Dodaj do ulubionych

Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne

03.06.09, 14:02
A wiadomo może jak wyglądać ma wersja PeCetowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: ehh Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.34.28.78.cable.petrus.pl 03.06.09, 14:06
      red.pl na 100000000% wersja pecetowa będzie wyglądać jak 09 tylko aktualizacja składów będzie i nowe menu^^
      Czemu nic o PES 2010 nie piszecie już jest trailer i 4 screeny!
    • radek.zaleski Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 03.06.09, 14:09
      a gdzie są? nie widziałemsad
    • Gość: Kefir Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:14
      oficjalna strona "startuje" z informacjami jutro: fifa.easports.com/
    • martrzyk Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 03.06.09, 14:15
      Hmm cos sie chyba poniszczylo : / nie da rady sie zalogowac ani na forum ani tutaj do bloga(a to raczej jedno konto..)
    • martrzyk Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 03.06.09, 14:16
      Sorka za ot.. juz dziala normalnie ;/ eh dziwne pojawialo sie tylko logowanie i brak przycisku loguj.. a i tka jak widze mnie zalogowalo.

Hmm ja jestem ciekawe jednak pesa bardziej niz fify.. chodz wsumie dawno w zadne pilkarskie nie gralem.. ale i tak najlepiej wspominam fife 97 ehh ta gra na hali! i faulowanie sedziego
    • Gość: Alex Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.polskielng.pl 03.06.09, 14:18
      i do razu dali Wayne'a "Shreka" Rooneya, prawdopodobnie najbrzydszego i najgłupszego piłkarza w historii tego sportu...
    • Gość: Kefir Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:25
      o wypraszam sobie - Tomek Iwan był "piękniejszy" big_grin A Rooney nawet jakoś wypowiedzieć się potrafi ;] Tomek... no cóż - niekoniecznie, ale poziom podobny ogólnej elokwencji imho wink
    • Gość: (L)eszek1993 Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 14:40
      Fifa i PES coraz gorsze! Kiedyś to się grało! Sensible Soccer, Soccer Brawl, Kick Off . . . ech to były kopanki!
    • Gość: speQ Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:52
      Graficznie prawie bez zmian, tylko wiecej "świecidełek" a ludzie to łykają.
      A i zapomniałem - Goood morning, Lemings! big_grin
    • Gość: misukin Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 15:40
      www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=4395
    • Gość: ;p Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.34.28.78.cable.petrus.pl 03.06.09, 15:41
      screeny z ronney'em przyppominaja mi team fortress 2 ^^
    • szefu91 Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 03.06.09, 16:12
      Najlepiej w noge gra się na żywo albo na... konsoli.
      Fifa 10 (dziwnie to brzmi) na blaszaka to crap jakich mało, co roku sprzedają ten sam nieświeży odgrzewany kotlet z uaktualnionymi składami. PES niestety też zmierza w tym kierunku. No nic ;\ jedyną rozsądną opcją jest wyczekiwać wakacji i pokopać na dworze. smile
      pzdr
    • Gość: speQ Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 16:27
      Najlepiej kupować Fifę lub PESa co kilka lat, więcej zostaje w kieszeni :]
    • Gość: Andri Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.chello.pl 03.06.09, 17:08
      Coś mi się zdaje że te wszystkie zapewnienia to tylko lanie wody, jednak mam nadzieję że się mylę tongue_out

a tu PES2010 www.youtube.com/watch?v=yAUJBBC4VME
    • Gość: Rakshia Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.aster.pl 03.06.09, 17:09
      No nareszcie dali coś o FIFIE, ostatnio ciągle się mówi o tym beznadziejnym PES'ie. Czekam na więcej wink
    • galekanalek Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 03.06.09, 17:15
      Fifa10 na PC będzie wg. developera posiadała specjalnie gorszą grafikę niż konsole, ponieważ rzekomo tylko 10% klientów jest w stanie uruchomić grę na wyższych detalach niż PS3/Xbox360. Już mniejsza z tym, że te statystyki to chyba w kafejce internetowej, czy biurze firmy spedycyjnej były robione. Pytanie jest inne - jak to możliwe, że zrobili słaby wydajnie silnik graficzny na PC, który dodatkowo niewiele oferuje graficznie, ma wymagania porównywalne do konfiguracji pecetów z czasów, gdy jeszcze bezpośrednio rywalizowały z konsolami. Oraz kluczowa kwestia, niemożności zaoferowania graczowi możliwości włączenia opcji graficznych, które zbliżyłyby jakościowo obraz z tym, który jest na konsolach - w końcu gry programuje się modularnie i z odseparowaniem grafiki od reszty silnika nie powinno być problemów?
      I tak najśmieszniejsze w tym całym cyrku jest to, że pryszczate tępe ryjki będą wyły, że fifa na PC jest niegrywalna i drętwa, a w praktyce będzie oferowała ten sam gameplay (jeśli nie lepszy).

