mhjk 03.06.09, 02:27 Zniszczenia zniszczeniami, ale licencje WRC i NASCARu są wielce intrygujące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beniamin.durski Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 02:40 WRC to prawda, NASCAR mnie osobiście jeżdżenie w kółko w ogóle nie jara . Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 02:40 Nascar to syf ale WRC bardzo mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim1979 Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 02:58 Jest wersja 720p do sciagniecia: www.gran-turismo.com/jp/movie/d3283.html Link bezpośredni: cdn2.gran-turismo.com/data/movie/20090603_e3/gt5_concept_movie.wmv To jest "concept movie" - czyli jak byśmy chcieli - filmik z powtórek montowany na PC. Kosmiczne AA i AF ale silnik z gry - fotomode itd. A co do premiery na E3 w 2010 zapowiedzą - pytanie wyjdzie w 2010 czy dopiero w 2011. Forza 4 czeka Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 05:31 Ach ci MS trole forze zpparoma autkami na torach porownywac do GT5. Oczywiscie brak daty to fail musi byc daleka i to zasadniczo mnie odrzuca ale ja mam psp wiec za 4mies bede smigac. Psp dostanie 5 swietnych wyscigow w tym roku, wiec caly 2010 mam zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
azaki Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 06:30 robbo na razie jak widzisz jedynym trollem jestes tutaj ty, ...a siła wyscigów tego typu nie lezy w ilosci aut (bo i tak będziesz jezdził kulkunastoma najlepszymi za daną kaskę) tylko w modelu jazdy, i ogólnej miodnosci. Mnie osobiscie cieszy ze obie te gry prezenutuja wysoki poziom, konkurencja wyjdzie nam graczom na zdrowie (monopol jednej gry to najgorsze co moze byc) Odpowiedz Link Zgłoś
pooh84 Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 08:42 hoho... bedzie sie dzialo w sumie to sie ciesze, ze GT5 bedzie (mam nadzieje, ze odrobine) opoznione. Bede mial wiecej czasu na oszczedzanie na kierownice Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 08:44 fajnie że jest licencja WRC ale szczerze mówiąc to poza tymi elementami bede tylko w FM3 pocinał, tam fizyka poprostu jest dla mnie bardziej realna Odpowiedz Link Zgłoś
neken_pl Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 09:35 Uff dodanie WRC zmasakrowało mnie z miejsca (uwielbiam ten sport), oby model jazdy po luźnych nawierzchniach był przynajmniej w miarę realny a nie jak w GT4 - z kosmosu! NASCAR można wyciąć (może przyspieszy to wydanie gry Tak czy inaczej jest dobrze a nawet bardzo, choć to co zobaczyłem w tym temacie na konferencji Microsoftu zszokowało mnie bardziej. Forza daje radę że hej! Do tego już w 2-ce model jazdy był naprawdę świetny. Już myślałem że przesiadka na PS3 zakończyła moją przygodę (zresztą bardzo udaną) z X360 a tu taki psikus - całkiem możliwe że trzeba się będzie rozejrzeć za "Jasperkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 09:52 Azaki nie filozuj, te 800 autek jest w roznych wyscigach wiec nie ma jezdzenia w kolko i "juz" tylko wyscigi uliczne, torowe, nascar czy "piach i szuter" wiec FM3 niech idzie sie schowac z roznorodnoscia. A fizyka ... ehhh nie grał ale juz wie ... ot ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: Trailer: Gran Turismo 5 03.06.09, 10:50 Gameplay GT5 na PSP .... www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0 Oooooo.... bec.... gdzie moja szczeka Odpowiedz Link Zgłoś