Dodaj do ulubionych

Gramy z Gamecornerem

03.06.09, 16:41
Przenosząc dyskusje z poprzedniego forum - kiedy i w co gramy? Combat Arms?
Ok. Kiedy gramy? Dzisiaj, jutro, pojutrze? Panowie i Panie! Musimy razem pograć!

To kiedy i w co?
Obserwuj wątek
    • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 03.06.09, 16:47
      może niedziela 20? piątek i sobota to czas imprez... w tygodniu ludzie zabiegani...
    • radek.zaleski Re: Gramy z Gamecornerem 03.06.09, 17:37
      Ja mogę się ustawić na sesję Hordy w GoW2.cool
    • wypisany Re: Gramy z Gamecornerem 03.06.09, 19:06
      A dla tych, którzy nie lubią bunny hoppingu i biegania jak kot z pęcherzem - kto ma ochotę pograć w Cross Fire? Bardzo podobna gra, tylko spokojniejsza i broń nie jest wypożyczana, a kupowana.
      • adk84 Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 03:14
        Jak będzie to chodzić na moim trupie to mogę trochę polamić big_grin
    • don_wroc_love propozycje 03.06.09, 20:15
      mnie Crossfire nie przekonał, ale może jeśli parę osób się znajdzie....
      • wypisany Re: propozycje 03.06.09, 20:56
        Trzy osoby są. Razorhost, Toir i ja. Na pewno ktoś jeszcze się znajdzie.
        • d_pawel Re: propozycje 04.06.09, 02:44
          Don, nie ważna jaka gra, ważna, aby grać ze znajomymi wink. Ja się piszę na cokolwiek,
          tylko żeby coś było smile.
    • venmort Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 03:16
      Co do CA, to faktycznie ostatnio trochę się rozpuściliśmy. Ja gram trochę mniej
      od kiedy zaczęli mnie kickować za domniemany hacking - trochę czasu mi szkoda.
      Co ciekawe takie rzeczy tylko po południu, nocami nikt nie robi problemów.

Jeśli mielibyśmy zmienić grę, to proponowałbym trzymać się wymogu
      ogólnodostępności tytułu.
      • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 08:20
        zdecydowanie tytuł ogólnodostępny - czytaj darmowy - bo o ile BF2, CS czy HL są
        fajne, to nie ma sensu wymagać, żeby ktoś specjalnie kupował do tej zabawy grę.

no i warto ustalić odpowiednio wcześniej termin - i (jak już coś tu ustalimy)
        poinformować o tym lud jakąś wzmianką na głównej.

ja wolę CA, ale jeśli będziecie za CrossFire jakoś to przeboleję big_grin
        • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 12:00
          www.incgamers.com/News/16749/CombatArmsEuropeFireteamModeLaunched
          no i CA jest ciągle i szybko rozwijany
          • illi666 Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 13:52
            No ostatnio mało ludu siedzi na CA. Ale jeśli mamy zagrać w niedziele o 20 jak
            już don proponował to nie ma problemu(tylko żeby wszystkim pasowało). A jeżeli
            większość będzie za Cross Fire to wtedy najwyżej się ściągnie. A co myślicie
            jeszcze o ET (Enemy Territory)?
            • d_pawel Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 15:16
              Ja jestem chętny na wszelkie propozycje smile.

Battlefield Heroes jest już ogólnie dostępny? Chyba nie...
    • simplex Left 4 Dead anyone? 04.06.09, 12:04
      moj steamid: simplexpl
    • own3d1n1 Red Alert 3. BF:Heroes 04.06.09, 13:43
      Red Alert 3 lub Battlefield Heroes, jutro. godzina : wszystko jedno. devil
    • mis_iu Re: Gramy z Gamecornerem 04.06.09, 19:56
      Właśnie, ostatnio coś przycichło. Sam mało w przeciągu kilku dni grałem, ale
      zdarzało mi się logować tylko po to żeby sprawdzić czy ktoś jest i zazwyczaj
      nikogo nie było sad. A może wszyscy tak robili, to by tłumaczyło sytuację big_grin.

