true_mayonez 20.04.09, 09:52 znowu zabiłem Mastera i wysadziłem bazę mutantów, czyli skończyłem to co miałem zrobić w świeta. a teraz siedzę i czekam, aż kumpel mi komputer naprawi, na razie niestety nie działa... może konkursik jakiś? na szybko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maxs Re: Na szybko - po weekendzie IP: 91.200.94.* 20.04.09, 10:03 Master of Orion 2 - znowu sie dałem wciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Na szybko - po weekendzie IP: *.chello.pl 20.04.09, 10:03 Ja grałem z podręcznikiem od ekonomii w kto kogo szybciej zanudzi. Niestety przegrałem, ale na usprawiedliwienie mogę napisać, że był to twardy przeciwnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeonPL Re: Na szybko - po weekendzie IP: 150.254.212.* 20.04.09, 10:05 malkavianem do hollywood juz doszedlem, moze przejde do konca, jak mnie ten cholerny tzimisce nie zatrzymie znow na dluzej.to w niedziele. a w sobote spacerowalem, rozmawialem, kompa nie wlaczylem i bylo tez fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Szaraban Re: Na szybko - po weekendzie IP: *.teta.com.pl 20.04.09, 10:24 Nabyłem wreszcie Farenheit, całkiem przyjemna stara gierka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkanus Re: Na szybko - po weekendzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:39 A ja się zabrałem po raz drugi za Ucieczkę z Butcher Bay... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Na szybko - po weekendzie IP: *.111.226.244.static.crowley.pl 20.04.09, 10:56 Zacząłem grać w Fahrenheita, ale wróciłem do nie skończonej Persony 3 FES Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Na szybko - po weekendzie 20.04.09, 11:02 Dożynałem Crysis Warhead i IMO całkiem fajna giera, BTW ma ktoś na zbyciu (tak do 25 zyków z przesyłką ) Crysisa? No i zagrałem w końcu w Fazę drugą Panzersów (przed kupnem Cold War), odświeżałem sobie RA3 przed zagraniem w dodatek a dodatkowo przeprosiłem się z sprzętem w laboratorium przez co wydaje mi się że dzisiaj jest niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Na szybko - po weekendzie 20.04.09, 11:37 A ja działałem na blogu. Dziś rano nawet wysmażyłem analizę pewnego referatu. Myślę, że Cię zainteresuje, Sławku. Zapraszam: trzeciadroga.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
unk1nd Re: Na szybko - po weekendzie 20.04.09, 11:38 Mam AquaDig na telefonie, pykałem sobie w pociągu... Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Na szybko - po weekendzie 20.04.09, 11:45 Ja grałem w Drakensang, (...)podobno fajny całkiem. Niestety, tylko podobno. -- Nie zgadzam się. Oczywiście, że jest to klasyczny, liniowy cRPG w starym stylu, w którym nie ma żadnej innowacyjności. I dlatego jest fajny, choć zdaję sobie sprawę, że nie dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Na szybko - po weekendzie 20.04.09, 12:16 Ja Braid męczyłem Brakuje mi 2 puzzli ze świata czwartego i kompletnie nie mam pomysłu jak je zdobyć. Youtube kusi ale jeszcze popróbuję bo satysfakcja jest jak się rozwiąże zagadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Na szybko - po weekendzie IP: 195.205.254.* 20.04.09, 12:29 daily questy dla Argent Tournament, troche Ulduaru i troche Naxx Niestety od dłuższego czasu nic oprócz siecówek mnie nie cieszy i niepotrafi zatrzymac przy kompie dłużej...chyba powróce do FM po dwuletnim (prawie) odwyku, Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Na szybko - po weekendzie 20.04.09, 12:59 Dawać nową część cyklu o TW! ps. Gry? W słoneczny weekend? Nieeee Odpowiedz Link Zgłoś