Dodaj do ulubionych

Teledysk Velvet Assassin

07.04.09, 16:58
Kurde ... tak jak na tą grę w sumie czekałem jako hitmano-thiefo-splitercello-deathtospyjo-fil tak po tym teledysku z lekka moja chęć na tą grę spadła. Nie mówiąc już nic o muzyce, ale jak na szpiega to tam trochę za dużo stylu rambo było uncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 17:05
      Grafika, fizyka, sterowanie z SC:CT mam nadzieję, że gra nie będzie polegała w 90% na strzelaniu jak zaprezentowano powyżej.
      Lepszą skradanką w klimatach WŚ2 jest Death to Spies, bardziej hitmanowa gra w której nie ma miejsca na zbędne strzelanie.
    • slawomir.serafin Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 17:28
      Lepszą skradanką w klimatach WŚ2 jest Death to Spies, bardziej hitmanowa gra w której nie ma miejsca na zbędne strzelanie.

-----

ale w Polsce tego nie wydano, bo się Cenega bała smile
    • simplex Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 17:39
      Czego się bała? Rosjan? wink
    • adk84 Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 17:39
      @slawomir.serafin

no fakt, Cenega się bała ale w Clicku dali jak mnei pamięć nie myli smile
    • Gość: DEAMON Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 18:16
      najgorzej ze prawdziwa VELET 100% brzydka była lub miał zapach wojny nis kosmetyków.
      p.s:wiem ze czepiam ale kurde on CONAN czy szpieg.
    • sad-hu Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 18:37
      Na tym teledysku ginie więcej Niemców, niż niejeden szpieg widział na oczy wink

Aż się to robi lekko niesmaczne - w każdym ujęciu pokazane jest jak bohaterka zabija przeciwników. Jeśli to ma być cały urok tej gry, to my już wszystko widzieliśmy i nie trzeba jej wydawać. Natomiast jeśli to nie jest cały jej urok, to niech pokażą cokolwiek innego oprócz bezsensownej rzezi nazistów. Bo takie rzezie wszyscy już widzieliśmy w kilkudziesięciu innych grach.
    • dr_dred Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 19:46
      Najważniejsze że muza jest zajefajna.
      Mój brat zaczął słuchać Hollywood Undead jakiś czas temu a teraz i ja słucham. Bardziej wolę rock ale hip-hop tez chociaż mniej ale takim połączeniem nie pogardzę,ważne żeby dało się słuchać ;D. No ale fakt muza lepsza niż teledysk i tyle. Szkoda że takich zespołów nie ma w Polsce a w ogóle rocka to słucham tylko made in USA hehe.
    • Gość: dupa Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.stella.net.pl 07.04.09, 20:16
      dupa dupa dupa, jak mawiają ludzie o 5 fakultetach...
    • Gość: Triv Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 20:50
      Trujecie panowie koledzy. Niewiasta nadobna, naziści szlachtowani - wszystko w jak najlepszym porządku. Jak się gra będzie miała w zestawieniu z Hitmanem czy Thiefem, o tym się przekonamy za jakiś czas, ale póki co twórcy mnie złapali na machinę marketingową. Wygląda jak spory kawał zabawy, którego nie mam zamiaru odpuścić.
    • ra2er Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 21:05
      Film fajny, muza niezgorsza, rag doll do bani
    • Gość: devdd Re: Teledysk Velvet Assassin IP: 80.54.67.* 07.04.09, 22:40
      na ostatnim zdjeciu : w takim stroju ostatnia rzecza jaka widze w kobiecej dloni jest parabellum smile zagranie pod 13latkow, zreszta muza tez...
    • simplex Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 22:46
      "rag doll do bani".

Wlasnie mialem pisac. Zauwazyliscie, ze wszyscy trafieni ze strzelby padali do tylu dokladnie w ten sposob? Dzwonil rok 1999 i prosil zeby mu oddac ragdolla wink
    • simplex Re: Teledysk Velvet Assassin 07.04.09, 22:47
      A biorac pod uwage walory glownej bohaterki, gra sie powinna nazywac Velver ASSassin wink
    • Gość: Spec Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 00:46
      @Simplex: zniszczyłeś mnie, to były wtedy gry z ragdollem?! Pierwsza gra jaką pamiętam że miała go to był UT2003, parę lat później.

Czy to ma być skradanka a'la SC? To co tu do cholery robią te sekwencje wymiany ognia?!
    • Gość: santiago Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 08:14
      bez sensu
    • falcion Re: Teledysk Velvet Assassin 08.04.09, 14:51
      Jak to sie w oryginale nazywa? Bo z dailymotion niechce mi sie sciagnac a ogolnie teledysk mi sie spodobal i bym go sobie na dysku chetnie umiescil big_grin. W koncu oficjalne od tworcow to powinno byc do zassaniabig_grin
    • Gość: mayster Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 17:49
      falcion tu masz na youtube:

www.youtube.com/watch?v=Bode78P5U5M
    • Gość: mayster Re: Teledysk Velvet Assassin IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 17:49
      falcion tu masz na youtube:

www.youtube.com/watch?v=Bode78P5U5M
    • falcion Re: Teledysk Velvet Assassin 09.04.09, 09:53
      Taa wpadlem na to z 5 sec po napisaniu tego uzylem nazwy zespolu dopisalem velvet i juz bylo tongue_out.
      A stamtad juz sie da to zassac jakos na dysk a z daily jakos niebardzo tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka