adk84 07.04.09, 16:58 Kurde ... tak jak na tą grę w sumie czekałem jako hitmano-thiefo-splitercello-deathtospyjo-fil tak po tym teledysku z lekka moja chęć na tą grę spadła. Nie mówiąc już nic o muzyce, ale jak na szpiega to tam trochę za dużo stylu rambo było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 17:05 Grafika, fizyka, sterowanie z SC:CT mam nadzieję, że gra nie będzie polegała w 90% na strzelaniu jak zaprezentowano powyżej. Lepszą skradanką w klimatach WŚ2 jest Death to Spies, bardziej hitmanowa gra w której nie ma miejsca na zbędne strzelanie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 17:28 Lepszą skradanką w klimatach WŚ2 jest Death to Spies, bardziej hitmanowa gra w której nie ma miejsca na zbędne strzelanie. ----- ale w Polsce tego nie wydano, bo się Cenega bała Odpowiedz Link Zgłoś
adk84 Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 17:39 @slawomir.serafin no fakt, Cenega się bała ale w Clicku dali jak mnei pamięć nie myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 18:16 najgorzej ze prawdziwa VELET 100% brzydka była lub miał zapach wojny nis kosmetyków. p.s:wiem ze czepiam ale kurde on CONAN czy szpieg. Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 18:37 Na tym teledysku ginie więcej Niemców, niż niejeden szpieg widział na oczy Aż się to robi lekko niesmaczne - w każdym ujęciu pokazane jest jak bohaterka zabija przeciwników. Jeśli to ma być cały urok tej gry, to my już wszystko widzieliśmy i nie trzeba jej wydawać. Natomiast jeśli to nie jest cały jej urok, to niech pokażą cokolwiek innego oprócz bezsensownej rzezi nazistów. Bo takie rzezie wszyscy już widzieliśmy w kilkudziesięciu innych grach. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 19:46 Najważniejsze że muza jest zajefajna. Mój brat zaczął słuchać Hollywood Undead jakiś czas temu a teraz i ja słucham. Bardziej wolę rock ale hip-hop tez chociaż mniej ale takim połączeniem nie pogardzę,ważne żeby dało się słuchać ;D. No ale fakt muza lepsza niż teledysk i tyle. Szkoda że takich zespołów nie ma w Polsce a w ogóle rocka to słucham tylko made in USA hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.stella.net.pl 07.04.09, 20:16 dupa dupa dupa, jak mawiają ludzie o 5 fakultetach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triv Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 20:50 Trujecie panowie koledzy. Niewiasta nadobna, naziści szlachtowani - wszystko w jak najlepszym porządku. Jak się gra będzie miała w zestawieniu z Hitmanem czy Thiefem, o tym się przekonamy za jakiś czas, ale póki co twórcy mnie złapali na machinę marketingową. Wygląda jak spory kawał zabawy, którego nie mam zamiaru odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
ra2er Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 21:05 Film fajny, muza niezgorsza, rag doll do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devdd Re: Teledysk Velvet Assassin IP: 80.54.67.* 07.04.09, 22:40 na ostatnim zdjeciu : w takim stroju ostatnia rzecza jaka widze w kobiecej dloni jest parabellum zagranie pod 13latkow, zreszta muza tez... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 22:46 "rag doll do bani". Wlasnie mialem pisac. Zauwazyliscie, ze wszyscy trafieni ze strzelby padali do tylu dokladnie w ten sposob? Dzwonil rok 1999 i prosil zeby mu oddac ragdolla Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 22:47 A biorac pod uwage walory glownej bohaterki, gra sie powinna nazywac Velver ASSassin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 00:46 @Simplex: zniszczyłeś mnie, to były wtedy gry z ragdollem?! Pierwsza gra jaką pamiętam że miała go to był UT2003, parę lat później. Czy to ma być skradanka a'la SC? To co tu do cholery robią te sekwencje wymiany ognia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 08:14 bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Teledysk Velvet Assassin 08.04.09, 14:51 Jak to sie w oryginale nazywa? Bo z dailymotion niechce mi sie sciagnac a ogolnie teledysk mi sie spodobal i bym go sobie na dysku chetnie umiescil . W koncu oficjalne od tworcow to powinno byc do zassania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayster Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 17:49 falcion tu masz na youtube: www.youtube.com/watch?v=Bode78P5U5M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayster Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 17:49 falcion tu masz na youtube: www.youtube.com/watch?v=Bode78P5U5M Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Teledysk Velvet Assassin 09.04.09, 09:53 Taa wpadlem na to z 5 sec po napisaniu tego uzylem nazwy zespolu dopisalem velvet i juz bylo . A stamtad juz sie da to zassac jakos na dysk a z daily jakos niebardzo Odpowiedz Link Zgłoś