Dodaj do ulubionych

Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves

28.05.09, 10:11
jedyne co jest dziwne w tej wypowiedzi to brak uszczypliwosci kierowanych do tej gry czy tez samego ps3...

zapewne nie mial na to zadnego wplywu fakt pojawienia sie na polygamii platnych reklam gier na ps3 tongue_out
Obserwuj wątek
    • gregmcrazy Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 10:13
      Za to w komentarzu powyżej nie brakło fanboja i wyznawcy teorii spiskowych.
    • kimsim Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 10:17
      @karkolomny_dziurkacz

wez sobie posluchaj wypowiedzi Toreada o LBP, Killzone 2 albo o Heavy Rain!! Prawda, ze czasem jest uszczypliwy w stosunku do ps3 a do xboxa nigdy ale nie wiem co chciales tym komentarzem udowodnic.
    • charlesz Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 10:52
      Po smutnej wiadomości o przesunięciu Heavy Rain i Mafi 2 na przyszły rok, w tym momencie automatycznie Uncharted 2 staje się dla mnie najważniejszym tytułem roku 2009. Gra zapowiada się pod każdym względem rewelacyjnie.
    • kamsonowicz Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 11:27
      meczów!
    • karkolomny_dziurkacz Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 11:40
      gregmcrazy:
      poczytaj cos wiecej pg to moze zauwazysz pewne prawidlowosci

kimsim:
      "nie wiem co chciales tym komentarzem udowodnic"
      zwrocic uwage na to, ze:
      "czasem jest uszczypliwy w stosunku do ps3 a do xboxa nigdy" smile
    • totonek Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 11:55
      To jest jedna z tych gier którą muszę mieć w dniu premiery... Już się nie mogę doczekać.

Co do kręcenia replayów to koleś wspomina o "showing your friends". Ciekawe czy tutaj chodzi o przyjaciół na PSN'ie czy przyjaciół w sensie patrzących się w telewizor. Gdyby można było nagrywać filmiki a później je eksportować na komputer to byłby krok milowy. Internet byłby zasypany filmikami z Uncharted 2. To by było dobre posunięcie marketingowe, coś a'la viral.
    • jurget Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 12:03
      Mi Sony nie płaci a też nie zawsze jadę po ich dupiastej usłudze PSN. Czasem się o tym po prostu zapomina smile
    • uzumaki174 Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 12:17
      Fajnie jak filmiki da się nagrywać jak np w Fifie czy w Rog Doll Kung Fu, nagrywam a potem mogę zapisać na dysku, wysłać na Youtube itd. Tylko żeby te filmy były w lepszej jakości wiem że ciężko aby to było 1280x720 ale niech chociaż to będzie jakiś sensowny kodek, bo np w Rog Doll... filmiki w 640x480 wyglądały na 40' jak kaszana na monitorze mojego lapka jeszcze ujdzie.
      Co do samej gry jak będzie preorder to składam bankowo. Pierwszą część przeszedłem z dziką rozkoszą i niecierpliwością co się wydarzy dalej, jeszcze ten klimat z chorobą załogi hiszpańskiej, to było dobre.
    • dragonow20 Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 12:53
      ''"czasem jest uszczypliwy w stosunku do ps3 a do xboxa nigdy"''Ze co?? LOL chłopie na tej stronie zawsze sie jedzie po PS3 i grach na nich i naglę Ci przeszkadza jak wreszcie jakiś normalny news?! CO za fanboje, nawet w redakcji!
    • dragonow20 Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 12:58
      Oczywiście było to w żarcie zeby nie było wink
    • wlkmk Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 13:02
      kamsonowicz>>> chyba jednak nie. wink
      kimsim>>> wypowiedzi PG są wybitnie sybiektywne i nie mają z obiektywizmem nic wspólnego. Na poly często pojawia sie hasło "to jest blog", ale ono nic nie znaczy Bawisz sie w recenzenta? Ok, ale bądź obiektywny. Dla naczelnego jest to kompletna abstrakcja. Jak wydali Gyrosy 2 to się cieszył byle dodateczkiem do pierwszej części, ale gry na PS3 już muszą spełnić szereeeeeg wymogów, żeby nie były odgrzewanym kotletem. Słowem, Gyrosy dostają nową zabawkę- PG: MEGA HIT, PS3 dostaje nowatorską grę z świetną grafą i grywalnością: PG: jakoś nie pasuje mi ta gierka bo... (bo nie jest na Xklocka?).
      Zmiana frontu u takiego człowieka oznacza tylko i wyłącznie to, ze ktoś płaci mu za zmianę frontu. wink Skoro poly przynosi wymierne korzyści finansowe, to już wiemy w czym rzecz. wink

Co do gry, to imho Jedyneczka rządziła i 2 musi się ostro postarać, zeby jej dorównać. Mam nadzieję, ze multi jej nie zaszkodzi.
    • marcin-ka Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 13:10
      "PS3 dostaje nowatorską grę z świetną grafą i grywalnością: PG: jakoś nie pasuje mi ta gierka bo..."

"Bo domyślnie ustawione sterowanie mi nie podeszło" (vide PolyTV o R2). Nie, żebym R2 uważał za grę nowatorską czy wybitną, ale obrazuje to pewien schemat oceniania, stosowany wyłącznie w stosunku do gier na PS3.
    • dragonow20 Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 13:11
      wlkmk -polac mu
    • mi-go Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 13:46
      Dla mnie w przypadku tej gry pasowałoby nawet określenie z Gyrosków: Bigger, Better and More badass.
      Jedynka była genialna i nie powinni zbyt wiele zmieniać, a tylko jeszcze bardziej urozmaicić.
      Nie mogę się doczekać.
    • wlkmk Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 14:07
      Żeby tych urozmaiceń nie byo zbyt wiele. Tzn. z wyczuciem i smakiem.
    • marcin-ka Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 15:10
      Mnie tą krzyżówką pierwszego Uncharted, MGS i Gyrosów już kupili.
    • pips3 Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 15:26
      kimsin - Prawda, ze czasem jest uszczypliwy w stosunku do ps3 a do xboxa nigdy ale nie wiem co chciales tym komentarzem udowodnic.

No wlasnie to o czym piszesz.

Ciekawe czy dwojka pobije jedynke i przejde ja wiecej niz 17 razy.
    • kamsonowicz Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 16:58
      @wlkmk: wprawdzie Miodek nie potępia "meczy", jednak "meczów" nadal pozostaję, że tak powiem - "bardziej" poprawne (nikomu do głowy nie przychodzi, by potępiać "meczów"), wszak meczy to koza (czy tam owca tongue_out). smile
    • wlkmk Re: Multiplayer w Uncharted 2: Among Thieves 28.05.09, 17:21
      Faktycznie masz rację. Zwracam honor. Jakoś dziwnie mi to zawsze brzmiało, ale skoro jest poprawne... Dzięki za naukę. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka