lenkaaa Re: rzepy po 50!!! 13.04.09, 23:05 ja juz nie kupuje, bo mam zapas chyba na ponad miesiac a za chwile wiosna wiec cena pewnie pojdzie mocno w dol Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Dexter pokryl kasztanke ! 15.04.09, 20:40 Chyba ja postarze, bo nie moge sie doczekac zrebaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Dexter pokryl kasztanke ! 15.04.09, 20:57 wow! bedziesz miała potomstwo!!! ale pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Urodzila sie klacz ! 16.04.09, 00:59 Panstwo pozwola, ze przedstawie: Ice Coffee Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr No boska po prostu!!! 16.04.09, 09:07 Piekna!!! A jaka to maść? to następnym razem taką sobie wybiore bo jest cudna!!!! P.S. Ile razy dziennie można postarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: No boska po prostu!!! 16.04.09, 09:22 Ach, dzieki, dzieki, ciesze sie, ze podoba wam sie tak samo jak mnie !!! Postarzac mozna do woli, az do wyczerpania aging points (ktore zreszta mozna dokupic, czyli w zasadzie nie ma limitu liczby postarzen). Ja zuzylam 6 aging points, bo tyle bylo potrzeba do czasu porodu. Nie wiem jaka to masc, bo nie jest napisane. Musialabys wejsc nie zalogowana i udawac, ze zakladasz nowe konto i wtedy pokazuje ci wszystkie masci wraz z nazwami (jak wybierasz nowego konia). I wtedy tez mozesz policzyc sobie liczbe gwiazdek przy poszczegolnych zdolnosciach poszczegolnych ras, zeby wiedziec w czym twoj kon jest najlepszy ( bo wczoraj nie pamietalam gdzie to sprawdzic ) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: No boska po prostu!!! 16.04.09, 09:38 Lenka a jak mój dorośnie to będę mogła sobie wziąć nowego od początku? czy muszę sama rozmnażać? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: No boska po prostu!!! 16.04.09, 13:19 loola_kr napisała: > Lenka a jak mój dorośnie to będę mogła sobie wziąć nowego od początku? czy muszę > sama rozmnażać? Jak dojdziesz do 2 riding level to mozesz na akcjach sprzedawac i kupowac konie. Drugi raz sie nie da wziac za darmo, chyba, ze zalozysz drugie konto jak Oliwia albo ja. Mozesz rozmnazac swoje (po kupieniu drugiego) albo mozesz poszukac ogiera zeby ci pokryl klacz, stawka to minimum 200eq. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat kolejne poziomy 16.04.09, 10:29 wypelnilam wszystkie zadania poziomu 3, ale nadal na nim jestem,i nie przybylo mi pienidzy (A c hcialam sobie kupic konia;PP), to sie zmienia z restartem ? w sensie dopiero jutro dostane? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: kolejne poziomy 16.04.09, 10:34 matko,jaka ja jestem nieprzytomna! bylo minelo;D obiecuje ze bede czytac to co do mnie pisza;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: kolejne poziomy 16.04.09, 13:22 ilekobietamalat napisała: > wypelnilam wszystkie zadania poziomu 3, ale nadal na nim jestem,i nie przybylo > mi pienidzy (A c hcialam sobie kupic konia;PP), to sie zmienia z restartem ? w > sensie dopiero jutro dostane? Rzeczywiscie niektore zadania sa zatwierdzane dopiero w momencie restartu (nastepny dzien), wiec wyglada na to, ze musisz czekac do jutra niestety... Rany! To mnie przegonilas, bo ja dopiero w jednych zawodach startowalam ! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr no i kupa... :( 16.04.09, 10:35 jestem 11 dni i nie dostałam HoPa.... buuuuuuuuuu nie dość, że poprzedni był marniutki to teraz NIC Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: no i kupa... :( 16.04.09, 10:43 niemozliwe moze nie zauwazylas? moze sie schowal? przeciez kazdy powinien dostac a moze jutro rano dostaniesZ? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: no i kupa... :( 16.04.09, 11:03 no dostałam Tym razem lepiej * 100 Equus * 40 turnips * 20 apples * 2 aging points * Aphrodite's tears i jeszcze mam ten Chronos Timer nie wiem skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: no i kupa... :( 16.04.09, 11:10 noooooo a ja sie pochwale, ze mam teraz 4205 eq;D sie dorobilam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: no i kupa... :( 16.04.09, 11:17 e no to Ty bogata kobieta jesteś! A na czym sie dorobiłaś? bo jak tak w okolicach 1000 stoje cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: no i kupa... :( 16.04.09, 11:19 ja stalam ponizej, ale jak sie wejdzie na 4 etap tych zadan, to tam sie duzo kasy dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: no i kupa... :( 16.04.09, 13:24 A jakie tam sa zadania ? No nie moge z zazdrosci, zes mnie przegonila !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: no i kupa... :( 16.04.09, 13:27 naprawic siodlo, i oglowie(?) wycyzscic, brac udzial w 30 wyscigach. zaprosic kogos do gry, zdobyc 100% w jakiejs dziedzinie, wiecej nie pamietam;P Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: no i kupa... :( 16.04.09, 13:42 siodlo i oglowie naprawia sie w siodlarni, i tam tez jest ten duster do czyszczenia. Ja juz nie mam nikogo do zaproszenia, to nie wiem co zrobie Boje sie zakladac trzecie konto, zebymnie nie wywalili karnie z gry... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: jajca.. 