Dodaj do ulubionych

Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault on...

21.04.09, 17:07
no i fajnie, demi mi się podobało, przydałaby się jeszcze informacja, ile czasu potrzeba na przejście całości smile
Obserwuj wątek
    • jewriej Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 21.04.09, 17:43
      a multi?
    • mithos Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 21.04.09, 19:19
      Przecież o multi napisano : "Całość wzbogacono jeszcze o tryb dla wielu graczy (którego, z racji posiadania recenzenckiej wersji gry, nie miałem okazji przetestować)."
    • swir80pl Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 21.04.09, 22:09
      Skoro używacie szkolnej skali ocen to jakim cudem "bardzo dobra pozycja" = 4- ????
      Cztery minus powinno brzmieć "prawie dobra".
    • spoko998 Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 24.04.09, 14:47
      Czytam tą stronkę i recki od dłuższego czasu ale mam pytanie i wkurza mnie to że muszę je zadać co to znaczy -4 JAKA TO SKALA ??? -4 na 6 czy na 10. Napiszcie po prostu np 4/6 a nie -4 a może na 4/5 bo niektórzy nauczyciele 6 nie dająsmile JAKA JEST SKALA !!!???
    • szemrany_typek Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 24.04.09, 17:08
      skalę masz studencką, od 2 do 5

chociaż sam bym wolał normalne 1-10
    • lwr0244 Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 24.04.09, 19:28
      @spoko998
      Skala jest do 6
      @szemrany_typek
      j.w.
      Nie wydaje mi sie, ze do 5, bo niektóre gry przekroczyły skale big_grin
    • ringem Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 24.04.09, 23:13
      Można by uwzględnić w ramce co i jak z tą oceną. Czytam polygamię od niedawna i nadal nie jestem pewny jaki jest max. wink Najlepiej byłoby dać skalę do 10, moim zdaniem- dzięki większemu "manewrowi" do wystawiania, grę można łatwiej ocenić względem innej i samemu czytelnikowi łatwiej byłoby porównać tytuły. Przy okazji- pomysł z własnoręczną oceną i podpisem jest świetny.
    • zephi Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 25.04.09, 09:49
      Jesli juz o ocenach gadamy, to ja skrytykuje ramke, w ktorej to ta ocena jest wpisana. Ramka jest niemila dla oka, poza tym nie pasuje do strony, kolory jakies takie niepewne, jestem za zmiana smile
    • dominikszczesniak Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 25.04.09, 12:17
      Chciałbym się dołączyć do prośby o zmianę kolorystyki ramki, bo ta obecna jest wyjątkowo kieprawa. Pozatym prosiłbym o poprawienie w miarę możliwości jakości ramki, wydaje się taka z lekka papkowata.
      Poza tym widzę, że nowa formuła recenzji zaczyna wam wchodzić w krew. W porównaniu z recenzją Persona 4, jest znacznie lepiej. Nie wiem czy to wina różnych recenzentów czy coraz lepszego czucia nowej formuły. W każdym bądź razie jest lepiej, co nie znaczy że idealnie.
      Jeszcze na sam koniec, Polygamie czytuję w miare regularnie ale powyższa dyskusja w komentarzach na temat skali ocen samemu dała mi do myślenia. Prawdę mówiąc to tak się zakręciłem, że w pewnym momencie sam nie wiedziałem jaka jest najwyższa ocena. Zmiana na skalę do 10 byłaby dobrym pomysłem, bo dawałaby większe pole manewru i pozwalała na porównania z innymi serwisami bądź pismami z których większść używa skali do 10. Dodam jeszcze, że przydałoby się umieszczenie w ramce, w jakiś przemyślany sposób, informacji na temat używanej skali ocen. Pomogłoby to osobom które rzadziej bywają na Polygamii z poprawną interpretacją ocen, co jak widać teraz nie jest regułą.
      I już tak naprawdę na sam koniec, w recenzji wkradł się mały błąd, w części WERDYKT w dziewiątej linii drugiego akapitu powinno chyba być "skradankowych" a nie "składankowych". Chyba jakiś mały chochlik był w redakcji smile Pozdrawiam i czekam na kolejne recenzje.
    • jayu Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 25.04.09, 12:52
      Do ludzi placzacych o zmiane ocen z 2-6 na 1-10. Kiedys bylo 1-10, ale ze czasem ciezko powiedziec czy gra zasluguje na 5, na 6 czy MOZE juz na 7, to skala studencka jest duzo lepsza.

6 = Jezeli sie taka ocena pojawi, to musisz kupic gre w ciemno, jest TAK dobra.
      5 = Jest bardzo dobra, nawet jezeli nie gustujesz w tym gatunku gier, powinna Ci sie spodobac.
      4 = Ma wysoka grywalnosc, nie boli w oczy grafika, muzyka jest na wysokim poziomie, lecz brakuje jej tego 'czegos' co robi z dobrej gry gre 'OMFG YOU'RE SO AWESOME'
      3 = Gra poprawna, ma co prawda kilka(nascie) bledow, moze sie nudzic, ale nie jest to tragedia. Wyrobienie 1000/1000 nie powinno byc jak wbijanie sobie zszywek w czolo.
      2 = Bez noza nie podchodz. Jezeli jestes fan(atyki)em to spokojnie mozesz w ten twor zagrac, inaczej mozesz skonczyc z ciezkim wnerwemsmile

Przynajmniej ja to tak widzesmile Imo duzo nie odbiega od oryginalnego zamyslu autorow Poly.
    • slimeq23 Re: Recenzja: The Chronicles of Riddick: Assault 26.04.09, 20:54
      Ściągnąłem demko i po 5 minutach zrezygnowałem z dalszej gry. Nie moje klimaty, według mnie nuda i ogólnie słabo.
      Ale nie będę obrażał fanów smile respekt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka