Gość: M Re: Ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:52 NOSZ KURDE! nie miałem na myśli tego up! Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Ogłoszenia drobne 25.03.09, 17:09 @nagły_atak_zwieracza - nie wiem czy jesteś jedyny, ale wiem, że jesteś... nietypowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ogłoszenia drobne IP: *.chello.pl 25.03.09, 17:13 Czy naprawdę wszyscy używają tej kombinacji klawiszy? Czy jestem jedynym okazem, który fire ma w prawym alt, a chodzenie przód i tył w lewym i prawym klawiszu myszy? ----------- o łał. drugi raz w życiu napotykam kogoś kto nie gra na WSAD na pc. mam kolegę który porusza się do przodu naciskając lewy klawisz myszy i używa klawiszy w jednym rzędzie. nie rozumiem. kompletnie nie rozumiem, ale szanuję Odpowiedz Link Zgłoś
nagly_atak_zwieracza Re: Ogłoszenia drobne 25.03.09, 17:39 "graj sobie tak w Soldata mąąądrallo..." W Soldata nie grałem, ale gram tak w każdą grę fpp od zawsze (tzn od kiedy można grać myszką) i nie narzekam "nietypowy " wyjątkowy "mam kolegę który porusza się do przodu naciskając lewy klawisz myszy i używa klawiszy w jednym rzędzie." Są też inni. Łączmy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka z Marsa Re: Ogłoszenia drobne IP: *.chello.pl 25.03.09, 18:31 Ja tam używam strzałek. I naprawdę zdaje mi się, że wiele ludzi robi tak samo. >Kominek Świetny artykuł, pytanie tylko, czy to twoja zasługa, czy raczej ś.p. Top Secretu... No cóż, czytało się przyjemnie, a wszystkim fanom polecam zajrzeć na te strony: retroreaders (już wcześniej simplex to podał, ale powtarzam, by się utrwaliło) www.topsecretfan.com/ (nowa strona - prawie nic na niej nie ma - ale parę rzeczy jest) Trzy komiksy The Very Top Secret Cąpany: www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=288946&t=288946 www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=292400&t=292400 www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=296882&t=296882 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joz Re: Ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:38 hah, ja do dziś mam monitor 15" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesja_ty_psiakrwio Re: Ogłoszenia drobne IP: *.aster.pl 25.03.09, 20:08 Target, o tak... dużo osób się wtedy w nauce opuściło. W pełną wersję nigdy nie grałem - demko z jakiegoś magazynu w pełni wystarczało do grupowego zrywania się z ostatnich lekcji Ciężej eksploatowane były chyba tylko wormsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml76 Re: Ogłoszenia drobne IP: 193.189.116.* 25.03.09, 21:28 "Z pewnością ta niedogodność była możliwa do naprawienia. Być może o porażce tej koncepcji zdecydowało... lenistwo graczy?" faktycznie. nie wzięłam tego pod uwagę. i nie sądziłam, że kaski do gier są już tak stare Odpowiedz Link Zgłoś
strachster Re: Ogłoszenia drobne 25.03.09, 22:44 A ja mialem ta drukarke Star, boze jak ona pilowala jak drukowala(9-cio iglowka) aha i chodzila na commodorku Odpowiedz Link Zgłoś
edd.ie Re: Ogłoszenia drobne 26.03.09, 11:52 a ja z łezką w oku wspominam moją amisię 600 z HD. normalnie odkopałem ją po przeczytaniu tego artykułu i właśnie pocinam sobie we FlashBacka na quickshocie python. ach piekne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoombie Re: Ogłoszenia drobne IP: 62.69.212.* 26.03.09, 20:00 Jak to mówi stare przysłowie Indian : "Żal dupę ściska" Ech , moje Commodore , moja Amiga .....chlip Odpowiedz Link Zgłoś
szminek Re: Ogłoszenia drobne 26.03.09, 20:41 mam taki joystick w szafie! oryginalny od commodore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NTH Re: Ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:06 Pamietam jak kumpel w 95 albo 96 dostal PSX'a. Co to byla za maszyna. Jak nam sie nudzilo granie na psxie (bo gier na te konsole bylo jak na lekarstwo a kumpel mial moze ze dwie), to wlaczalismy jego amige i gralismy we franko albo mortal kombat II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: Ogłoszenia drobne IP: *.181.103-84.rev.gaoland.net 12.05.09, 22:15 To byly swietne czasy - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bezpłatne Ogłoszenia drobne 100% Gratis Odpowiedz Link Zgłoś