Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kurs narciarski

IP: *.nette.pl 27.11.10, 16:51
    hej Byliście na kursie narciarskim dla początkujących organizowanym w Szczyrku albo Białce tatrzańskiej przez szkołę Everest?? Szukam czegoś tego typu a przeważnie nie ma kursów tylko trzeba wynająć na miejscu instruktora i to drogo wychodzi na 1 os więc wolałabym się zapisać na jakiś grupowy kurs. Może znacie takie oferty?
    Obserwuj wątek
      • fredoo Re: kurs narciarski 27.11.10, 20:23
        Najlepiej poszukać grupy z instruktorem.
      • Gość: adamo Re: kurs narciarski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.10, 17:30
        Z Everestem była na kursie dla początkujących moja żona w ubiegłym roku. Fajna atmosfera, kompetentne instruktorki. Kursy cieszą się sporym zainteresowaniem, co świadczy o tym że są prowadzone dobrze. Minusem to spora liczebność grupy. Ale coś za coś.
        Zona po kursie do nart się zachęciła, więc efekt został osiągnięty :)
        • Gość: aga Re: kurs narciarski IP: *.nette.pl 29.11.10, 19:23
          Dzięki wielkie za info :-)) a możesz mi jeszcze napisać czy żona jechała tam sama czy w jakiejś grupie znajomych i mniej więcej ile ją wyniósł kurs 6 dniowy tzn. chodzi o koszty poza samym kursem- nocleg, wyciągi, wypożyczenie -tak około??
          • Gość: agnes Re: kurs narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 20:52
            Wyciągam stary wątek, bo też przyglądam się kursowi z Everest w Białce. Pytanie dla tych co się znają:) - wiadomo, że najlepiej mieć instruktora tylko dla siebie, ale jaka jest wg Was maksymalna liczebność grupy? na stronie szkoly znalałam informację że grupy są 6-10-osobowe, ma sens nauka w takiej grupie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka