Gość: DEAMON IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 11:53 100% może ktoś przejąć PROJEKT bo gra może zarobić X MILIONA dolarów lub zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dhex Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 11:59 daliby kredyt dla 3drealms zeby dokonczyli :< moge poczekac te pare lat .. niby i tak 2012 ma byc rokiem na pelnej marysce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 12:00 Racja. Wydanie jakiegokolwiek szrotu pod tytułem Duke Nukem Forever przyniesie wielomilionowe zyski. Kampania reklamowa w końcu trwa 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabciaTosia Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.mysmart.ie 09.05.09, 13:50 eee to moga byc screeny z byle czego.. widzialem filmik w sieci z gameplaya i wygladal naprawde dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
oduck Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć 09.05.09, 13:54 Left 4 Dead też wygląda jak fan-mod do HL2, a jaką grywalność zapewnia, każdy chyba wie. fajna ta scenografia, liczyłem, że będzie fajny shooter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.itcomp.pl 09.05.09, 14:01 Ja mam tyle lat co ta kampania reklamowa a szkoda ,że Duke Nukem Forever nie wyjdzie ale nadzieja umiera ostatnia może jakaś mała nie znana firma to przejeła a może jakiś gigant bo chcą zrobić atmosfere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.ver.airbites.pl 09.05.09, 14:01 Widać, że silnik juz stary, jak pies. Boją się takie wydać,żeby się nie przyjęło to co by było? Pytaniem jest czy diuk ma racje byt dzisiaj jak ambitny produkt. sam diuk jest wypaisonym przez sterydy buc z wycietym na glaz fryzura. Niby twardziel byc ,ale teraz jest tylko parodia samego. I ta koszulka czerwona..bez sęsu. Prendzej zaklaszcze u rubika niż to to wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 14:10 Silnik ewidentnie podrasowany od D3. I to jest nadal bardzo dobry silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozałr Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 15:30 To ktoś na to jeszcze czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.kol.tke.pl 09.05.09, 15:51 @matek Dla ciebie to żadna strata, bo i tak nie wolno by ci było w to grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.kol.tke.pl 09.05.09, 16:00 3D Realms zrobiło tylko 3 dobre gierki: Duke Nukem 3D (klonów nie biorę pod uwagę), Shadow Warrior i Prey. Więc nie ma co po nich płakać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 16:07 szalu nie robia te screeny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.cust.tele2.pl 09.05.09, 16:38 Stary Duke nie był niczym specjalnym, do dziś się dziwię, czemu był taki popularny. Wyjdzie, nie wyjdzie, wydaje mi się, że atmosferę wokół niego podkręcali głównie autorzy tego typu serwisów, bez tego, ten tytuł dawno by został zapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć 09.05.09, 16:42 a ja wciąż będę stał przy swojej wersji - że Duke'a już ktoś przejął :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.2-0.pl 09.05.09, 18:23 No i po co to wypuszczają? Spalić się ich powinno i tyle. Jak nie wyrobili się rpzez 11 lat to znaczy, że nie wyrobią się w ogóle. Koniec tematu i koniec Duke Nuke'a. Wszystko dla mnie jest jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.itcomp.pl 09.05.09, 18:23 @lol-Wolno bo 30 maja będe miał gta 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trrr... Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.ibd.gtsenergis.pl 09.05.09, 19:30 Ten ostatni screen wygląda jak z 3DMarka, gdzie szturmowali stację i koleś z minigunem pokazywał, gdzie raki zimują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazo Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 00:10 lol@ zapomniałeś o Maxe Peayne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.kol.tke.pl 10.05.09, 10:10 @lazo pl.wikipedia.org/wiki/Max_Payne @matek Ale gta 4 to dopiero od 18lat, rodzicie o tym wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cds Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.chello.pl 10.05.09, 10:47 ja w sprawie "screenow" z gry. Wielce prawdopodobne ze to nie sa zadne screeny a koncept arty namalowane w photoshopie, ewentualnie scena wyrenderowana z maxa i podrasowana pozniej. Te lokacje ktore niby widac - prawdopodobnie w ogole nie istnieja. To dotyczy nie tylko djuka, ale bardzo wielu innych gier ktore maja odlegly termin wydania. Slyszalem nawet o motywie ze cala filmik z gameplayu byl wylacznie animacją zrobioną w 3d studio lub maya. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć 10.05.09, 13:00 www.n4g.com/pc/News-325949.aspx Duke Nukem Forever leaked gameplay Is this real? If so are we going to hear more about it at E3. So many questions left unaswers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:52 change.menelgame.pl/change_please/2868344/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczu Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: 193.201.164.* 10.05.09, 14:52 szkoda. ale z drugiej strony - ile można czekać? plus te zdjecia wyglądają jak cokolwiek - mi się kojarzą z AvP 2, konkretniej. change.menelgame.pl/change_please/7508242/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czak Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: 89.108.243.* 10.05.09, 15:33 Faktem jest, że się chłopaki z 3drealms o to bankructwo prosili już kilka ładnych lat...Teraz to powinniśmy czekać na DNF3! A z drugiej strony, jestem pewien, że ktoś to przejmie i zarobi kupę kasy. Grafika w grze to nie wszystko. DN wygrywał przecież pomysłami, humorem i ogólnym gameplay'em. I na to liczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidor Re: Duke Nukem Forever - kilka ujęć IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.05.09, 16:34 niech dadzą tytuł CITY INTERACTIVE, to w ciągu miesiace będziemy mieli DUKE'a i to za 19,99 w kiosku Odpowiedz Link Zgłoś