loola_kr 13.05.09, 09:00 na Looli zrobiło się miejsce na te 3 jaja. Gdybyś mogła je przenieść to byłoby wspaniale. Chwilowo nie nadaję imion hahahha Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja :) 13.05.09, 12:26 Loola, amoglabys jeszcze napisac co niby mam przeniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja :) 13.05.09, 12:27 i co ci sie stalozkontem Smoki martusi2? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Edycja :) 13.05.09, 12:34 dzięki za przeniesienie! papierzak przepadł? To właśnie te jajca A na Smokach martusi miała 3 jajka ale powtarzały sie, no i Ciebie nie ma i nie byłoby kiedy przenieść, bo Loola zapchana więc je wypuściłam. Ono było tylko do polowania, nie chce tam dorastac smoczków. dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja :) 13.05.09, 12:31 no przenioslam ze smokimartusi. Papier uciekl Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Edycja :) 13.05.09, 12:35 dziękuje Ci ogromnie!!! To ja podczas twojej nieobecności podhoduje te, których nie mam np mietusa Odpowiedz Link Zgłoś