16.04.09, 10:50 a skąd! ułowiłam tylko 2 pełne, 2 były puste, kura uciekła a więcej to nic nie trafiło sie. jaks beznadzieja jestem w tej grze... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: jajca.. 16.04.09, 13:26 ja mam 2 jaja na koncie dextera i jedno u karmen. No nie mow iKobieto, ze ty juz wszystkie jaja zlowilas ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: jajca.. 16.04.09, 15:21 juz mi tylko jednego jajca brakuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: jajca.. 16.04.09, 15:24 eeee teraz to kurę złowiłam i to z jabłkiem, którego z resztą nie daję.... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: jajca.. 16.04.09, 15:27 ja zazwyczaj w kurach znajdowalam jablka, ale dzis dostalam "energy mash", bardzo dobry prezent !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat lenkaaaaa 16.04.09, 15:01 czy ty w koncu dostalas cos za to ze cie zasponsorowalam? bo ja tez sponsoruje, i nic nie dostalam;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: lenkaaaaa 16.04.09, 15:06 ja dostalam 1 rzepe za kazda sponsorowana osobe, to sie chyba wyswietlalo w "my office" ale dopiero jak ta osoba otworzy konto i sie zarejestruje. A kogo sponsorujesz, bo jestem ciekawa jakiego konia sobie wybierze i wogole, trzeba sie przyjaznic, w kupie razniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: lenkaaaaa 16.04.09, 15:24 a, mamusi kazalam;D ale pewnie ja sie bede nim zajmowac;D jak znam zycie mamusia woli inne gry;D chociaz wokol moich koni tak troche chodzi od kilku dni;D oglada, podziwia;D takie cudo sobie wybrala: www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6566915 Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa za dlugi juz ten watek ! 16.04.09, 15:28 sie mnie nie chce tyle przewijac za kazdym razem !!! Mialyscie racje, zeby po stowie konczyc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: za dlugi juz ten watek ! 16.04.09, 15:30 ja sie cos obawiam,ze nas edycja z tego forum wywali;D bo smoki gdzies sie zgubily w tych naszych koniarskich watkach tak to jest jak 3 najbardziej gadatliwe znajda wspolny temat;P Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr eee nie wywali :) 16.04.09, 15:32 najważniejsze, ze ruch jest w interesie Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: eee nie wywali :) 16.04.09, 17:56 no mam nadzieje, ze nie wywali, bo mi tu super dobrze na tym forum !!! Ale fakt, ze gadatliwe to my jestesmy ! A jakby Aniuta do nas dolaczyla, to juz zupelnie bysmy wygraly z forumowiczami smokowymi !!! Wyslalam nawet jakis czas temu zaproszenie Aniucie, ale ona twarda bestia jest i sie trzyma z dala od tego nalogu, hi, hi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: eee nie wywali :) 16.04.09, 18:04 jeszcze sie skusi;> zooobaaaczyyyszz pozazdrosci nam koni;D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 18:09 ano to ze nie tylko my lubimy i to i to;> www.howrse.com/joueur/fiche/?id=25995668 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 18:59 tak, tak, koniarze tez lubia smoki. Jak wybierałam stajnie to zastanawiałam sie nad jedna bo miałą właśnie tez smoki w opisie i zapraszali do wymiany klików Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:05 ale pewnie mieli niska cene lekcji skoro sie nie zdecydowalas, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:17 w sumie wszystko takie jak w pierwszej stajni... ale ja sie przywiązuję i wolałam zosatc w starej. jakies bonusy są, napisali, że jak sie zacznie nowy dzień to naliczą? Spotkałaś się z czyms takim? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:19 nie, ale ostatnio nie wczytywalam sie w opisy tylko patrzylam jakie sa ceny lekcji i czy duzo gwiazdek przy lace i opiece zdrowotnej i nic innego mnie nie interesowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:04 No popatrz, popatrz, to trzeba sie bedzie z nia zaprzyjaznic i bedziemy sobie nawzajem klikac w smoki, zeby nam szybciej rosly Jak tys ja znalazla ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:05 a forum ogladalam;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:06 ale jak z forum ? jak ja wykukalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:07 no czytalam forum w grze, a ona ma w awatarze fioletowego smoka to sobie ja zobaczylam;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:10 aaa, w awatarze, to juz teraz kumam I jak tam? Zwarta i gotowa do nadzorowania rozrodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:10 no juz od 10 minut siedze obok siedzi moj chlop, i tez patrzy;D i nadzoruje;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: co smoki maja wspolego z koniami:D 16.04.09, 20:20 Sciskam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat ciekawostka;> 16.04.09, 18:36 jest opcja w profilu, ze albo w panelu kon jest na srodku,albo z lewej strony i w zaleznosci od tego ukladu,obrazek konia jest zupelnie inny Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ciekawostka;> 16.04.09, 20:08 rany, one zupelnie inaczej wygladaja ! Ide szukac w profilu, bo tam sie jeszcze nie zaglebialam, sie balam cos popsuc w ustawieniach... Odpowiedz Link Zgłoś