Dodaj do ulubionych

Kto gra na pecetach? Dziewczyny

08.04.09, 13:59
LOL

(zawsze chciałem to napisać)
Obserwuj wątek
    • Gość: ;( Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:00
      dziewczyny? te istoty co wciskają naklejkę na obudowie i się dziwią czemu komputer się nie włącza?
    • nessie-jp Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 14:06
      Face, meet palm.

Ostatnio dowiedziałam się ku swojemu zdumieniu, że dziewczyny na pewno nie grają w Morrowinda, bo Morrowind to taki strasznie hardcorowy jest. No czysty hardcore
    • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 14:12
      czekamy na atak pc fanboyów big_grin

fotoforum.gazeta.pl/3,0,1737674,3,4,67793.html
    • biker48 Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 14:21
      Po prostu PC jest maszyna uniwersalną, zarówno HC jak i casual znajdą dla siebie coś odpowiedniego. I płeć tu nie ma nic do rzeczy....
    • Gość: brum Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:30
      Przez te grające dziewczyny to ja miałem przez kilka weekendów zimą kompa zablokowanego. Dostałem na gwiazdkę od lepszej połowy Kings Bounty. Ja gdzieś na 12 levelu utknąłem a ona już zdążyła skończyć i mnie o dodatek molestuje smile
    • Gość: łeee:) Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:41
      tiaa... gdyby konsole oferowały takie multum drobnych gierek pokroju pasjansów, ubieranek czy całej reszty zalewającej internet to i konsolami by się dziewczęta zaiteresowały... ew. jakby jakieś porządne strategie na konsole istniały to tez może bo z tego co zauważyłem spora część płci pięknej ma jednak smykałkę do tego typu produkcji...
    • Gość: Idefix Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.stella.net.pl 08.04.09, 14:42
      ale głupi ci rzymianie.
    • falcion Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 14:48
      Zabawne ze w sumie nigdy nie trafiam na te roznego rodzaju badania rynku. Sa one dla mnie rownie wiarygodne jak wypowiedzi politykow przed wyborami smile.

Ale prawda ze sporo kobiet zainteresowalo sie taka forma rozgrywk a to cieszy bo wprowadza czesto nowe spojrzenie na dane tytuly. Tak jak juz nessie zdarzyla zauwazyc z morrowindem tongue_out.
      Swoja droga moze czas odkopac tego starocia smile.
    • radek.zaleski Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 14:53
      @falcion ja mam dostęp do statystyk codziennie. liczby nie kłamią. obejrzyj zresztą moją prezentacjęsmile
    • Gość: Sex Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 15:13
      "Laska na koniu 2".

Wieloznaczność tego tytułu pozwala wyobraźni rozwinąć skrzydła.
    • slawomir.serafin Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:22
      to, że dużo kobiet gra w gry komputerowe mogło zdziwić tylko konsolowców...
    • Gość: Zina Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 15:24
      No i co, sex z końmi to norma, przynajmniej mają czym się pochwalić, a nie jak mężczyzni. No i koń może przeżywać obfity orgazm co pół minuty.
    • lcls Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:24
      To doskonale, że na PC gra tyle dziewczyn. Przynajmniej pecetowcy mają mieszane towarzystwo, a może jakaś niewiasta im nawet do łóżka wpadnie. Konsolowcy natomiast bawią się samotnie, albo w towarzystwie spoconych facetów ;p
    • mis_iu Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:26
      don_wroc_love, robisz się męczący. Gadasz coś o fanbojstwie a sam nie lepiej się prezentujesz.

1. Pojęcie "hardcore" - tutaj chyba użyte wyłącznie jako "ktoś dużo grający w głośne tytuły". Konsole są bardzo popularne (nie w Polsce smile) więc nie dziwota, że hamerykańskie dzieciaki całe dnie na nich młócą (i to oni są tymi "hardcore'wcami").
      2. Tytuły o jakich mowa w tekście są na PC z prostych powodów: komputer ma każdy. Ruszy to to na każdym sprzęcie, w każdym domu itp., przecież dziewczyny nie będą sobie specjalnie kupować Xboxa do "Ubierz mi konia" ;P.

Dowiedziałem się, że jestem dziewczyną bo gram na komputerach, w to... czego nie ma na konsolach. Idę się zastrzelić ;P.
      • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:29
        @mis_iu

don_wroc_love, robisz się męczący. Gadasz coś o fanbojstwie a sam nie lepiej się prezentujesz.
        ----
        a to ciekawe smile zaatakowałem jakoś pecety? wink mówiłem coś o tym jak wspaniałe są konsole, wychwalałem je jako najlepsiejsze z najlepsiejszych sprzętów? big_grin

• falcion Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:29
      R.Z. Tylko tak jak mowie pytaja o plec graczy czy cokolwiek, a do mnie np nigdy takie pytanie nei dotarlo. To jaka liczbe graczy zbadali? 1000? 10000? I za kazdym razem pewnie jedna hermetycznie grupa w kolko badanasmile.No i co to jest w porownaniu do 11 mln graczy wow? tongue_out Ze juz nie wspomne o tym ile innych osob gra w cos calkiem innego.

Liczby nie klamia, ale ludzie ktorzy ustawiaja te liczby tak jak chca juz moga klamac smile. Dlatego statystyki tego typu uznaje jedynie jako ciekawostke a nie prawdziwe dane.
    • biker48 Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:51
      zamiast mózgu chyba skoro nawet na forum nie potrafisz się powstrzymać od wulgaryzmów...
    • strajker92 Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 15:59
      Falcion, z ciekawości zapytam, jakie więc dane uważasz za rzeczywiste ? ;> W jaki sposób wywnioskowane ?
    • mis_iu Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 16:05
      @don_wroc_love - atakujesz fanboyów - OK, należy się im, ale... dlaczego tylko PCtowych? Po tym wnioskuję, że jesteś fanboyem konsol/konsoli(jakiejś). Detektywem nie trzeba być żeby na to wpaść ;P.
    • nessie-jp Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 16:23
      @falcion "Swoja droga moze czas odkopac tego starocia smile" --> ja jadę po kolei przez Kolekcję Klasyki z Auchan tongue_out Wczoraj kupiłam Dawn of War.

Z dziewczyńskich gier przypomnę jeszcze The Settlers i w ogóle wszystkie "strategie", w których trzeba zbudować całe państwo dla mnóstwa małych ludzików, wliczając w to trolle z Warcrafta i hodowlę zwierzątek ze Starcrafta (ach, te słodkie małe zergi!)
    • Gość: Ender Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: 195.114.161.* 08.04.09, 16:32
      jestem ze slawkiem.
    • venmort Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 16:44
      Prosiłbym Radka by zechciał wytłumaczyć, w jaki sposób z informacji podanej na WP mówiącej, że: "kobiety w wieku od 25 lat wzwyż to największa grupa grająca na pecetach" wywnioskował, iż "na pecetach grają głównie dziewczyny". Wystarczy zresztą link do raportu, ewentualnie innego rzetelnego źródła. Mam podejrzenie, że sam wylałeś to mleko wink
      • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 17:21
        @don_wroc_love - atakujesz fanboyów - OK, należy się im, ale... dlaczego tylko PCtowych? Po tym wnioskuję, że jesteś fanboyem konsol/konsoli(jakiejś)
        ----------
        po tytule artykułu "Kto gra na pecetach? Dziewczyny" domyśliłem się że będzie wielkie oburzenie wśród PC fanboyów smile no bo czemu konsolowcy mają być oburzeni? proste nie?
    • Gość: kao chen Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.zone6.bethere.co.uk 08.04.09, 17:18
      jedna z moich koleżanek łupie w diablo2 od lat;] ja osobiście zawsze byłem zdziwiony jak taka gra może wciągnąć...kogokolwiek
      • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 17:26
        @mis_iu
        ale gdzie tu MOJE fanboystwo...? nie wiem. proszę pokaż smile bo chyba na starość wzrok mi się pogarsza wink
    • falcion Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 17:27
      Takie ktore sa zbierane przez dluzszy okres czasu by moc zebrac jak najwiecej danych. A nie skrecone na predce pytanie do 1000 wylosowanych ludzi z ktorych 90% sa z w miare jednego miejsca bo nikomu nei chcialo sie siegnac dalej smile.

Nessie nie przesadzajmy znowu w druga strone. Ja np w stronghold lubialem stworzyc sobie zamek...tylko dlatego by potem wybudowac narzedzia tortur i patrzec kto lape wyciagnie po moje tongue_out.

Tez znalem dziewczyne ktora w D2 ostro ciupala. Co najlepsze rozbijala wszystkich w swoim LAN'ie smile co wkoncu chlopaki zgodnie przyjeli ze D2 jest BE i trzeba inna gre na LAN'a znalezc big_grin.
    • mis_iu Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 17:43
      @don_wroc_love - chociażby ta battleforge'owa karta. Prowadzisz jednostronny atak. Nie wiem czemu czepiasz się tylko tych PCtowych kiedy są też inni. Fanboy to fanboy a rozgraniczając ich wyraźnie "wspierasz" jednych. Jeśli nie jesteś przeciw to jesteś "za". Dlaczego nie zrobiłeś jeszcze karty o "fanboyu konsolowym" albo o fanboystwie ogólnie? To tak gdy mamy wojnę i mówisz, że jest ona bezsensowna, ale krytykujesz tylko jedną ze stron.

Mnie sam temat nie oburza (bo nie ma czym), bardziej reakcje co niektórych.
      • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 17:55
        odpowiedź jest bardzo prosta smile brak czasu. miały powstać dwie takie karty ale po prostu zabrakło czasu. zrobienie tej jednej zajęło mi ~10 godzin, (rysunek ołówkiem + przenoszenie tego do kolorowej formy elektronicznej) a to czas wyjęty z robienia prywatnych zleceń i czasu dla małżonki i gier. a że konkurs kończy się za 2dni to drugiej już po prostu nie zdążę zrobić.. trzeba wrócić do dorabiania sobie innymi projektami wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka