meda11 Re: polygadka #93 11.06.09, 02:51 W końcu - stęskniłem się za Waszymi głosami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiszkas Re: polygadka #93 11.06.09, 02:54 Jeśli chodzi o Sony, to nie wspomnieliście o MAG, Ratchet & Clank i The Last Guardian Nie wspomnieć o prezentacji MAG zakrawa o zbrodnię. Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: polygadka #93 11.06.09, 02:55 Siekierka na czesc Piotra ooooooo oo oooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
wiszkas Re: polygadka #93 11.06.09, 03:27 A jednak było o MAG i The Last Guardian. Wybaczcie, bo podczas pisania pierwszego komentarza nie dosłuchałem do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
rigg Re: polygadka #93 11.06.09, 12:03 a ja jestem ciekaw co to za muzyczka została podłożona na końcu podcastu? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: polygadka #93 11.06.09, 12:49 rigg: jakiś kolejny dżingiel z garage band, jak ci jakoś strasznie zależy to mogę sprawdzić nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: polygadka #93 11.06.09, 12:58 Zachęciliście mnie do Prototype'a Odpowiedz Link Zgłoś
mayoz Re: polygadka #93 11.06.09, 13:06 Siekierka na cześć Piotrka? Chyba siekierką w Piotra za praktyczny brak relacji na żywo, czy też po konferencjach na E3 Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: polygadka #93 11.06.09, 13:48 @mayoz - stary, jakbys caly bozy dzien popierdzielal po gigantycznych targach z jednego pokazu na drugi, a potem wieczorem ladowal na proszonych rautach i imprezach, to nie mialbys sie czasu w zadek podrapac, a co dopiero wrzucac komentarz live Odpowiedz Link Zgłoś
mayoz Re: polygadka #93 11.06.09, 14:16 No to w takim razie jaki sens był tej całej wyprawy? Możesz mi powiedzieć? To nie czasopismo, gdzie jest czas na obszerny reportaż. Poza tym jakoś inne serwisy nie miały tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: polygadka #93 11.06.09, 14:31 inne serwisy? gol czy wp ktore oba poslaly po 2 ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rigg Re: polygadka #93 11.06.09, 14:34 toread: byłoby fajnie, dzięki! od jakiegoś czasu szukam takich dźwięków. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoz Re: polygadka #93 11.06.09, 14:37 Dlaczego mam czytać inne? Polygamię bardzo lubię i nie widzę powodu, dla którego nie miałbym wyrażać krytyki. Chyba, że nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
szozii Re: polygadka #93 11.06.09, 15:50 Wolno narzekać jak najbardziej... Tylko nie wiem czego oczekujesz od Piotra? Doba ma tyle godzin ile ma i przecież nie mógł zrobić, obejrzeć i zadowolić każdego... Miałeś relacje z konferencji (tekstowe i video), więc raczej nie ma co wybrzydzać. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: polygadka #93 11.06.09, 18:24 Litości z tym marudzeniem, to wciąż jest rozwijający się BLOG, może jeszcze powinien być live streaming i nocne TryIt z hostessami? Toread ja również proszę o tytuł tego utworu, lubię czegoś takiego posłuchać, dlatego speców od muzyki orientalnej zapraszam na gg:7575235 dla wymiany poglądów A co do zdaje się najważniejszego czyli polygadki to zdam relację po weekendzie - zostawiam sobie słuchanie na studia Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: polygadka #93 11.06.09, 21:36 Prosze nie obrazac tutaj drugiego dziecka R.Z. [wg wpisu z GC] od rozwiajajacych sie BLOGow. Polygamia jest juz od tylu lat z nami, ze juz dawno sie rozwinela. Mam nadzieje, ze chlopaki zaczniecie nagrywac te wasze sesje przy pizzy i piwku na wideo, bedzie to lepsze niz PolyTV, ktore niestety cos ostatnio rzadko sie ukazuje... btw. Piotrkowi zazdroszcze fotela Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: polygadka #93 11.06.09, 21:41 Nikt nie obraża polygami, wręcz przeciwnie. Tylko nie jest to GameSpot czy inne monstery, które właśnie live streaming oferują. Dla mnie to żadna wada, jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: polygadka #93 13.06.09, 01:26 A jednak trochę pojadę Panowie niepotrzebnie klną, wydaje mi się to wciśnięte na siłę, sztuczne. Dużo lepiej się Was słucha bez tego. Technicznie naprawdę dobrze jak i merytorycznie, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: polygadka #93 13.06.09, 10:09 Mi zabrakło nowego Ratcheta i więcej info o Last Guardian ale może po prostu tych informacji Mr. Piotr nie zasłyszał. Bardzo przyjemni się tego słuchało. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: polygadka #93 13.06.09, 10:31 Żadnego wideo... podcasty to najlepsze rozwiązanie, zabierasz je ze sobą, gdzie Ci się podoba. W każdym razie, świetna polygadka i długa, co oczywiście jest jak najbardziej na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: polygadka #93 13.06.09, 13:14 Hmm, trochę mnie też dziwi rozpływanie się na prototype. Gra ma słabe sterowanie, grafika to porażka. Po obróceniu kamery i powrocie na ulicy nie ma tych samych ludzi, a auta mają inne kolory plus widać gdzie mieszkańcy mają respawna. Grałem na pc i znudziło mi się po 2 godzinach. Porównywanie do Infamous jest cokolwiek nie sprawiedliwe dla tego drugiego. Nie ten poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko998 Re: polygadka #93 13.06.09, 17:35 mi-go piszesz o słabym sterowaniu w prototype a potem ze grałeś na PC trochę to śmieszne, sterowanie jest jak najbardziej udane i intuicyjne ale nie na PC a na xbox'ie. Nie rozumiem ludzi po co odpalają gry tpp na PC. Nawet mając pada to skonfigurowanie tego czasami potrafi wk%^#ć Odpowiedz Link Zgłoś