rennya 25.04.09, 20:33 powiedzcie mi: czy Wasze powodzenie zależy od szybkości łącza czy od godziny, o jakiej polujecie?? bo Edycja wiem - rano skoro świt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Loola, Ikobieta 25.04.09, 20:47 dzisiaj mi córka łowiła, ona jest szybka w "ręcach" to sie jej udało. Ale w pracy mam duzo szybsze łącze i tam lepiej sie łowi. ja poluję w różnych godzinach i rano i wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Loola, Ikobieta 25.04.09, 21:56 ja jak cora loli szybka w recach;D bo najczesciej srebrne na przyklad, lapalam w okolicy 18-20 Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Loola, Ikobieta 25.04.09, 23:46 no to ja wolna w ręcach bo dwa srebra i jedno nowe (szaro fioletowe) w ciagu 10 min nie złapałam (i czyjegoś złotego młodego też nie złapałam) Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Loola, Ikobieta 25.04.09, 23:54 i jeszcze dwa złote i jednego splita przebimbałam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Loola, Ikobieta 26.04.09, 07:30 ja jestem wolna w recach jak zobacze cos ciekawego,to strasznie mi rece drżą z emocji pozatym mam zamulone łącze bo korzystamy na spółke. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola, Ikobieta 26.04.09, 22:41 e tam, nie ma się czym przejmowac... ja czasem w ciągu 2 godzin nic nie łapie... albo przez cały dzień... to naprawde jest różnie... Odpowiedz Link Zgłoś