Dodaj do ulubionych

Trailer: Gran Turismo 5

03.06.09, 02:27
Zniszczenia zniszczeniami, ale licencje WRC i NASCARu są wielce intrygujące suspicious
Obserwuj wątek
    • beniamin.durski Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 02:40
      WRC to prawda, NASCAR mnie osobiście jeżdżenie w kółko w ogóle nie jara wink.
    • kac309 Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 02:40
      Nascar to syf ale WRC bardzo mnie cieszy.
    • anonim1979 Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 02:58
      Jest wersja 720p do sciagniecia:
      www.gran-turismo.com/jp/movie/d3283.html

Link bezpośredni:
      cdn2.gran-turismo.com/data/movie/20090603_e3/gt5_concept_movie.wmv

To jest "concept movie" - czyli jak byśmy chcieli - filmik z powtórek montowany na PC. Kosmiczne AA i AF ale silnik z gry - fotomode itd.

A co do premiery na E3 w 2010 zapowiedzą - pytanie wyjdzie w 2010 czy dopiero w 2011.

Forza 4 czeka wink
    • robbo2k Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 05:31
      Ach ci MS trole forze zpparoma autkami na torach porownywac do GT5. Oczywiscie brak daty to fail musi byc daleka i to zasadniczo mnie odrzuca ale ja mam psp wiec za 4mies bede smigac. Psp dostanie 5 swietnych wyscigow w tym roku, wiec caly 2010 mam zabawe.
    • azaki Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 06:30
      robbo na razie jak widzisz jedynym trollem jestes tutaj ty,

...a siła wyscigów tego typu nie lezy w ilosci aut (bo i tak będziesz jezdził kulkunastoma najlepszymi za daną kaskę) tylko w modelu jazdy, i ogólnej miodnosci. Mnie osobiscie cieszy ze obie te gry prezenutuja wysoki poziom, konkurencja wyjdzie nam graczom na zdrowie (monopol jednej gry to najgorsze co moze byc)
    • pooh84 Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 08:42
      hoho... bedzie sie dzialo big_grin w sumie to sie ciesze, ze GT5 bedzie (mam nadzieje, ze odrobine) opoznione. Bede mial wiecej czasu na oszczedzanie na kierownice big_grin
    • genkamyk Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 08:44
      fajnie że jest licencja WRC ale szczerze mówiąc to poza tymi elementami bede tylko w FM3 pocinał, tam fizyka poprostu jest dla mnie bardziej realna
    • neken_pl Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 09:35
      Uff dodanie WRC zmasakrowało mnie z miejsca (uwielbiam ten sport), oby model jazdy po luźnych nawierzchniach był przynajmniej w miarę realny a nie jak w GT4 - z kosmosu! NASCAR można wyciąć (może przyspieszy to wydanie grywink Tak czy inaczej jest dobrze a nawet bardzo, choć to co zobaczyłem w tym temacie na konferencji Microsoftu zszokowało mnie bardziej. Forza daje radę że hej! Do tego już w 2-ce model jazdy był naprawdę świetny. Już myślałem że przesiadka na PS3 zakończyła moją przygodę (zresztą bardzo udaną) z X360 a tu taki psikus - całkiem możliwe że trzeba się będzie rozejrzeć za "Jasperkiem"smile
    • robbo2k Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 09:52
      Azaki nie filozuj, te 800 autek jest w roznych wyscigach wiec nie ma jezdzenia w kolko i "juz" tylko wyscigi uliczne, torowe, nascar czy "piach i szuter" wiec FM3 niech idzie sie schowac z roznorodnoscia. A fizyka ... ehhh nie grał ale juz wie ... ot ograniczony.
    • robbo2k Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 10:50
      Gameplay GT5 na PSP ....
      www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0

Oooooo.... bec.... gdzie moja szczeka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka