Gość: zenek Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.mobile.playmobile.pl 10.05.09, 19:35 porzedni duje tez nie mial rewelacyjnej grafiki. Nie na tym polegala jego legenda. Duke forever stal sie ofiara oczekiwan nie tyle graczy, co autorow gry. chcieli powtorzyc sukces Duka i dodac cos jeszcze, co uczyniloby ta gre niesmiertelna, jak Half-Life. A wystarczylo ja pop prostu skonczyc i wydac. Moim zdaniem nawet duke nukem forever bez jakis cudactw i udziwnien osiagnalby sukces te 12-10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:49 Właśnie! Próbowałem sobie skojarzyć, co mi przypominają te screeny - faktycznie, AvP2 jak się patrzy. Choć może AvP2 na silniku HL2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:15 Do "oko pawia". Piszesz jak analfabeta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazo Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:27 lol@ Dzięki zaraz poprawie ten błąd w wiki. patrz durniu neostrady!!! www.youtube.com/watch?v=3Ycfd2UNgpA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leks Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: 91.195.42.* 10.05.09, 22:12 Dużo ostatnio wieści na temat tej gry. Zaprawdę powiadam Wam, że wyjdzie za parę miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.kol.tke.pl 10.05.09, 22:43 @lazo Obraziłem Cię, że mnie wyzywasz od durniów? I tak dla twojej informacji nie mam Neostrady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:49 Duke Nukem ForNever... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 23:23 Prawa do tytułu ma Take Two więc hola z tym sprzedadzą komuś . Duke Nukem Forever o dziwo miał wyjść na Xbox 360 i... Zapowiada się, że może się to stać . Co do tego czemu jest taki popularny... Hmm może przez jego naturalne bucowate zachowanie? I odzywki . Te screeny są na silniku Doom 3 robione. Aha pamiętacie kiedy miał wyjść Prey a kiedy wyszedł? Okres oczekiwania to bodajże 12 lat . Także cierpliwość popłaca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaron Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 05:16 Klimaty rodem z Aliens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdel Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 11.05.09, 10:19 @lol Ale on ma i stara się nadrobić miną A co do meritum, to niewielka strata. Okazałoby się że to i tak chłam, nie warty takiego oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azr Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.ict.pwr.wroc.pl 11.05.09, 11:48 ciekawe z czego utrzymują sie ludzie w teamie który to rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spioch Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: 222.153.192.* 11.05.09, 11:56 sam jesteś zwyczajny, na podstawie statycznych screenów można mało powiedzieć, diabeł zawsze tkwi w szczegółach ... a grywalność mogła być niezła ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazy Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 12:09 Przestańcie napierdzać eter tęgimi gazami. Duke Nukem to marka sama w sobie. Ktoś inny to kupi i zrobi, prędzej czy później, ponieważ będa na to klienci chociażby z racji samego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:19 Nie byłbym taki pewien co do tej kolejki chętnych do przejęcia Duke'a. Jeśli producent zbankrutował, to pewnie ma potężne długi w bankach. Być może prawa do tytułu są ich zabezpieczeniem, więc nie da się ich przejąć za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.ir.intel.com 11.05.09, 16:27 "Wygląda to... zwyczajnie bardzo. Ot, jeszcze jedna gra na Unreal Engine 3.0 i tyle." Czy taki sam komentarz zamiescilbys gdyby kiedys przykladowo wyciekly screeny z Half Life? - "Ot, jeszcze jedna gra na engine Quake2 i tyle." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolin101 Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:01 Mało obeznani jesteście. Nie ma głupich żeby takiego projektu nie przejmować. Najprawdopodobniej zrobi to Take-Two i gra prędzej czy później i tak wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazo Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 23:35 lol@ Sorry ale jest po czym płakać. To była legenda E-rozrywki. A ty kwintujesz ten news " niema poczym płakać". No nerwy nie wytrzymały; sorry!.. Kto następny: Raven, IDsoft, Activision, Eidos no powiedz wstrętny bydlaku!!(zwrot do bliżej nie określonej postaci) No! kogo mi odbieżesz!! Kaaaaaaaaahn!!! Odpowiedz Link Zgłoś