ico72 30.03.09, 19:18 A ja właśnie pozbyłem sie WII Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbox-maniak Re: Recenzja: Madworld 30.03.09, 19:54 Kurcze, gierka jest super z tego co można przeczytać. Szkoda że wybrali akurat taką platformę, żeby chociaż na PS3 to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
talonkarrde Re: Recenzja: Madworld 30.03.09, 23:00 Mam takie same odczucia mianowicie wkurzające jest powtarzanie misji po wykorzystaniu dwóch żyć. W połowie gry zaczyna się robić coraz trudniej i nie wyobrażam sobie wyższego poziomu. Poza tym gierka jest wspaniała i z każdym kolejnym levelem zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jurget Re: Recenzja: Madworld 31.03.09, 11:27 Tapchanie podpisuj sie pod recenzją, nie wstydź się :] Odpowiedz Link Zgłoś
to_mee Re: Recenzja: Madworld 31.03.09, 12:03 Może zrobią jakąś konwersję na pozostałe platformy, bo sprzedaje się beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
mmomo Re: Recenzja: Madworld 31.03.09, 12:31 Paczka już leci, nie mogę się doczekać Bardzo dobrze to się może nie sprzedaje, ale na pewno nie beznadziejnie. Czy na innych platformach sprzedawałaby się lepiej? Ciężko powiedzieć. Okami na PS2 sprzedało się w podobnej ilości co na Wii. Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Recenzja: Madworld 25.06.09, 09:25 Moge smialo powiedziec ze MadWorld to najlepsza gra w jaka kiedykolwiek mialem przyjemnosc zagrac... A widzialem juz naprawde wiele bo gram od ponad 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś