Dodaj do ulubionych

Braid opóźniony o 10 dni

IP: *.ver.airbites.pl 30.03.09, 12:37
A ja chlebów napiekła!!
Obserwuj wątek
    • simplex Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:37
      "Za 10 dolarów."

Naprawde tak ciezko tak sprawdzic przed napisaniem bzdury?

www.impulsedriven.com/braid
    • Gość: ;( Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:39
      może chodzi o dziesięć talarów?
    • simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:40
      Sorki za podwojne "tak".

SS zapewne nie ma pojęcia, ze wersja PC miala oryginalnie kosztowac 20 dolców, ale gdy ta informacja pojawila w internecie rozlegly sie glosy oburzenia i niezadowolenia, ze wersja XBLA kosztowala 15 dolarow wiec dlaczego gracze pc miaja byc dyskryminowani.
      Z tego powodu Blow podja decyzje o obnizeniu ceny do 15$ - ale na pewno nie do 10$!
      Trzymajcie tu jakis poziom, bo byle leszcz z dostepem do internetu (jak np. ja wink ) obnaza elementarne bledy.
    • mis_iu Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:41
      10 dni to nie pół roku więc właściwie nic się nie stało. Poczekamy. Tyle już czekaliśmy to i teraz radę damy ;D.
    • han_solo_79 Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 12:47
      Teh drama.
    • slawomir.serafin Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:05
      @simplex - wiem, że to będzie szok, ale wiedziałem o obniżce ceny ze względu na protesty community smile i wiedziałem, że chodzi o 15 dolarów smile tylko myślałem że z 15 na 10 a nie z 20 na 15 smile cóż, przynajmniej piszę różne rzeczy z pamięci - nie lubię google-redaktorów, którzy błyszczą nie własną wiedzą
    • han_solo_79 Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:27
      @s.s

W czasach google każdy może być erudytą przykutym do monitora.
    • Gość: NieDobry Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:41
      Przerażajace jak idiotycznych argumentów używa SS by usprawiedliwiać swoją niekompetencję. Cholerny nadęty amator uncertain
    • radek.zaleski Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:48
      @NieDobry

za to Ty obrażasz ludzi, których nie znasz. Następnym razem Cię wytnę.
    • mis_iu Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 13:57
      Ja tam się Sławka czepiać nie będę, ale wypada jednak czasami sięgnąć po to znienawidzone google, żeby sobie renomy nie nadszarpnąć wink. Nasz prezydent też z głowy jedzie i dla Niego jest Borubar, Perejro i Benchauer tongue_out. Czasami, na publicznej arenie, warto spytać "doradcy" ;].
    • aihs Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:11
      @NieDobry

Cholerny nadęty i ANONIMOWY amator z Ciebie, masz jaja? To się podpisz i popisz swoimi profesjonalnymi dokonaniami.
    • Gość: :() Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:17
      radek.zaleski - a to trzeba kogoś znac osobiście żeby wyrazić taką a nie inną opinię? cholera, teraz musze zrobić turnee po holywood i wkręcić się w grono niepoważanych przezemnie aktorów
    • slawomir.serafin Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:28
      teraz musze zrobić turnee po holywood i wkręcić się w grono niepoważanych przezemnie aktorów

-----

ale nie licz, że się uda smile ja nie mam ochoty cię poznawać, a co dopiero oni big_grin
    • simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:54
      Moze to byla freudowska pomylka - Slawek chcial zeby braid kosztowal 10$ i dlatego tak napisal smile
    • radek.zaleski Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 14:58
      a to trzeba kogoś znac osobiście żeby wyrazić taką a nie inną opinię?
      --
      Nie. Ale to był dosyć wredny epitet, a nie opiniowanie. Na dodatek anonimowe, czyli tchórzliwe.

Zawsze zapraszam każdego anonimowego komentatora/krytykanta do wysyłania mi opinii na maila, podpisanych imieniem i nazwiskiem.

Chętnych nigdy nie ma. Dziwne.

• Gość: :() Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:17
      no ja sie kiedyś pytałem o maila i nie dostałem odpowiedzi. dziwne wink
    • simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 15:39
      radek.zaleski@gazeta.pl, duh!
    • Gość: :() Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:49
      no wai! to na pewno dobry towar?
    • slawomir.serafin Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 16:10
      gamecorner (at) g.pl tez może być, albo slawomir.serafin (at) gazeta.pl też, ale najlepiej na ten g.pl
    • simplex Re: Braid opóźniony o 10 dni 30.03.09, 16:12
      ewentualnie @agora.pl
    • Gość: F Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.09, 19:08
      Hmm, a będzie poważna odpowiedź? Bo jeśli tak, to może się skuszę.

Mam jedno pytanie do SS. Co to znaczy "nie własna [BTW, raczej niewłasna, chociaż sam pewien nie jestem] wiedza"? Jeśli coś wiem, to to wiem, niezależnie od tego, czy właśnie to znalazłem na google. Nie, żebym miał się czepiać tych 10 dolców, pierd. Ale jeśli ktoś potrafi korzystać z googla i wyciągać z niego sensowne informacje, to nie tylko nie widzę w tym nic złego, a wręcz przeciwnie, uznaję to za dowód pewnej istotnej w dzisiejszych czasach umiejętności.
    • Gość: sex Re: Braid opóźniony o 10 dni IP: *.chello.pl 30.03.09, 20:17
      sex
    • y_jak_y Re: Braid opóźniony o 10 dni 31.03.09, 12:08
      mega gra. chyba faktycznie jedna z najlepszych gier w jakie grałem na xklocku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka