Dodaj do ulubionych

Flight of the Amazon Queen w AppStore

27.05.09, 00:17
Kenner pisalem do ciebie na blipie o tym tytule zaraz jak sie pojawil na itunes ale chyba byles obecny-nieobecny :oP jeszcze do kompletu jest flashback!
Obserwuj wątek
    • mdw2 Re: Flight of the Amazon Queen w AppStore 27.05.09, 07:19
      Ściągnąłem tę grę z ciekawości w dniu w którym się pojawiła na AppStore. No i z tego co pamiętam była darmowe. Inaczej bym jej nie ściągnął, bo nie lubię grać w przygodówki tego typu. Po prostu chciałem zobaczyć jak to przeniesiono na iPhone/iPodTouch, a że była FREE to się nawet nie zastanawiałem.
    • kamsonowicz Re: Flight of the Amazon Queen w AppStore 27.05.09, 07:41
      E tam, na stronie ScummVM jest za darmo. smile
    • scorpinor Re: Flight of the Amazon Queen w AppStore 27.05.09, 10:37
      Sam się w to zagrywałem w 1995. To były piękne czasy dla "przygodówkowiczów" smile
    • simplex Re: Flight of the Amazon Queen w AppStore 27.05.09, 10:47
      Problem w tym, ze to jest taka sredniacka, sztampowa przygodowka. Poprawna, ale bez polotu.
    • czarnybrody Re: Flight of the Amazon Queen w AppStore 27.05.09, 18:36
      Witam. Jeśli chodzi o newsy związane z grami na iPhone/iPod Touch to jesteście opóźnieni w tym temacie. Gra Flight of the Amazon Queen pojawiła się pod koniec kwietnia w iTunes Store (najprawdopodobniej był to 25 kwiecień). Przez jeden dzień była dostępna za darmo (wtedy udało mi się ją ściągnąć) Na drugi dzień już w iTunes Store jej nie było. W dniu 5 maja gra pojawiła się z powrotem w wersji 1.1. Nie była już darmowa, trzeba było zapłacić za nią około $5. Od tamtego czasu pojawiła się jeszcze jedna aktualizacja (obie aktualizacje były dostępne dla mnie za darmo) Parę dni temu pojawiły się wersję językowe: francuska (głosy,tekst), niemiecka (głosy,tekst) oraz wersja w języku angielskim (oryginalna wersja gry) z napisami hebrajskimi. Powinniście wspomnieć, że już niedługo do iTunes Store trafią Return to Mysterious Island oraz Syberia (oba porty). Polecam stronę toucharcade.com dla mnie jedno z najlepszych źródeł o grach na Phone/iPod Touch oraz www.apptism.com/ aktualne informacje o wydanych programach, grach (łącznie z wersjami lite). Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka