loola_kr 08.04.09, 11:16 bo w sumie to powinno byc za? prawda? Bo przeciez wtych nie ma altów... Czy w tej rasie tak sie układa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Ciekawe co znaczy dwukolorowe jajko prze rodz 08.04.09, 13:18 nie mam pojecia... tam nie ma altow wiec nie wiem dlaczego tak... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr hehe 08.04.09, 21:45 jajko było przed rodzicami a mały smoczek jest między! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa ale ciekawe tez... 09.04.09, 17:24 ze kamienny alt jest przed szarym smokiem a nie przed kamiennym smokiem... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ale ciekawe tez... 09.04.09, 18:01 no własnie... może to traktowane jest jak osobna rasa i moze byc w kompletnie innym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
rennya o co wam chodzi 09.04.09, 17:44 z tymi jajami za i przed?? bo nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: o co wam chodzi 09.04.09, 18:02 spojrz na inkubator Loli w pierwszym poscie tego watku, to zalapiesz Komentujemy odnosnie tego testu w/g ktorego mozna rozpoznac czy jajo jest altem, po umiejscowieniu jaja w inkubatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: o co wam chodzi 09.04.09, 18:05 bo smokach: czarnych, kwiatowych i kamiennych występują tzw alty czyli jaja nieco sie różnią a opis taki sam. z tego co czytałą to sa wyniku rozmnażania, nie można ich złapać w jaskini. I jak masz takie jojo, zeby sie upewnić, że to alt (ja rozpoznaje tylko kamiennego, tamte sa tak podpobne, że trzeba byłoby mieć 2 koło siebie, żeby rozróżnić) robi sie inkubator z ustawieniem na rasę (breed). i jak jajo będzie przed to alt a jak za to zwykłe. I tak u mnie jedno kamienne jest przed - czyli alt, drugie za - czyli zwykłe. czarne jest za rodzicami czyli zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś