Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Darksiders

14.06.09, 20:27
Niestety, niestety, niestety...Wczesniej bylem goracym oredownikiem tej gry, zreszta...ktozby nim nie zostal po obejrzeniu TAAAKICH filmikow?

tinyurl.com/cc6w3u

To zas co widac na filmie z youtube widzialem juz wczesniej w relacjach z gamespotu i naprawde rzecz najdelikatniej ujmujac, nie zachwycilo mnie to co zobaczylemsad Nie chcialbym uzywac mocnych slow typu padaczka czy gniot, ale totalną przecietnizną,oscylującą w przedziale ocen miedzy 5,5 a 6,5/10 moge smialo ta gre nazwac juz teraz, nie czekajac na finalny produkt...Tu sie juz wiele nie polepszy.Nie czekam na to drewno, nie zagram.Jak to dobrze, ze sa targi, pozwalajace w pewnym sensie odsiac ziarno od plew i pozbyc sie zludzen co do niepewnych tytulow...

Obserwuj wątek
    • elmo-chan Re: Rozgrywka: Darksiders 14.06.09, 21:12
      strasznie brakuje mi gier pokroju soul reavera, wiem ze ta pozycja nie będzie jakimś wielkim hitem, ale wyczekuje z niecierpliwością
    • ilovegames Re: Rozgrywka: Darksiders 15.06.09, 00:23
      Ta gra to jakas kpina...
    • dunhill_oceano Re: Rozgrywka: Darksiders 15.06.09, 09:52
      no nie wiem, jak dla mnie jest dobrze, nawet bardzo dobrze. póki co zanosi się na klona Devil May Cry, przewyższającego w każdym aspekcie grę którą kopiuje. może tylko War jest mniej dynamiczny od Dantego, ale gra nadrabia to niesamowitym klimatem.

• czezare_pl Re: Rozgrywka: Darksiders 15.06.09, 13:52
      @dunhill_oceano
      Raczysz kolego zartowac porownujac Darksiders do DMC4.Uzywajac terminologii porownawczej dla wszystkich zrozumialej to DMC4 i np Bayonetta to Lionel Messi, a Darksiders to nasz rodzimy Drewinho lub Boazerio jak kto woli, czyli Grzegorz Rasiak ze swoich najgorszych wystepow w reprezentacji...
    • mafiozo88 Re: Rozgrywka: Darksiders 16.06.09, 10:17
      średniak nie za dobrze to wygląda.
    • dunhill_oceano Re: Rozgrywka: Darksiders 16.06.09, 23:27
      @czezare_pl
      nie porównuję tej gry z żadną częścią Devil May Cry. napisałem, że Darksiders moim zdaniem je przewyższa. ale wszystko okaże się po premierze. Bayonetta...ta gra klimatem odrzuca mnie na kilometr i obawiam się, że powieli wszystkie grzechy Devila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka