Gość: melassa IP: *.ver.airbites.pl 30.03.09, 12:37 A ja chlebów napiekła!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simplex Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:37 "Za 10 dolarów." Naprawde tak ciezko tak sprawdzic przed napisaniem bzdury? www.impulsedriven.com/braid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:39 może chodzi o dziesięć talarów? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:40 Sorki za podwojne "tak". SS zapewne nie ma pojęcia, ze wersja PC miala oryginalnie kosztowac 20 dolców, ale gdy ta informacja pojawila w internecie rozlegly sie glosy oburzenia i niezadowolenia, ze wersja XBLA kosztowala 15 dolarow wiec dlaczego gracze pc miaja byc dyskryminowani. Z tego powodu Blow podja decyzje o obnizeniu ceny do 15$ - ale na pewno nie do 10$! Trzymajcie tu jakis poziom, bo byle leszcz z dostepem do internetu (jak np. ja ) obnaza elementarne bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:41 10 dni to nie pół roku więc właściwie nic się nie stało. Poczekamy. Tyle już czekaliśmy to i teraz radę damy ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:05 @simplex - wiem, że to będzie szok, ale wiedziałem o obniżce ceny ze względu na protesty community i wiedziałem, że chodzi o 15 dolarów tylko myślałem że z 15 na 10 a nie z 20 na 15 cóż, przynajmniej piszę różne rzeczy z pamięci - nie lubię google-redaktorów, którzy błyszczą nie własną wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:27 @s.s W czasach google każdy może być erudytą przykutym do monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieDobry Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:41 Przerażajace jak idiotycznych argumentów używa SS by usprawiedliwiać swoją niekompetencję. Cholerny nadęty amator Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:48 @NieDobry za to Ty obrażasz ludzi, których nie znasz. Następnym razem Cię wytnę. Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:57 Ja tam się Sławka czepiać nie będę, ale wypada jednak czasami sięgnąć po to znienawidzone google, żeby sobie renomy nie nadszarpnąć . Nasz prezydent też z głowy jedzie i dla Niego jest Borubar, Perejro i Benchauer . Czasami, na publicznej arenie, warto spytać "doradcy" ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:11 @NieDobry Cholerny nadęty i ANONIMOWY amator z Ciebie, masz jaja? To się podpisz i popisz swoimi profesjonalnymi dokonaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :() Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:17 radek.zaleski - a to trzeba kogoś znac osobiście żeby wyrazić taką a nie inną opinię? cholera, teraz musze zrobić turnee po holywood i wkręcić się w grono niepoważanych przezemnie aktorów Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:28 teraz musze zrobić turnee po holywood i wkręcić się w grono niepoważanych przezemnie aktorów ----- ale nie licz, że się uda ja nie mam ochoty cię poznawać, a co dopiero oni Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:54 Moze to byla freudowska pomylka - Slawek chcial zeby braid kosztowal 10$ i dlatego tak napisal Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:58 a to trzeba kogoś znac osobiście żeby wyrazić taką a nie inną opinię? -- Nie. Ale to był dosyć wredny epitet, a nie opiniowanie. Na dodatek anonimowe, czyli tchórzliwe. Zawsze zapraszam każdego anonimowego komentatora/krytykanta do wysyłania mi opinii na maila, podpisanych imieniem i nazwiskiem. Chętnych nigdy nie ma. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :() Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:17 no ja sie kiedyś pytałem o maila i nie dostałem odpowiedzi. dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 15:39 radek.zaleski@gazeta.pl, duh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :() Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:49 no wai! to na pewno dobry towar? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 16:10 gamecorner (at) g.pl tez może być, albo slawomir.serafin (at) gazeta.pl też, ale najlepiej na ten g.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.09, 19:08 Hmm, a będzie poważna odpowiedź? Bo jeśli tak, to może się skuszę. Mam jedno pytanie do SS. Co to znaczy "nie własna [BTW, raczej niewłasna, chociaż sam pewien nie jestem] wiedza"? Jeśli coś wiem, to to wiem, niezależnie od tego, czy właśnie to znalazłem na google. Nie, żebym miał się czepiać tych 10 dolców, pierd. Ale jeśli ktoś potrafi korzystać z googla i wyciągać z niego sensowne informacje, to nie tylko nie widzę w tym nic złego, a wręcz przeciwnie, uznaję to za dowód pewnej istotnej w dzisiejszych czasach umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Braid opóźniony o 10 dni 31.03.09, 12:08 mega gra. chyba faktycznie jedna z najlepszych gier w jakie grałem na xklocku. Odpowiedz Link Zgłoś