dzierzba-pustynna 08.06.09, 22:52 O kurde. Trzeba zacząć pracować nad kondycją, bo nie długo bez niej nie zagram w żadną grę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gurafikku Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 00:49 mam nadzieje, że duża liczba zapalonych świateł w pokoju, w którym się gra, nie ma związku z działaniem natala? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 13:34 nie ma - na sieci można znaleźć film jak ten grubasek w okularach kieruje burnoutem i gaszą mu wszystkie swiatła. a grubasek dalej jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 00:55 albo ta aktorka nie umie odbijac, albo to Natal taki niedokladny szkoda, ze scenki z wymachiwaniem nogi do gory nie byly pokazane na na ekranie, mam nadzieje, ze nie dlatego, ze tam nic takiego sie nie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 07:40 Nie martw się. Zgłosiłem do kasowania twój durny post. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 08:40 albo ja tam widzę ogromne lagi albo nie wiem... przecież ten burnout to z 2 sek opóźnienia było... :Q Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 10:00 heh, sam natal zapowiada się naprawdę nieźle szkoda tylko, że piotruś M. nakłamał trochę z projektem Milo i ten okazał się małym... oszustwem... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 10:11 heh sony też ładnie "zagrało" www.examiner.com/examiner/x-12218-Providence-Video-Game-Examiner~y2009m6d8-Sony-Showed-Motion-Controller-Over-a-Year-Ago okazuje się że chyba wcale nad nim nie pracują, tylko prawdopodobnie wyciągnęli stary projekt z szafy, żeby jakoś odpowiedzieć na konferencję MS.... Odpowiedz Link Zgłoś
suijin Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 10:30 Zauwaz, ze w tym filmiku sledzony byl tylko kolor kuli. Kontroler przedstawiony na E3 jest bardziej zaawansowany. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 10:56 @suijin zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 10:58 Mnie także wygląda to na filmik z początku projektu, na E3 widać było że prace poszły do przodu. I dobrze bo to fajna sprawa. Co do Natala, to trzymam kciuki. MS postawił sobie wysoko poprzeczkę, dobrze się stanie jak ją przeskoczy i dostaniemy świetny produkt. Gorzej jeśli będą lagi i inne paskudne rzeczy które zabawę zmienią w horror. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 11:03 mnie martwi to, że Peter M. sfabrykował (prawdopodobnie) ten filmik z Milo - bo to oznaczałoby, że ten kawałek technologii ma jeszcze dłuuuuugą drogę przed sobą. z tym że pamiętajmy że Milo to nie Natal - to projekt NA Natala Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 11:35 Zawsze wydawało mi się, że "gracze grają w fajne gry", a nie "w gry, w które grają fajni ludzie" - do mnie ta pseudo kampania MS nie przemawia. Ale i sam Natal kierowany jest chyba w stronę największych casuali, a gracze nic tu dla siebie nie znajdą - moje wstępne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 11:51 @xello niekoniecznie Panowie z MS mówią o tym, że Natal będzie wykorzystywany też do poważniejszych gier www.escapistmagazine.com/news/view/92270-Natal-Will-Have-Real-Hardcore-Games Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 11:54 Jedna czy dwie dobre gry mnie przekonają, do tego czasu pozostanę sceptyczny Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 12:39 "Zawsze wydawało mi się, że "gracze grają w fajne gry", a nie "w gry, w które grają fajni ludzie" - do mnie ta pseudo kampania MS nie przemawia. Ale i sam Natal kierowany jest chyba w stronę największych casuali, a gracze nic tu dla siebie nie znajdą - moje wstępne wrażenie." --- Mam bardzo podobne zdanie. Te rodziny skaczące razem przed TV, pełne radości z uśmiechami od ucha do ucha... to chyba ci sami ludzie którzy z niewyobrażalną radością machają rękoma na reklamach Wii. Overjoyed. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 12:48 @xello - popieram. Dajcie coś dla hardcorówców, a nie pape dla casuali! @don_wroc_love - co mi z tego że "poważniejsze" gry będą korzystać skoro kontroler nie jest stworzony do nich?? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 13:23 odpowiem ci swoim postem z forum który już wcześniej cytowałem gamecorner.pl/game_forum/02,3032,96229852,96229852,Johnny_Lee_jego_okno_na_swiat_gier_i_Microsoft.html właśnie dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek5g Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 13:23 Widać że ludzie w usa za sianko zrobią wszystko (pierwszy i 3 filmik) najlepiej(najbardziej naturalnie) wypadł Suger Ray bez przesadzonej podniety i na siłe szukanych możliwości, zastosowań i tyle. Banda sprzedajnych dzi..k. Wysadzić MTV tak przy okazji za wypaczanie polskiej młodzieży pokazując im tych celebrytów i ich zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 13:26 @xello A to co pokazało Sony było przekonujące? Bądź bardziej oryginalny i pamiętaj że OBA projekty są w stanie dalszego rozwoju. @loczyn Masz rację kontroler nie jest stworzony do gier. Nie może być bo jeszcze nie jest ukończony. Zrobią kontroler,zaczną robić gry. Nikt nie pisał windowsa czy linuxa jak nie było komputerów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek5g Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 13:31 don_wroc_love tej ty chyba nie oglądałeś filmików wyżej widzisz te LAGI jak nie to obejrzyj jeszcze raz i potem jeszcze raz jak zauważysz to możesz przestać.I oświeć mnie w jakie poważniejsze gry dobrze bedzie sie grało Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 13:33 przeczytaj post na forum to się dowiesz a nie zaśmiecaj wątku flejmieniem Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek5g Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 09.06.09, 15:36 to co tyle szumu i wychylanie sie nie powiem fajne ale to podobnie jak z przeładowywaniem na padzie do ps3 machniesz i po kłopocie tylko niewiele gier to obsługuje i z tym bedzie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 10.06.09, 12:51 Jak ja nienawidzę podniecania się za kasę i znajdowania w produkcie miliona zalet typu "woooooooow, jak będę tak grać przez tydzień to będę silniejszy od Pudziana, woow jea supeeer wooow meeen woow" .Typowy amerykański marketing. Poza tym w jedynej jakkolwiek normalnej grzie (Burnout) jednak wolałbym pada niż udawać, że mam kierownicę. To lepiej sobie ją kupić i po sprawie. A co do FPSów to wszystko byłoby fajnie gdybyśmy mogli coś trzymać w ręce i nadal by je dobrze wykrywało, jakieśtam machanie w powietrzu nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Project Natal sprawdzony przez celebrytów 12.06.09, 12:44 "okazuje się że chyba wcale nad nim nie pracują, tylko prawdopodobnie wyciągnęli stary projekt z szafy, żeby jakoś odpowiedzieć na konferencję MS...." Okazuje się, że to nieprawda, bo devkity nowego kontrolera Sony trafiły już do developerów: www.eurogamer.net/articles/e3-sony-ps3-wand-dev-kits-already-out Odpowiedz Link Zgłoś