Czy CA czy CS - mi wsio rawno, w Combat Arms grało się dobrze, ale mógłbym drugi
      tytuł też sprawdzić. Jedyna rzecz, która w moim odczuciu przemawia za
      Krosfajerem jest fakt, iż tam (za wypisanym) sprzęt się kupuje a nie wypożycza,
      co w CA jest ultrawkurzające.
      • dr_dred Re: Gramy z Gamecornerem 08.06.09, 14:22
        No właśnie jak gram to praktycznie nikogo nie ma heh.
        W tygodniu jest najgorzej tym bardziej że ja mam wolne do szkoły już nie muszę
        chodzić ale nie wszystkich się to tyczy (dobrze że już po maturze hehe)
        Jakby ktoś jednak dziś grał to pisać w temacie albo bezpośrednio już do mnie w
        grze Jakoś tak głupio ostatnio samemu mi się gra bo z moich znajomych gra tylko
        jeden mój kolega ale też nie zawsze udaje się razem pograć w końcu do szkoły
        jeszcze chodzi.
        Co do innych gier CrossFire mi się nie podoba nie tylko ,że względu na grafikę
        którą można jeszcze jakoś olać ale to co się dzieje w grze więcej cheater'ów niż
        w CA no i jakoś CF łatwiejsza jest .Sorry ale wolę bardziej wymagające gry.
        CS mi tez nie pasuje Battlefield Heroes narazie nie będę ruszał a Team Fortress
        tak samo ja Battlefield 2 są płatne no i czy znalazłaby się w miarę spora grupka
        chętnych żeby razem pograć w te gry??
        Póki co zamierzam grac narazie tylko w CA.
    • don_wroc_love :D 05.06.09, 13:41
      to jak? w co gramy?

w CA pojawił się ostatnio nowy tryb - Fire Team - w rozmowie prywatnej nawet
      Wypisany przyznał, że ten tryb mu się podoba - może w takim trybie pogramy?

i co - niedziela godzina 20?
      • venmort Re: :D 05.06.09, 16:15
        Wczorajsza aktualizacja poza nowym trybem, nową mapą i nową bronią dodała jako
        niepotrzebny gratis mega laga angry
        To co się wczoraj działo w trybie melee only - tutaj każdy, nawet
        najmniejszy lag jest łatwo dostrzegalny - było kompletnym nieporozumieniem.
        sciana Mam nadzieję, że to tylko chwilowe, bo podoba mi się nowy przydział
        broni do klas - teraz na g36e trzeba sobie trochę zasłużyć.
        A termin pasi.
        • ripper_666 Re: :D 05.06.09, 16:41
          No to gramy. Przedmioty pozaliczane, więc można poodpoczywać trochę. BTW. 17 czerwca AA wychodzi i chętnych zapraszam. Poki co mogę pohedzić w CA, czy w to drugie. devil
          • illi666 Re: :D 05.06.09, 19:14
            Mi 20 w niedzielę pasuje.A jak redakcji i innym?
    • venmort Czy używamy TeamSpeaka? 07.06.09, 02:29
      Pograłem trochę w tym nowym trybie i muszę przyznać, że jest naprawdę interesujący.
      Teamwork można uskuteczniać cool
      I stąd pytanie. TeamSpeak byłby bowiem wielce wskazany.
      Macie headsety, tudzież inne wynalazki, żeby dziś wieczorem na siebie pokrzyczeć?
    • don_wroc_love sytuacja awaryjna 07.06.09, 15:53
      no . a ja sie wlasnie dowiedzialem ze nie bede grac - kumpel wlasnie poprosił
      mnie o przekimanie awaryjnie uncertain
      • don_wroc_love Re: sytuacja awaryjna 07.06.09, 15:54
        w sensie- muszę się nim zając. sorry chłopaki, ale czasami tak bywa sad
    • jamesssss Re: Gramy z Gamecornerem 07.06.09, 16:26
      CZY JEST COMBAT ARMS NA MACA??????
      • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 07.06.09, 16:43
        a jednak zmiana planów bo jak sie okazało człowiek dotrze do wroc dopiero późnym
        wieczorem, wiec da się i pograć i przekimać kolegę
        • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 07.06.09, 16:53
          co do teamspeaka - Ven - odezwij się do gHADa - on ma wszystkie dane
      • venmort Re: Gramy z Gamecornerem 07.06.09, 19:58
        Nie ma klienta CA na Maka, ale skoro tak bardzo Ci zależy (drzesz się w końcu na
        potęgę), to czemu nie spróbujesz przez CroosOver, Boot Campa czy wirtualną maszynę.
    • witos89 xd 07.06.09, 22:40
      Jeszcze raz dzięki za dzisiejszą grę-prawie, prawie się udało!
    • radek.zaleski udało się 07.06.09, 22:46
      huh? serio
      • witos89 Re: udało się 07.06.09, 23:08
        No jak ja się zmywałem,to don z razorem(chyba?) dotarli do target c i mieli już
        iść do jakiegoś punktu ewakuacyjnego, ale polegli po drodze.
        • mis_iu Re: udało się 08.06.09, 16:43
          Chyba chodzi o mnie (Ian_VanBuren), don zhakował tego całego laptopa, mieliśmy
          się ewakuować i... trudno było to zrobić mając po kilkanaście/kilkadziesiąt
          punktów życia ;D.

