Gość: Ryohei IP: *.catv02.itscom.jp 02.04.09, 12:44 Czy to cos w rodzaju infogamecornerssbota?;f Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawomir.serafin Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 12:47 @ryohei - nie, normalne GG Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 12:53 bez obrazy ale to BARDZO GŁUPI POMYSŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 12:55 a dlaczego? teraz jak ktoś coś od nas chce, to może się kulturalnie zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.chello.pl 02.04.09, 12:57 Troche stare macie to gg Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:07 Przydałby się jakiś regulamin - wzorem kominkowego - bo z czasem możecie się nie odkopać z ton wiadomości, no i rzecz jasna - również wzorem kominka - jakiś specjalny adres @g.pl dla fanek co chcą się artystycznymi zdjęciami powymieniać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.chello.pl 02.04.09, 13:08 "Bot" jest strasznie wygadany: Ja 13:02:24 test Corner 13:02:36 sex Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:11 Dodałem. Jak będę mieć gorszy dzień to na smutki sobie z Wami pogadam. Albo z botem chociaż ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
true_mayonez Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:14 hehehe 'kocham cie' hehehehe no to macie za swoje! najpierw opublikowaliscie swoje sexi facjaty, a teraz bedziecie odcinać kupony! za tydzień zrezygnujecie z nr gg, bo terminarze będą zapchane randkami w ciemno z półrocznym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:29 bo terminarze będą zapchane randkami w ciemno -- yes. nie ma jak stado bladych nerdów śpiewających serenady. Odpowiedz Link Zgłoś
infralicious Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:40 hmmm a gdzie nagie zdjęcie do tego wyznania? chyba, że było zalinkowane w opisie Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:53 @radek.zaleski - dzisiaj nie te czasy Panie Radku, teraz się nie śpiewa a... ściąga mp3kę na laptopa... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:00 "Sławek słucha dziwnej muzyki" Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ripper_666 Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:13 To gg zostało już zaznaczone przez wszystkie IQboty. Pewnie nawet priorytet wysoki Miłej lekturki... Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:27 Swoja droga to juz 8 cyfrowe numerki. Jak ten czas leci . Coz przynajmniej jest kontakt dodatkowy do redakcji kto wie do czego moze sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:48 prezydent i premier też inedawno założyli sobie numery gg Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:59 @falcion Dokładnie, pamiętam pierwsze konto na GG, miałem jakiś śmiesznie niski numer, bo zaraz jak się pojawiło to chciałem przetestować jak to się ma do ICQ, którego wtedy używałem. W porównaniu do ICQ, GG było strasznie prymitywne, brzydkie i ubogie, więc go nie używałem i do dzisiaj nie używam. Niestety zgubiłem gdzieś dane do tamtego konta, zresztą numer był tak niski, że pewnie by mi go zabrali Wydaje się, że to było niedawno, a to już 9 lat, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:01 Szkoda ze nie wspolny jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:16 @truten_org no ja mam ciagle swoj pierwszy zalozony jakos w 2000 albo 2001 . 6 cyfrowka i nieraz sie mlodsi uzytkownicy dziwia jak im podaje numer "tylko 6 cyfr?". Ja w sumie wiecej na IRC'u przesiadywalem dawniej np na DAL-necie. Piekne czasy gdy sie nieraz caly dzien spedzilo na pogadankach skryptach dostosowanych do irc'a itp. Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:33 @falcion Eeech IRCowe czasy, to se ne wrati. Ja najwięcej siedziałem na Quakenecie. Odpowiedz Link Zgłoś
infralicious Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:37 moj ojczul ma dalej 5cyfrowy, ja tez mialem bo zakladalem nam obu ale posialem hasło i login Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.max.com.pl 02.04.09, 15:51 Legend of zork wyszlo chyba... czy da sie w to grac za free? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.chello.pl 02.04.09, 15:57 Z tego z którego aktualnie korzystam ma 7 numerów, a zakładałem 5-6 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:59 a czy gg nie zaczynało jako bramka sms czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś