. ale to co przeczytalem nad komentarzem fronia to czysta, kanoniczna postac glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: Ninja Gaiden Sigma 2 24.03.09, 20:52 powercontrols: Ja bym powiedział kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Trailer: Ninja Gaiden Sigma 2 25.03.09, 21:47 big-daddy - jestes uosobieniem tego, co mnie drazni. ja rozumiem, ze "polska jezyka trudna jezyka", ale LITOSCI! Odpowiedz Link Zgłoś