Ten cały tryb Fireteam jest całkiem zgrabny choć na dobrą sprawę wcale nie
          odkrywczy - to taki "co-op". No i wbrew pozorom jest trudno, przynajmniej takim
          żółtodziobom jak ja, no i przy mało liczebnej drużynie też idzie ciężej. Z
          chęcią zagram jeszcze raz w najbliższym czasie - może teraz uda nam się
          powstrzymać ten terrorystyczny atak... ;P
          • don_wroc_love Re: udało się 08.06.09, 23:12
            będziemy się starać smile tryb jak najbardziej fajny
            szkoda tylko, że jest do niego tylko jeden poziom i może jednocześnie grać tylko
            8 osób.

mi się marzy tryb podobny do trybu assault znanego z pierwszego Unreal
            Tournament - jedna z drużyn broni bazy a druga ją atakuje - czyli coś jak fire
            team ale 2 drużyny na żywo.

Pomyślałem sobie jednak o czymś innym - może następnym razem skoordynujemy się
            drużynowo - i pobawimy się na trybach innych niż elimination czy fire team -tam
            trybów jest trochę a korzystamy praktycznie z 2 góra 3. a jest jeszcze Search &
            Destroy (Chyba coś jak Counter strike) i spy hunt(nie mam zielonego pojęcia jaki
            nawet). do tego 2 drużyny dzielą się wcześniej na 2 kanały na Teamspeaku - i
            może być jeszcze lepszy fun! smile

co Wy na to?

acha - może kolejny mecz na koniec długiego weekendu - czyli znowu niedziela o 20?
            • don_wroc_love jeszcze 08.06.09, 23:16
              a ja próbowałem dzisiaj zapoznać się z konkurencją do CA... - CrossFire..

i.... grafikę jakoś przebolałem... to że nie mogłem podpiąć skoku pod prawy
              klawisz myszy jakoś przebolałem... to że nie da się wyszukać znajomych jakoś
              przebolałem... brak lunetki do m16 tak samo, chociaż z bólem .... ale ..
              ...ta gra wydaje się mi taka drętwa.... że nie wytrzymałem i odpuściłem..

ale może miałem zły/za krótki kontakt? czy ktoś (poza wypisanym) grający w CA
              miał kontakt z CF? powinienem próbować dalej?
              • wypisany Re: jeszcze 09.06.09, 00:36
                Teraz to szanowny kolega raczy być tendencyjny. Ja tak ładnie i obiektywnie opisałem CA, a Ty mi się tak odwdzięczasz? Nie wiem, czy można podpiąć skok pod PPM, ja swoje zmiany wprowadziłem bez trudu. Mnie też przeszkadza brak dodatków i wyszukiwania znajomych, ale...

No właśnie - don nie raczył zagłębić się jakoś bardziej. Otóż CF jest jeszcze bardzo młodym projektem. Na przykład do niedawna lista przyjaciół w ogóle nie istniała. Dlatego wciąż żywię nadzieję, że będzie coraz lepiej.

Jeśli chodzi o gameplay, to to już jest kwestia gustu. Mnie Combat Arms nie porywa, bo jest zbyt szybkie i ma z realizmem tyle wspólnego, co wczesne FIFY z piłką nożną. W CF poczułem się niemal jak podczas sesji ASG. Nadal uważam, że gra jest zbyt dynamiczna, ale jest o wiele lepiej, niż w CA.

Podsumowując, byłbym w stanie przyjąć bieganie z prędkością światła i bunny hopping w CA, gdyby nie wypożyczanie broni. Nie mogę przez to bawić się w snajpera, bo musiałbym inwestować w broń kupę kasy. Long story short, CF jest fajne i CA jest fajne, wszystko jest kwestią gustu.
                • venmort Re: jeszcze 09.06.09, 03:24
                  @Don
                  SpyHunt to takie polowanie wszyscy na jednego; ofiara ma jakąś super kamizelkę i
                  jest przez to żywotniejsza.
                  "Zhakował tego całego laptopa" - jak to zrobiłeś? Tam był co prawda Windows, ale
                  po arabsku shock

@wypisany
                  "bieganie z prędkością światła" - może wyłącz Turbo, będzie wolniej tongue_out
                  "wypożyczanie broni" - na początku, gdy chciałem mieć wszystko też było ciężko,
                  ale potem się określiłem i jest ok; snajperka to dwie godziny nożowania a potem
                  już sama na siebie zarabia suspicious

Dobra, ściągam CFa, zobaczymy...
                  • don_wroc_love Re: jeszcze 09.06.09, 08:37
                    @wypisany

demonizujesz wink

ale myślę, że jak już się pojawi America's Army3 to trzeba będzie ją sprawdzić

@Venmort
                    z windowsem co nie jest windowsem... -> magic trick wink
                    • don_wroc_love Re: jeszcze 09.06.09, 08:41
                      @wypisany

a wczoraj grałem z 3 znajomymi na zamkniętej mapie tej w śniegu.... ustaliliśmy
                      małą liczbę limitu fragów i poszedł zakład, że drużyna przegrywająca kupi
                      wygrywającej po 3 złote napoje smile
                      i się okazało, że gra była spokojniejsza... bez bunny hopingów itd - ludzie
                      zaczeli więcej myśleć jak grali - więc to może kwestia tego z KIM grasz i jaka
                      jest stawka o którą walczycie a nie wina samej gry...? wink przecież w CF też mogę
                      latać jak poparzony smile
                      • wypisany Re: jeszcze 09.06.09, 09:12
                        Ale będziesz wolniej biegał. Oczywiście CF też umożliwia skakactwo, ale ono nie jest tak efektywne jak w CA. Gra ze znajomymi zawsze jest fajniejsza. Ja myślałem o tym, żeby podzielić ludzi na stałe drużyny i zorganizować coś w rodzaju ligi - to mógłby być taki substytut kupowania piwa zwycięzcom.
                  • wypisany Re: jeszcze 09.06.09, 09:14
                    Ile trzeba grać dziennie, żeby zarobić na snajperkę?
            • slawomir.serafin Re: udało się 09.06.09, 13:31
              mi się marzy tryb podobny do trybu assault znanego z pierwszego Unreal
              Tournament - jedna z drużyn broni bazy a druga ją atakuje - czyli coś jak fire
              team ale 2 drużyny na żywo.

-----

Enemy Territory smile i tyle w temacie smile
    • don_wroc_love :P 09.06.09, 16:09
      @Sławek

ale w CA...... tongue_out
    • mis_iu Re: Gramy z Gamecornerem 09.06.09, 16:45
      Ale kombinujecie... to jak, chcecie zaniechać rozgrywki w CA na rzecz CF czy
      czegoś innego? Ja tam mogę się jakoś dostosować (byle tytuł był darmowy),
      niemniej w CA gra mi się całkiem dobrze i... się jeszcze nie nagrałem ;P.
      • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 09.06.09, 16:58
        to wypisany z Sławkiem jakąś dywersję robią tongue_out

CA jest git więc ja głosuję za pozostaniem w CA a nie szukaniem jakiś (marnych
        imho) alternatyw w stylu CF
        • wypisany Re: Gramy z Gamecornerem 09.06.09, 19:04
          No i się zdenerwowałem...

Primo, nie robię żadnej dywersji, bo to Ty zacząłeś pisać o CF. Ja tylko napomknąłem o tym tytule, bo chcę zebrać niewielką grupkę do zabawy. Nie mam zamiaru tworzyć jakiejkolwiek alternatywy dla CA, bo skoro Wam się podoba, to ok.

Secundo, to bardzo proszę o nie deprecjonowanie CF. Ta gra jest równie dobra jak CA, tylko styl rozgrywki jest zupełnie inny. Dla mnie CF jest świetne, bo nie muszę martwić się o ciągłe zarabianie na broń.

Tertio, to nawet nie liznęliście tematu. Gdybym chciał namieszać, to podsunąłbym Wam propozycję FEAR Combat, który jest naprawdę bardzo fajny i jestem pewien, że parę osób by się wciągnęło i rozłam stałby się poważny. Dodajmy do tego sławkowe ET i katastrofa gotowasmile

Ale nie mam zamiaru mieszać w Waszych szeregach. Po prostu szukam minimum trzech osób, które będą chciały pograć w CF.
          • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 09.06.09, 20:13
            dobra smile sorry smile

nie chciałem deprecjonować CF . może jest i fajne, chociaż mnie nie wciąga smile
    • wypisany UWAGA!!! 09.06.09, 21:14
      Uwaga uwaga! Wiadomość dla wszystkich grających w Combat Arms! Pojawiła się propozycja zorganizowania amatorskiej ligi GameCornera. Gralibyśmy w trzy-czteroosobowych drużynach (chyba, że odzew będzie większy, ale wątpię) w zamkniętych pokojach. Napiszcie, co o tym sądzicie. Jeśli pomysł się Wam spodoba, to ruszam z przygotowaniami.
    • illi666 Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 12:07
      Ech... po co Panowie te kłótnie.Nie grałem w CF i nie widziałem na żywe oczy
      ale jeśli byście się przerzucili to nie ma sprawy.Z tego co tu pisaliście to
      dla mnie plusem tej gry jest możliwość kupowania broni na stałe.W CA to
      olbrzymi minus.
      Sławek wspomniał o ET.Ja także wcześniej o nim wspomniałem.Co Wy na to?Moim
      zdaniem to bardzo dobra gra.Tylko żeby fajnie pograć musi być te minimum 14
      osób. (7vs7). Gdy jest mało jest nudno.
      Liga GC zaproponowana przez wypisanego mi pasuje.Myślę, że większość będzie
      za. Tylko musi być spora liczba osób.Myślę, że Wypisany sobie poradzi.Jeśli
      potrzebował by pomocy, pomożemy (chyba tongue_out )
      To tyle co chciałem napisać. smile
      • wypisany Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 12:29
        Oooo, wreszcie jakiś odzew. Oczywiście, że sobie poradzęsmile Jeśli projekt się przyjmie, wspólnie zaczniemy ustalać najważniejsze zasady w oparciu o Waszą wiedzę o tej grze. Tak na marginesie chciałbym wspomnieć, że liga byłaby ciekawsza w CF, ponieważ ta gra umożliwia zapisanie przebiegu całego meczu, ale oczywiście do niczego nie zmuszamsmile

Dajcie znać, czy będziecie chcieli wziąć w tym udział. Jeśli tak, to zaczynam działać.
        • mis_iu Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 12:53
          A mi CF odmawia posłuszeństwa, draństwo zawiesza się na początkowym ekranie... Z
          tego co zdążyłem się zorientować to CF jest ultra-problematyczny, a jego twórcy
          w grze nie jedną rzecz (pod kątem technicznym oczywiście) spierdzielili...
          • wypisany Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 13:19
            Jeśli próbowałeś dzisiaj, to wiem o czym mówisz, bo też mi się wywalało, ale już śmiga. Czasem faktycznie gra potrafi zaszaleć, ale to są wypadki sporadyczne i dużo rzadsze niż w AA na przykład.

Powtarzam - wcale nie próbuję Was namówić na zmianę gry (no, może trochęsmile ), po prostu wspominam o tym tytule, bo fajnie mi się w to gra. Poza tym, jeśli liga wypali z Combat Arms, to może uda się poszerzyć asortyment. W lidze Cross Fire sam chętnie bym zagrał. Ale na razie zadowolę się sporadycznymi meczami ze znajomymi i organizowaniem ligi CA.
            • Gość: zal.uganda Re: Gramy z Gamecornerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:35
              dzisiaj byly zdaje sie serwery wylaczone przez 2 czy 3 godziny...stad te
              problemy pewnie...
              chetnie z wami popykam... podajcie nicki w grze to sie znajdziemy
              • wypisany Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 16:59
                Mój nick w CF to Aedrill. Wieczorem założę osobny wątek i będziemy mogli się ustawiać.
                • Gość: zal.uganda Re: Gramy z Gamecornerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 17:33
                  no to jak ustawiamy sie pograc w cf ?.....ja proponuje tak ...zaloze pokoj na
                  jakims serwerze [ z haslem ] , dam tytul gamecorner i wszyscy chetni beda
                  mogli dolaczyc ...tylko pytanie kiedy, o ktorej godzinie ...
            • mis_iu Re: Gramy z Gamecornerem 11.06.09, 00:12
              Mój problem był nieco innej natury - gra się wieszała podczas ładowania na
              "Loading All Textures". Kryzys zażegnany - wszystkiemu winne były... kodeki
              (sic!). Korzystałem z tzw. ACE Mega Pack, po deinstalacji i przesiadce na K-Lite
              wszystko działa!

PS. Gra nie działa w 1280x1024!?!?! Max w 1028x768!? Paranoja jakaś... do tego
              dochodzi kilka zdefiniowanych "na twardo" przycisków, których nie można zmienić?
              Paranoja jakaś... jakby tego było mało gra nie obsługuje mojego X7 - jako
              jedyna, z jaką się spotkałem (emulowanie klawiszy nie przechodzi - pewnie przez
              te cholerne zabezpieczenia). Paranoja jakaś... Do tego dochodzą jeszcze w/w
              problemy... Ten tytuł ma jak na razie u mnie ogromnego minusa, a jeszcze nie
              zacząłem w niego grać big_grin.
    • illi666 Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 14:00
      Ściągam tego CF,zobaczymy do czego to się nadaje.W lidze spróbuję chociaż wiem,
      że długo tam nie zabawie, wszyscy mnie zjadą po kolei tongue_out (żart?)
      I spytam jeszcze raz... może spróbujemy kiedyś ET?
      • Gość: Crey Re: Gramy z Gamecornerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:11
        o grają w CF? z checia sam moge zagrać bo mam już zassane i gram od pewnego czasu wiec można by sie pobawić smile
        • don_wroc_love Re: Gramy z Gamecornerem 10.06.09, 22:14
          pomysł z ligą CA może być fajny smile

tylko to trzeba będzie PORZĄDNIE wypromować wink
    • venmort Cross Fire - pierwsze wrażenia 11.06.09, 02:43
      https://img99.imageshack.us/img99/7136/vomitv.gif
      I to tyle ode mnie w tym temacie.
      Jest to oczywiście moja własna opinia, nieotwarta na polemikę.
      • mis_iu Re: Cross Fire - pierwsze wrażenia 11.06.09, 11:30
        Aż tak źle? No nic, i tak sam spróbuje się z grą zapoznać i któregoś wolnego
        wieczoru tytuł przetestować.
      • radek.zaleski Re: Cross Fire - pierwsze wrażenia 11.06.09, 11:31
        oo!

mamy tego rzyga!

a inne emotikonki?

:sex:

<sex>
        • venmort Re: Cross Fire - pierwsze wrażenia 11.06.09, 14:22
          Nie, nie macie crying
          Ha, sex Ci nie wyszedł sciana

sex
          https://img246.imageshack.us/img246/2973/sx943.gif
    • don_wroc_love gUpi Pomysuł 12.06.09, 21:42
      a może stworzymy klan Gamecorner?
      • don_wroc_love Re: gUpi Pomysuł 12.06.09, 22:43
        już tłumaczę jakie to miałoby plusy

dla graczy- możliwość gry na serwerach klanowych - które z racji mniejszego
        oblegania mają większą przepustowość

dla gamecornera -
        - darnowa (choć nie do końca - zaraz napiszę co mi świta w głowie )
        reklama (w końcu każdy widziałby adres gamecorner.pl i logo)
        - tworzenie się lepszego Community

i to o czym myślę... jeśli uznać by taki klan za reklamę... to może redakcja
        skusiłaby się na mały wydatek reklamowy i ufundowała grę dla zwycięzcy ligi
        GC... to spowodowałoby większy odzew wśród chętnych graczy i jeszcze większe
        rozreklamowanie gc....

co o tym myślicie?
      • venmort Re: gUpi Pomysuł 13.06.09, 03:20
        Dona może stworzymy klan Gamecorner?
        Kisiel musiał być nieświeży i chyba Ci się rzuciło wink

A tak na serio, to myślałem o klanie już jakiś czas temu, gdy zbliżałem się do
        rangi umożliwiającej jego założenia, ale potem nasze ruszenie trochę się
        rozpierzchło i zastanawiałem się nawet czy idea w ogóle nie pójdzie do piachu.
        Tyle, że teraz mamy ligę cool (no prawie mamy).
        Wejście na serwer klanowy jest wysoce wskazane, gdyż pozwoliłoby uniknąć
        weekendowego tłoku (czyt. laga) związanego z bonusowymi eventami, które toczą
        się w godzinach, w których pewnikiem sporo osób zgłaszających się do ligi
        mogłoby rozgrywać mecze.
        Co do nazwy, jeśli ma brzmieć serceGamecorner.plserce, to oczywistym jest,
        że darmowej reklamy nikt tu robił nie będzie tongue_out
        Nagroda za ligę, to jeszcze pieśń przyszłości, ale przyszedł mi do głowy pomysł
        bardziej związany z samym graniem w CA. Otóż jak wszyscy wiemy jest w niej
        sklepik, gdzie się kupuje (czy też wypożycza) sprzęt. I w tymże sklepiku jest
        opcja kupowania na prezent. Nie wiem czy GC ma fundusz reprezentacyjny i czy by
        się to kalkulowało, ale jeśli, jeżeli to np. mały prezent co pewien okres dla
        poniektórych wyróżniających się jakoś nie byłby chyba źle przyjęty?
        piwo
        • ripper_666 Re: gUpi Pomysuł 13.06.09, 13:34
          To nie do końca byłoby głupie, ale prawda jest taka, że nie wszyscy chcieliby siedzieć nad CA. Ja z przykładu męczę teraz AA 3.0 (wiem, powtarzam się) i sądzę, że jest to gra stworzona dla mnie. Z resztą klan już jest i teraz walczymy o finał cybersporta i mało czasu wieczorami. Jeżeli już - to 4fun klan i miłe spotkania na ts-ie + gran na pubie.
    • venmort Operacja Pustynny Grom [info] 14.06.09, 00:50
      Nie wiem czy wiecie, ale pewnie nie, więc pozwólcie się doinformować.
      W związku z nowym trybem w CA – FireTeam – Nexon ogłosił specjalny event. Składa
      się on z dwóch etapów:
      I. Do 16-tego należy przejść mapę na dowolnym poziomie trudności. Nagroda –
      losowo wybrana broń (supply case przypuszczam) z Black Marketu na okres, o ile
      dobrze rozumiem, jednego dnia.
      II. Pomiędzy 17-tym a 30-tym należy przejść mapę na poziomie extreme. Nagroda –
      broń z Black Marketu na tydzień.
      Warunkiem uczestniczenia w etapie II jest zaliczenie etapu I.

Tak więc, jeśli ktoś jeszcze nie przeszedł FireTeamu, to niech się pośpieszy.
      Ponieważ do zaliczenia mapy na poziomie extreme potrzeba trochę zgrania,
      moglibyśmy w przyszłym tygodniu trochę nad tym popracować.
      Oryginalne
      info Nexona
    • witos89 fireteam 14.06.09, 10:07
      Może dzisiaj spróbujemy?^^
      • dr_dred Re: fireteam 14.06.09, 15:11
        Kiedy bo w sumie mógłbym też zagrać z wami tylko muszę znać dokładną godzinę
        najlepiej między 19.30 a 22.00.
        Jakby co ja już mam o ile pamiętam 8 podejść w Fireteam i jedno zaliczone na
        poziomie normal big_grin
        • venmort Re: fireteam 14.06.09, 18:11
          FrajerTima od 21-ej mogę uskuteczniać.
          • wypisany Re: fireteam 14.06.09, 19:47
            To jak, gramy? W fireteam z TeamSpeakiem chętnie zagram. Dziś o 21?
    • witos89 fajertim 14.06.09, 20:04
      Postaram się być, może być tylko problem z tsem;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka