ola_tychy 08.01.07, 19:40 szukam osoby/zakładu która zrobi mi tanio tipsy ... znacie może kogoś takiego w Tychach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemotgazeta.pl Re: tanie tipsy.... 09.01.07, 20:06 olu co dla Ciebie znaczy tanie Dla mnie to 100 złotych. mozesz okreslić Kemot Odpowiedz Link Zgłoś
olagolebiowska Re: tanie tipsy.... 09.01.07, 20:24 Też szukam miejsca, gdzie robią dobre tipsy. Moja manicurzystka zmieniła pracę i próbuję w różnych salonach. Ostatnio zrobiłam tipsy za 150 zł w nowym, wydawało się luksusowym, salonie i zaczęły odchodzić po trzech dniach :( Odpowiedz Link Zgłoś
groszek96 Re: tanie tipsy.... 31.01.07, 14:06 czy możesz podać nazwe salonu?będe wiedziała gdzie nie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: tanie tipsy.... 10.01.07, 19:58 i znowu coś sknociłam z linkami :-)) może teraz zadziałają (???) www.tipsy.wtychach.pl/ www.yasmin.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: tanie tipsy.... 10.01.07, 20:15 Najlepiej wpisać adres strony w pasek narzędzi i gdy strona się otworzy skopiować go i wkleić na forum ,wtedy zawsze będzie pewność że link będzie aktywny. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: tanie tipsy.... 12.01.07, 23:41 polecam ten salon Robie tam paznokcie od czerwca [to znaczy u tej dziewczyny] i jestem cholernie zadowolona pazurki trzymają się mocno. nie odchodzą. są świetnie zrobione. i do tego nie jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia845 Re: tanie tipsy.... 13.01.07, 00:07 Ja również korzystam z usług Pani Eweliny i jestem bardzo zadowolona. Salonik jest mały, ale ceny przystępne, a usługa wykonana perfekcyjnie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: tanie tipsy.... 24.01.07, 14:02 pani sie nie nazywa ewelina tylko asia być może robisz piętro niżej u fryzjera... ;] Odpowiedz Link Zgłoś