Ciągle nurtuje mnie dlaczego wstrzymują się z wydaniem trybu online 10v10 na PC. Ja wiem, że amerykański EA Sports ma target jaki ma, ale to nie jest powód, by specjalnie coś psuć w swoich produktach.
    • dj_sasek Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 03.06.09, 17:20
      I znowu się zaczyna... Jak jest temat o Fifie to nie może zabraknąć złych komentarzy o PESie. Jak jest coś o PESie to Fifa dostaje i tak w kółko od kilku lat.
      Ja się tylko cieszę, że mam z kim grać w PESa w akademiku. Fifa na PC się skończyła kilka lat temu. PES ciągle trzyma dobrą formę dlatego co roku gramy i mamy ten sam FUN grając wspólnie wink
    • Gość: L24 Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: 212.160.203.* 03.06.09, 21:34
      Witam! Jeśli chodzi o temat FIFA na PC to można spodziewać się tego samego - ludzi wmawiających mądrym i bystrym graczom że otrzymają produkt nowy i jak przy ostatniej edycji 09 słyszałem - nextgenowy. Okazało się z tego jak wiadomo, nic... FIFA na blaszaki nijak ma się do wersji konsolowej, to wiadomo. Znamy też bajkę o niemożliwości portu z konsoli bo "PC są za słabe". Tak więc dlaczego nie można napisać gry od nowa? Dlaczego nie można stworzyć nowego silnika? Obraża mnie wmawianie mi że grafiki podobnej do tej z konsoli nie da się uzyskać. To może chociaż fizykę gry? Też nie. Pogrywają tak z nami od paru lat. Może pora już powiedzieć "NIE"? Bynajmniej nie dlatego, że FIFA to tak rewelacyjna gra że nie można bez niej żyć. Ale robienie z Nas idiotów co roku woła o pomstę do nieba. Pozdrawiam wszystkich fanów kopanek!
    • Gość: Pawel Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.euro-net.pl 04.06.09, 06:50
      Fizyka w FIFIE jak fizyka, ale to jak są zaprogramowani zawodnicy, ich styl gry woła o pomste.
      Porównując PES'a z FIFĄ to jest różnica między niebiem za ziemią.
      W fifie każda sytuacja podbramkowa sam na sam z bramkarzem równa się gol, wyniki 7:0 raczej nie dziwią. Nieważne czy weźmiesz drużyne słabszą czy gorszą, małe są różnice między słabszymi drużynami a lepszymi.
      Głupie strasznie bezndziejnie niedokładne podania, jak bym widział zawsze grającą reprezentacje Polski.
      Zawodnicy stoją jak kołki gdy piłka im przelatuje obok nóg jak i między nogami jak i wiele innych rzeczy, ogólnie to dosyć dużo dla fify brakuje do PES'a.
    • galekanalek Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 04.06.09, 11:37
      w PES tak samo mijają się z piłką i tak samo wyniki na najwyższym poziomie trudności oscylują w okolicach dwucyfrowych.
    • luca1000001 Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne 04.06.09, 23:04
      Nie wiem kto umieścił FIFĘ w Premierach roku, a na dodatek zaliczył ją do hitów...Może wersja konsolowa wersji 09 z którą miałem bardzo krótką styczność grając w Empiku w demo.I muszę powiedzieć-3 minuty dema sprawiło mi duuużo więcej frajdy ,niż bite 5 miesięcy wersji PC towej.Jeżeli chcielibyśmy porównywać wersję PC do weźmy przykład, Xboxowej,to jak porównywać Trabanta do najnowszego nieśmiganego,nowego Ferrari...No bo ludzie, EA olewa nas-PC-towców ciepłym moczem.W epoce Crysisa,GTA IV czy innych Saint's Rowów , ta gra wygląda jak z roku 2005!A jedynym wytłumaczeniem twórców jest to że "Zbyt mało osób ma komputer który byłby zdolny odpalić wersję next-genową"...To niech spojrzą na wyniki sprzedaży GTA IV.Gdyby ludzie nie mieli maszyny odpalającej tę grę ,nie kupowaliby...A EA dziwi się niskich wyników sprzedaży...Graczom znudziła się ta "current-genowa" wersja...W 2008 roku jedną z głośniej zapowiadanych nowości do FIFY 09 były m.in. zagłębiające się w murawę korki...No,łał super to co w tej wersji będzie nowością?7000 kolorów opasek na czoło, czy może tryb "pokoloruj boisko-w czasie ładowania"-w końcu to gra od lat 3...Boję się że EA zrobi z wersją PC coś a la wersja Wii-ucasualuje ją...Niestety my PC towcy gramy w tę samą FIFĘ 06 ulepszaną o naprawdę nieistotne wręcz detale.Konsolowcy od wersji 08(czyli stosunkowo nowej) mają wszystko-wspaniały silnik graficzny,fizykę,realizm...Osobiście za najbardziej atrakcyjny element uważam system stworzenia cieszynki po zdobyciu gola...Gdyby EA chciało się przenieść chociaż to ,uznałbym to osobiście jako jakiś tam,mały ale postęp.Chociaż to i tak kropelka w oceanie potrzeb...

Podsumowując,podpisuję się obiema rękami i nogami pod tym aby EA nie odgrzewała starego już kotleta serwując nam FIFĘ na silniku graficznym "zero-szóstki" ,lecz żeby zabrali się za pisanie kodu od nowa,aby PC towcy poczuli się wreszcie dowartościowani grając w konwersję wspaniałej,wersji konsolowej...
    • Gość: mar16 Re: Fifa 10 - pierwsze screeny już dostępne IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 23:52
      Żeby choć trochę poprawili Fifę,bo co roku to samo dają(mówię o wersji PC).Zobaczymy jak to będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka